TravelingRejsetips

Lake dukkert i Pyatigorsk beskrivelse af, hvordan man kommer

Nordkaukasus tiltrækker turister ikke kun en overflod af resorts, gæstfrihed af de lokale, smuk udsigt, men også et stort antal af attraktioner, som er koncentreret i de større feriebyer. Stor kærlighed til vores kolleger nyder Pyatigorsk, hvor de skulle hen for at slappe af og forbedre sundheden for mennesker i forskellige aldre. Mange mennesker køber kuponer og bruge tid på at besøge en række behandlinger, mens andre sendes til resort "vilde", og klare sig i en forholdsvis kort ferie til at rejse rundt en masse interessante steder. Men ved du hvad forener alle disse mennesker til hinanden? Alle af dem kan ikke forestille mig en ferie uden et besøg på de unikke naturlige attraktioner i Pyatigorsk - Lake fiasko. Det er et usædvanligt smukt sted er blevet emnet for vores dagens artikel.

Placering Lake

Lake fiasko Pyatigorsk repræsenterer en naturlig perle nordlige Kaukasus, har ikke blot den æstetiske værdi. Den omstændighed, at bad, som kan tage omkring en manglende helbrede gigt og mange hudsygdomme (herunder kronisk), samt problemer med bevægeapparatet. Derfor har hver og har til formål at komme her for at se lidt usædvanlige sø og forbedre deres sundhed.

Den manglende af søen i byen Pyatigorsk vil fortælle dig nogen lokal indbygger, selv små børn kan fortælle vejen til det, og for at fortælle et par gamle legender af hans udseende. Pond fantastiske turkis farve er dyb i en naturlig grotte, der bærer samme navn. Det er beliggende på de sydlige skråninger af den smukke Mount Mashuk. Dybden af hulen, der ligner et dybt hul, mere end fyrre meter.

For at se søen dukkert i Pyatigorsk, skal du bestige et bjerg i en periode på omkring en meter, og derefter passere gennem en mørk tunnel, og under hvilke er overordentlig smuk dam med en overflod af mikroorganismer.

Historien om søen dannelse

Den mest populære attraktion i kurbyen er et krater af en gammel vulkan. Hun har en tragtformet grotte Karst oprindelse, så grundvandet, til at vaske bjerget i århundreder, til sidst lykkedes at bryde igennem en lille tunnel. Nogen tid senere, kollapsede han, at skabe en ekstraordinær hule strukturer. Hendes bund blev dannet to små søer, der eksisterede indtil slutningen af det attende århundrede. Senere opdele dem klippe har svigtet, og de to samlet i en enkelt vandområde.

Drage, der bor i et mislykket

Siden oldtiden, søen dukkert i Pyatigorsk miskredit. På det var sammensat af mange forfærdelige sagn og myter. Den mest almindelige var historien om den onde drage, der boede i dybet af hulen. I løbet af dagen blev han gemmer sig på bunden af den blå sø, en aften på overfladen.

Drage bevæget langs skråningerne af bjergene og roligt krøb så tæt som muligt på de landsbyer og byer. Han kunne vente i timevis elskere, der gik til en romantisk tur i måneskin. Så snart den onde monster så drenge og piger, er det straks griber dem og smider det væk. Mere Valentine blev aldrig set igen, men nogle gange deres bitre gråd rungede på skråningerne af Mount Mashuk.

En romantisk legende

Der er en anden smuk legende, der fortæller om dannelsen af Gap. I oldtiden, prinsens søn Beshtau besluttet at gifte sig med den unge skønhed Mashuk. Men gommens far, den formidable Elbrus også forelskede sig i en ung pige og besluttede at kæmpe for det. I en hård kamp mødte far og søn, kampen kom til at se dyrene og Mashuk med to veninder.

Uforenelige soldater dræbte hinanden. Efter at de udåndede, resterne af forstenet organer, der danner toppe. Forstenet, og observatørerne for slaget. Kun unge Mashuk stadig i live, men hun kunne ikke bære den sorg og smide ned i ringen, stak sig selv i hjertet af dolk. Og have alle de bjergtoppe i Pyatigorsk, og det sted, hvor den dolk var utrøstelig skønhed, det var en fiasko, fyldt med sine tårer.

Studiet af hule

Lake dukkert i Pyatigorsk interesserede forskere rundt om i slutningen af det attende århundrede. Peter Simon studerede omhyggeligt hulen, til at udarbejde en rapport om oprindelsen af vandområdet, dens funktioner og helbredende egenskaber.

Han forklarede først, hvorfor søen farvande har en rig turkis farve. Dette skyldes mikroorganismer, der lever i det, og er drevet af hydrogensulfid. Denne gas er indeholdt i store mængder i en hule og fylder den med luft ubeskrivelig stank. Det er dette faktum gav anledning til historier om drager og monstre, der lever i fiasko.

Vandet i søen om vinteren har en ganske behagelig temperatur - omkring fem og tyve grader over nul, og i sommeren svømning er bedst at undlade at stemme. Efter alt, vandet varmes op til fyrre grader Celsius.

Sø dybde af dyk i Pyatigorsk

I det nittende århundrede, turister har mulighed for at gå ned i hulen og svømme direkte ud i søen, men i de senere år har det virkelig blev overfladisk, og nu tage et hvil wellness badeværelser i nærheden. Selve søen er indhegnet gitter, og besøgende kan kun beundre på afstand af sin skønhed.

Til dato reservoiret diameter på femten meter og en dybde på ikke mere end elleve meter. Forskere forudser, at søen obmeleet endnu mere i de efterfølgende år.

Omdannelsen af dyk i turistattraktion

På trods af at de lokale altid har behandlet til hulen og dammen i hende som noget særligt, er turisterne blevet interesseret i dette sted indtil slutningen af det nittende århundrede. På grund af tilstrømningen af indvandrere over hulen blev bygget den berømte bro Bernardazzi tillader beundrer vidneyuscheysya visum sø. En særlig vugge holdt hende hvile på bunden af hulen, og alle kunne tage en dukkert i vandet i de ekstraordinære rige mikroorganismer.

I midten af det tyvende århundrede, besluttede vi at fjerne liften og adgang til hulen forudsat udstansede ind i klippen tunnelen. Det skaber bare ubeskrivelig atmosfære af mystik, som er foruroligende nerverne af de fleste turister. Ved udgangen af tunnelen er gitterstængerne, som er synlige gennem søen og indlejret i væggen af ikonet. Med hjælp af vandet var dækket i det sidste århundrede.

Ved afgangen fra hulen, lidt lavere ned ad skråningen, der er små naturlige bad rig på hydrogensulfid. Alle kan svømme i dem, men glem ikke, at for et længere ophold i et sådant vand kan forårsage forgiftning med alle dens medfølgende symptomer.

Sø i litteratur og film

Dette fantastiske sted er altid interesserede ikke kun tomgang turister, men også forfattere. Det blev først nævnt selv Mikhail Lermontov, der beskriver hule i "Prinsesse Mary".

Senere i disse steder vi filmede den berømte komedie "12 stole", som en påmindelse om denne foran svigt af en statue af Ostap Bender. Den er lavet af bronze og er meget populær. Det menes, at alle, der gnider en billet i hænderne på Ostap og hans næse er sikker på at være rig. Det er ikke underligt, at disse steder er på statuen gnides næsten til et spejl finish.

Lake dukkert i Pyatigorsk adresse og rute

Jeg tror, du allerede vidste, at for at forlade udvej uden at have besøgt den sydlige skråning af Mashuk umuligt. Derfor er spørgsmålet om, hvordan man kommer til søen dukkert i Pyatigorsk, meget relevant blandt gæsterne.

"Adresse" på at finde den berømte sø lyder temmelig enkel: Mount Mashuk, begyndelsen af Gagarin boulevard. Da dette sted er meget populær, kan du få her på flere måder.

Den nemmeste måde at gå op ad bakken til bussen efter det første nummer. Denne rute begynder på banegården, men turister kan få på bussen og på de andre stopper. Praktisk, ruten "edinichki" løber gennem de mest berømte steder i byen, så det er meget bekvemt for transport. Den endelige stop af bussen er bare en fejl i søen.

I Pyatigorsk hvordan man kommer til de berømte grotter, fortæller dig næsten enhver lokal beboer. Men her kan du nå til fods, ruten er endnu smukkere og usædvanligt. Begynd stien følger boulevarden blomsterhave, skal du gå op, så bjerget altid har været på den venstre side. Du vil passere Akademisk galleri og hele Gagarin Boulevard, i slutningen af som er en tragt med en sø. Generelt denne rejse tager mindre end en halv time.

Hvis du ankommer i Pyatigorsk, skal du sørge for du gå ned til fiasko. Dette sted er virkelig enestående natur-monument, der har overlevet til i dag næsten i sin oprindelige form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.