ForretningSpørg eksperten

Offentlig gæld forvaltning

 

Offentlig gæld management - en ordning med finansielle foranstaltninger, som staten at tilbagebetale de lån samt rentebetalinger på disse lån, ændringer i de vilkår og betingelser for udestående lån, udgivelsen af den næste gæld. Dette er et af de prioriterede områder for finansiel politik af staten.

For at træffe beslutninger om valg af gældsforvaltning praksis primært påvirke følgende faktorer: Andelen af gældsbetjeningsomkostningerne i de samlede udgifter på statsbudgettet og den procentdel af BNP og mængden af statens låntagning.

Ved vurderingen udlandsgælden indikatorer forholdet mængder af udlandsgælden og eksporten og andelen af udgifter kommer til at betale den udenlandske gæld til summen af indtjening fra eksport.

Offentlig gæld forvaltning - det er en kontinuerlig proces, hvor serien er tre faser: 1 - placering af værdipapirer med henblik på at skaffe midler, 2 - tilbagebetaling af gæld, 3 - gæld tjeneste.

Gæld er tilbagebetalt på bekostning af budgetmidler, udenlandske valutareserver, de penge fra salget af statsejendom, samt gennem nye lån.

Offentlig gæld forvaltning omfatter to grupper af metoder: den finansielle og administrative.

Finansielle metoder er at vælge de former og måder, hvorpå staten vil tilbagebetale gælden, under hensyntagen til den økonomiske resultater. De tager sigte på at opnå den ultimative effektivitet låneomkostninger og søgen efter information veje relateret til deres modenhed, til et minimum.

Administrative metoder er baseret på en hurtig gennemførelse af ordrer fra offentlige myndigheder. Disse funktioner er ikke inkluderet evaluering af effektiviteten af foranstaltninger i forbindelse med forvaltningen af den offentlige gæld.

De vigtigste foranstaltninger tyet til af staten i forvaltningen af den offentlige gæld, reduceret til følgende begivenheder.

Væksten gæld betingelser og budgetunderskuddet landet har ret til at ty til et sådant omfang, at refinansiering af den offentlige gæld - udstedelse af nye lån til at betale gammel gæld.

Konvertering - en ændring i tilstanden af rentabiliteten af eksisterende lån. Som regel staten tyet til et fald i størrelsen af betalinger på lån i procent for at reducere omkostningerne bæres af forvaltningen af den offentlige gæld.

Konsolidering - omfatter ændringer i lånebetingelser relateret til deres vilkår. Deres forandring sker normalt opad.

Forening af lån - foreningen til en af flere eksisterende lån. I dette tilfælde er de tidligere udstedte obligationer ombyttet til nye. forening sker ofte i forbindelse med konsolideringen.

Annullering af den offentlige gæld - en drastisk foranstaltning, hvor staten giver afkald på alle forpligtelser i forbindelse med lånet udstedt.

Offentlig gæld ledelse i Rusland i de seneste år er præget af et gradvist fald i de relative og absolutte indikatorer for den offentlige gæld. Reducerer procentdel af værdien af gæld-til-BNP på pålydende værdi.

Offentlig ledelse gæld giver den russiske regering, inden for rammerne af sine beføjelser optjent, er etableret af den føderale forsamling i Den Russiske Føderation.

Det ligger i dannelsen af politikken i forhold til den nationale gæld, indstilling gæld grænser sætter mål og retninger af indvirkningen på udførelsen af mikro- og makroniveau, oprettelse muligheden for at finansiere den nationale gæld på bekostning af de nationale programmer. Dette implementeres gennem et system af foranstaltninger, der er relateret til spørgsmålet om gæld og dens fortsatte vedligeholdelse. Dette kræver, at ligene af statsmagten i en integreret strategi og definerer mangfoldigheden af nye gældspleje.

 

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.