TravelingRejsetips

Krasno Selo (Leningrad-regionen) - en af de smukkeste forstæder i St. Petersburg

I gamle dage i det russiske sprog ordet "rød" anvendes i en noget anden betydning - smuk, smuk, tækkeligt. Derfor på jorden en masse russiske landsbyer, som kaldes "rød", "rød" eller "rød". En af dem er den by i Red Village (Leningrad-regionen), som er en del af den eponyme bydelen St. Petersborg.

historie

Denne by blev grundlagt under regeringstid af Peter den første, tilbage i 1714. Det var dengang i denne landsby begyndte opførelsen af den første papirfabrik i Rusland. Byggeri og produktion behov i landsbyen i nærheden af Moskva Red fløjet her livegne. De bosatte sig nær det sted, hvor fremtiden for møllen. Som tiden gik, landsbyen voksede, og det blev kendt, såvel som hjemby for arbejderne.

Rød landsby er beliggende i et malerisk område, omgivet af skove og søer. Zar Peter gav det til sin kone, Catherine jeg, og hun fortalte mig at genopbygge træ palæ her og lille kirke (desværre har de ikke overlevet til i dag). I 1735 den tildelte Annoy Ioannovnoy betyder nye sten Trinity Church of St. Katarina den Store Martyr blev bygget. I dag er det en af de ældste kirker i hele Leningrad-regionen. Under regeringstid af Catherine den begyndte Rød landsby for at udvikle sig i den anden retning, i militæret. Der var vagter stationeret Petersburg garnison. Indtil 1811 landsbyen blev officielt kaldt en "palads rød landsby". Leningrad Oblast samme indtil 1914 hed St. Petersborg provinsen. Efter at det blev omdøbt to gange. Men byen har været uændret den dag i dag.

Rød Village - hovedstaden i den russiske militær

Som nævnt ovenfor, selv under Katharina II i dette område blev udført militære manøvrer. Under regeringstid af Alexander den første røde landsby og dens omgivelser er fuldstændig forvandlet i sommeren militære hovedstad i riget. Hans yngre bror, storhertug Mikhail Pavlovich, forgudet militær, ombygget siden kasernen for sig selv en beskeden træ palæ og brugt med tropperne næsten hele tiden. Alle de varme måneder af året udføres øvelser og parader med deltagelse af ham selv kejseren.

den sovjetiske æra

Efter oktoberrevolutionen i landsbyen Rød Hvid Guard hær koncentrerede kræfter. Derfor blev de forbereder at storme Petrograd. I 1925 landsbyen Red landsby blev en by, og fra det øjeblik begyndte han at udvikle en ny sti. Men under Anden Verdenskrig nazisterne, fejer væk alt omkring, brød ind i Røde Landsby. Leningrad-regionen var besat af de tyske angribere, og han var i blokaden af Leningrad. Efter krigen Gmina Krasnosielc begyndte at bringe sin forfaldne by i orden. nye multi-etagers huse blev bygget, skoler og børnehaver, hospitaler og andre institutioner.

ny tid

Som nævnt ovenfor, datoen for byen Red Village (Leningrad-regionen) grundlæggelsen er 1714, så i år i midten af september (ved afgørelsen af byen St. Petersborg), det fejrede sin tercentenary. Med sit status anses for at være i byen kommune, som omfatter landsbyen enklave nåletræ og Mozhaisk. Den omfatter også isoleret område 2 historiske - spring (mellem linjen og Gatchin jernbanen vejbro Gorelovsky) og Mozhajskij-Duderhof (Selo mellem rød og søer Duderhof). Af særlig interesse for turister er de lokale steder ikke, medmindre den berømte Trinity Church, som ligger i hjertet af Red Village (Leningrad-regionen). Hvordan kommer her i princippet kender St. Petersburg hver. Det er kun 11 kilometer fra den nordlige del af hovedstaden, i bjergene i Izhora Hills. Her, ved foden af bakken, er navnløs sø - et yndet sted for hvile af St. Petersborg. Af den måde, i 2011 blev anerkendt af økologer de reneste i hele regionen. Gennem dette sted går jernbanelinje Gatchina-Baltiysk - St. Petersborg. Station "Red Village" ligger på den østlige udkant af byen. Kom her kan også være på vej Tallinn motorvejen, udgifter til en sti kun omkring 15-20 minutter.

Krasno Selo, Leningrad -regionen: seværdigheder og naturlige monumenter

Byen i arkitektur er ikke meget interessant. Der er få, der overlevede fra de dage, hvor det blev anset for sommeren hovedstad i den militære imperium. Den smukkeste bygning i byen, selvfølgelig, er kirken af Den Hellige Treenighed, som blev bygget på Anne Ioannovne, og er et vidunderligt eksempel på arkitektur af barokken. Imidlertid blev disse tider, det havde at genoprette flere gange, hvilket resulterer i udseendet af kirken delvist ændret. Byen driver også kirken Aleksandra Nevskogo. Fra palads bygninger nu kun bevaret to-etagers bygning køkkenet i en af de kongelige slotte, og en tåler træbygning af Palace of Grand Duke Michael (yngre søn Paul I). I Sovjettiden, havde byen rejst et mindesmærke for heltene fra Den Store Fædrelandskrig. Du kan også fremhæve museum "Bridges", dedikeret til historien om udviklingen af jernbanetransport i Rusland blandt byens attraktioner.

Hvor man kan bo i Red Village (Leningrad-regionen) hoteller

St. Petersburg - den smukkeste by i Rusland. Hvert år millioner af turister kommer her for at udforske dens mange attraktioner. De ligger enten i byen eller dens forstæder. I den røde Selo næsten ingen store hoteller, kun små familie hoteller. Måske er det derfor byen er ikke meget populær i form af turisme. Blandt de gæstehuse i forstæderne til St. Petersborg kan noteres minihotel RedVill. Her kan du finde en ganske anstændig service og velsmagende retter.

konklusion

Leningrad-regionen er rig på turistattraktioner. Her ved hvert skridt kan du møde de unikke monumenter af arkitektur og historie. Disse steder er også berømt for smukke naturlandskaber. For eksempel, udsigten fra Izhora Hills, hvor byen Red Village, så smuk, som kan fange fantasien af selv de mest avancerede æstetiske og Lake Nameless, som ligger i en hul under det sublime, anses den reneste og bedste destination for nærliggende beboere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.