Mad og drikkevarerOpskrifter

Tomater udstoppet

Svært at tro, at tomater bredt indgår i vores kost relativt nylig, i første halvdel af det tyvende århundrede, det vil sige, mindre end 100 år siden. Indtil da de russiske gartnere forkælet forbrugerne udelukkende majroer, turnips og kål. Tomat, kan vi sige, at sætte det i poetisk sprog - brød ind i vores liv som en storm ... og blev den foretrukne vegetabilske kokke og kokke. Især blande søde og sure smag af tomat med kød, ost, pasta og andre grøntsager. Udbredte til tomat salater og dips. Vi vil se på opskrifter, hvor hovedpersonen handler tomater og alle andre ingredienser pprizvany at fremhæve eller modregne sin smag.

For at gøre fyldte tomater viste sig en succes, må vi vælge den korrekte frugten af medium størrelse runde form. De bør være fast og ikke har eksplicitte defekter. Når tomater valgt, bør de vaskes grundigt og skæres deres øverste del. Tag del af papirmasse spiseskefuld, salt, peber indeni og sat på et fad tomater skåret ned. Dette gøres for at sikre, at opstod den overskydende saft. Først efter disse procedurer vil være muligt at gå direkte til fyldet.

Meget velsmagende tomater proppet i græsk. Fire tomater skal 200g ris og samme skinke, 40 g kogt svampe, en peberfrugt, 20 g brøndkarse, 30 g vegetabilsk olie (fortrinsvis oliven), citron, eddike og sort peber.

Madlavning hakket kogt ris, hakkede svampe, skinke, peberfrugter, salat og tomat papirmasse, som er blevet ekstraheret i processen med fremstilling. Capa par dråber eddike inde og tomater proppet med hakket med rutsjebane klar, hæld krydderier ud af olien blanding, citronsaft, salt og peber.

Ikke ringere end dem i raffinering af smag og tomater proppet med ost feta. Ingredienser er designet til 16 mellemstore tomater. Brynza - 250g, tre mellemstore løg, smør - 100 g, et æg og greens. Separat, for saucen vil vi bruge: to tomater, en spiseskefuld mel, creme fraiche - 100g, og vegetabilsk olie.

Først skal saucen. Udelade tomaterne i kogende vand til fjernelse af skræl, mos dem til en pulp og steges i vegetabilsk olie. Hæld mel og rør konstant for at undgå klumper. Når saucen er næsten klar, hæld cremen i gryden og smag til med salt. Tomater forbereder, som sædvanlig, afbrød toppen og omhyggeligt tage ud pulpen. Tag anden gryde, steg løg i det og papirmasse af tomater, som vi netop har valgt. Riv osten og bland med stegte løg og tomater. Tilsæt urter og æg, alt blandes godt med smør. Nu, fyldt med tomater, arrangere dem på en bageplade og hæld saucen. Tomater proppet ost, bagt i en forvarmet til 160C ovn. Opholdstiden i ovnen afhænger af størrelsen af tomater, så tjek den parathed til ansigt.

Fyldte tomater "kirsebær" fremstilles på samme måde som konventionelle tomater. Kun det arbejde er mere omstændelig og nøjagtig med dem, selvfølgelig, det tager mere tid. Fyldte kirsebær fordel er, at de ikke behøver at skære før brug - bare beregnet til én bid.

Fyldte tomater "Tulipaner" forberedt lidt forskelligt. Deres tip er ikke skåret, og skæres over på tværs. Huden omkring snittet omhyggeligt fjernet og kødet fjernes. Fyldte deres bedste ost, det gør dem til at ligne rigtige tulipaner. For fyldet taget, smelteost, peberfrugt, hvidløg, mayonnaise. Alle ingredienser blandes grundigt, og blandingen blev forsigtigt lagt i tomaterne. De ligner tulipan opløbet klar til at blomstre.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.