FormationVidenskab

Strukturen og egenskaberne af vand

Vand - en meget kompleks og dårligt forstået system. dynamisk struktur af vand. Svage hydrogenbindinger sammen i kæder. Vandmolekylerne Associates nemt dannes, og bryde ind i hinanden. På samme tid, de er udsat for mange faktorer, der ikke tidligere er anset før og har ikke undersøgt traditionel videnskab.

hukommelse af vand

Videnskaben har vist, at de fysiske egenskaber af vand og talrige korte hydrogenbindinger tilstødende oxygenatomer og hydrogen i et vandmolekyle danne en specifik struktur-associerede (klynger). De er i stand til at modtage, opbevare og videregive alle mulige oplysninger.

Klynge - er en strukturel enhed af vand. Den består af clathrater, der bestemmer arten af fjerne Coulombkræfter. vand struktur lagrer den kodede information om samspil, der opstår mellem vandmolekyler. Således, vand, hvilken struktur indbefatter en flerhed af forskellige typer af klynger, der danner en flydende krystal rumlig hierarkiske struktur i stand til at modtage og fastholde store mængder information.

strukturering af vand

At blive udsat for mange faktorer, struktureret vand erhverver særlig regelmæssig struktur, fx under frysning og optøning af almindeligt vand, med polariseringen af molekylerne, og elektromagnetisk virkning af et konstant magnetfelt. Strukturen af vandet og dets egenskaber ændres som følge af bioenergetic menneskelige påvirkning, mekanisk påvirkning (omrøring, rystning, strømning i forskellige tilstande, etc.), herunder deres mulige kombinationer. Det får nye egenskaber og bliver aktiv. Struktureret vand kan have en indvirkning på kroppen. Det kaldes også "levende" vand.

Smeltevand, sammenlignet med almindeligt vand, består af et stort antal multimolekylære klynger vedvarer i lang tid, "snefnug-lignende" løs tilstand.

Strukturen af vand, som blev underkastet frysning og giver et flydende interne dynamik og virkningen af en stærk "biologiske virkninger". Det fortsætter i lang tid. For eksempel pH af smeltevandet bliver 7,3, dvs. væsken bliver mere basisk, nedsat elektrisk modstand, faldende ORP (oxidations-reduktion).

Vand - en kilde for svag elektromagnetisk stråling og ultra. Sådan stråling struktureret vand mindre kaotisk, hvilket undertiden fører til specifik induktion elektromagnetisk felt. Felt påvirker de strukturelle og informative karakteristika "levende" biologiske objekter, spredning ladningen på molekylkæde af vand- dipoler.

I rollen som informationsbærere kan gøre de fysiske områder af forskellig karakter. Forskere har fundet, at vandet struktur stand til at interagere på informationsniveauet hjælp akustiske, elektromagnetiske og andre områder med genstande med forskellige naturlige egenskaber.

Strukturen af vand, udsættes for et magnetfelt forbedres. Det bliver mere struktureret. Væsken forøger reaktionshastigheden, krystallisere den opløste stoffer adsorption processer bliver mere intens i den forbedrede udfældning af urenheder udfældes. Snarere, helbredende biologiske virkninger, hvilket gør vand struktureret på den menneskelige krop, på grund af det faktum, at pumperne i cellemembraner af væv og organer føres molekyle "levende" vand med en høj hastighed, fordi strukturen af vand, i dette tilfælde ligner selve strukturen af cellen membraner, dvs. tværbundet organel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.