HjemlighedReparationer

"Framir" døren - mange års erfaring til gavn for forbrugerne

Det siges, at reparationen ikke kan være komplet, men før eller senere alt arbejdet for at forbedre deres eget hjem, der kommer til en ende. Og det samme afsluttende fase er installationen af indvendige døre.

Ved første øjekast, deres valg synes enkel. Men følelsen er helt forsvinder ved det første besøg til salonen dør. Antal selvstændige erfarne producenter af mere end et par dusin. Ud over disse, er der også små virksomheder og en snedkerværksted, en model er lavet på bestilling. Hver af dem producerer sin egen linje af indvendige døre modeller, som adskiller sig i design, især design og sammensætning af de anvendte materialer.

førerposition

Inverter dit valg til fabrikken med mange års erfaring vil være den eneste løsning på denne situation. Stor kærlighed til private forbrugere nyde "Framir 'indvendige døre. Det er en stor russisk virksomhed, der er beliggende i St. Petersborg. Den første dør "Framir" i St. Petersborg blev udstedt i 2005. Siden da, fra fabrikken butikker forlod titusinder af døre, havde oparbejdet stor erfaring, gør det muligt at udføre produkter af enhver kompleksitet.

Høj kvalitet af produkter, en række forskellige modeller og materialer - alt dette "Framir". Factory af døre har mere end 30 tusinde kvadratmeter produktion rummet, og dets medarbejdere arbejder mere end 500 ansatte. Det giver dig mulighed for at udføre en komplet produktionscyklus tørrer og savning af træ til levering af det færdige produkt til lageret. Det høje niveau af uddannelse og udstyr, der lever op til internationale standarder, gør det muligt at lave døre "Framir" under hensyntagen til alle de ønsker, kunden, efter individuelle størrelser. Hertil kommer, at selskabet har sit eget netværk af butikker, hvor du kan købe virksomhedens produkter på fabrik priser.

Motivet "Framir" døre

Factory Døre producerer baner af rammetype. Det betyder, at grundlaget for hver indvendig dør er en træramme, som ligger på kanten. Den består af separate fragmenter, nøje udvalgte og tørret, hvorved styrken af døren ikke er ringere end arrayet og har en meget større modstand fugt. På rammen er allerede monteret alle dele af døren.

materiale foring

Afhængig af den bruges til det ydre belægningsmateriale, indvendige døre "Framir" er opdelt i tre kategorier:

  • den nemmeste og mest budget option - laminerede dørpaneler, der adskiller sig attraktivt udseende, holdbarhed og lave omkostninger;

  • den gyldne middelvej - døren-foret ekoshpona, næsten umulig at skelne fra naturlige materialer, men det er glædeligt at køberne acceptabel pris;

  • smukke finer døre, der er relevante på alle gange takket være den enkelhed og elegance af naturlige materialer.

Alle finerede døre "Framir" dækket med et lag af to-komponent lak produceret i Sverige. Det er flere gange øger slidstyrken af døre. Og ja, det er sagt om dør "Framir" gennemgår de lykkelige ejere, selv efter slag stole eller en støvsuger på overfladen er skåret og ridset.

Model og farve

I løbet af årene, eksperter design "Framir" Office indvendige døre fabrikken udviklet og implementeret i livet af et par snese nuværende modeller. Blandt dem kan vi finde de klassiske muligheder, dørpaneler i en moderne stil og high-tech, samt mode modeller, som afspejler de vigtigste tendenser i sæsonen. Men arbejdet stopper ikke, og hvert år fabrikken behager sine kunder flere og flere nye modeller. Alle af dem er lavet i forskellige farver. For eksempel, for at dække den finerede døre fabrik "Framir" anvendes flere nuancer af træfinér, fra lys eg til mørk valnød og wenge.

Ekoshpon - hvad er det?

Hvad er laminat og finer, de fleste brugere kender udenad. Men mange har ikke hørt om ekoshpon. Hvad er det?

Ekoshpon materiale er baseret på et lagdelt polypropylenplast. Ingen naturlige ingredienser i ham. Med sine naturlige billeder i fælles kun udseendet, der er kun adskiller sig i manuel kontakt. Denne effekt opnås gennem anvendelse af edb 3D-tegning.

På trods af den kunstige oprindelse, ekoshpon har en række klare fordele:

  • høj slidstyrke: materialet er næsten umuligt at ridse, slette billedet, betyder det ikke falme i solen og ikke forringes ved eksponering for husholdningskemikalier;
  • Høj luftfugtighed: ekoshpona film indhyller portbladet sikkert og beskytter træet mod de skadelige virkninger af fugt.

Coated Døre ekoshpon vil være ideel til kontorer og lejligheder, som er hjemsted for små børn og kæledyr.

Ikke kun døre

Eksperter overvåge markedet på daglig basis snedkerarbejde. Med denne vifte af produkter, virksomheden vokser. Til dato, foruden indvendige døre, det indeholder:

  • glideblokke og vægge;

  • buer;

  • mezzanin;

  • glidende systemer.

Hertil kommer, at hele spektret af mulige installation af innovative dørsystemer, såsom roterende dør, intelligent tærskel, dør-til-bog, dør-sagen og andre.

Alt dette gør det muligt at trygt sige, at den ideelle løsning for enhver af døren vil være indvendige døre "Framir". Anmeldelser taknemmelige klienter er at afgørende beviser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.