Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Kaluga Gates": en storslået friluftsliv

Land restaurant "Kaluga Zastava" - det er en mulighed for at være i naturen, for at afbryde forbindelsen til den endeløse kaos i byen, få en masse glæde af kvaliteten af tid brugt.

Om det komplekse

Dette er ikke blot en restaurant, det er et stort kompleks, der omfatter alt det nødvendige for den perfekte ferie. Kun er det nødvendigt at gå til Kaluga vejen og afstanden på 27 km.

Det første område er imponerende, hvilket er en park med en dam. Gæsterne kan slentre blandt frodige frisk grøn vandring eller cykling, se rådyr, der græsser i nærheden, og du kan se fiskene i dammen. På det område af en zoologisk have. Ud over rådyr, leve i det og endda påfugle. Dyrene får lov til at fodre og røre der enthralls børn. Det samlede areal af komplekset er 2 hektar.

godt her at tilbringe tid i både vinter og sommer. Om aftenen bliver det særligt komfortable takket være baggrundsbelysning.

I parken område 17 er konstrueret af træ dorne. Hvert hus har sit eget navn og personlige stil. Det kan nu rumme fra fire til tredive mennesker.

For de yngste gæster på restauranten "Kaluga Zastava" udstyret med en komfortabel legeplads med rutschebaner, gynger og andre attraktioner. På fredage og weekender for børn arrangere et diskotek, animation værker.

For at fejre festlighederne i de åbne luft sæt telte. Det ser original og meget smuk.

Om restaurant

Det har fire værelser, som optager to etager. Interiøret er dekoreret smukt stilfuldt. Dekorationen bruges naturtræ, bløde beige og fløde farver.

Farverige accenter: rød sofa med puder, linned til bordene, gardiner. Luksus lysekroner, blankpolerede gyldne samovars, paneler med dyrehoveder lavet af ler, søjler, malerier, lysestager ... Med alle disse detaljer skaber en helt speciel atmosfære, behagelig og afslappende. Hver af de fire værelser af unikke, med sin egen stemning og karakter.

Levende musik gør atmosfæren endnu mere behageligt og romantisk. Ofte er der de populære sangere.

grund til at besøge

Restaurant "Kaluga Zastava" perfekt til forskellige lejligheder. Det er muligt at arrangere et bryllup med en luksuriøs on-site registrering og brylluppet. Parken er perfekt til en ferie photo shoot.

Personalet er klar til at tage fuldt over besværet med at organisere fester, herunder et underholdningsprogram.

Dette er et fantastisk sted for familie weekend i det fri i nåleskov. Her er det godt at fejre fødselsdage og jubilæer, graduering parter, udpeger datering. Også, restauranten er velegnet til business-arrangementer, og forretningsmøder. Der er alt nødvendigt udstyr til træning og præsentationer.

menu

"Kaluga Gates" - restauranten, menuen er ikke mindre raffineret end det indre. Aserbajdsjansk køkken her. Denne bagt hel fisk, fjerkræ, kaniner, lam eller gris med appetitvækkende hakket med tilsætning af nødder, tørret frugt. Mange retter tilberedt på gløderne eller i en tandoor, flere slags shish kebab og pilaf.

Det er værd at være opmærksom på mejeriprodukter: ayran, yoghurt, frisk ost med urter, nødder og frugt, suppe på kefir.

I menuen, en masse friske grøntsager, varme frodige hjemmelavet tortillas og pitabrød fra tandoor, bedøvelse orientalske slik: Baku halva, baklava, kozinaki, mutaki. Jam tolv sorter bragt til gæster fra Aserbajdsjan.

Ved denne pragt plukket et stort vinkort: vine fra Georgien og Aserbajdsjan, samt lande i Europa, Latinamerika, mousserende vine og champagne. Derudover er der likør, spiritus, et godt udvalg af cocktails.

Restaurant "Kaluga Zastava" i Kaluga vejen, når du bestiller gaver forberedt banketter. Hele denne bagt and, stør, kalkun eller gris, lam, fisk særlige opskrift til ti portioner af lækker pilaf.

Restaurant "Kaluga Gates": anmeldelser

Den populære tjeneste "Tripadvizor", dedikeret til indsamling af anmeldelser om steder, dette sted scorede 4 point ud af fem mulige.

Folk som det faktum, at du kan tilbringe tid i en separat alkove, og ikke i det fælles rum med andre besøgende. Gæsterne fejre komfort og renlighed, kvalitet af tilberedte retter, smukke og rummelige grunde. Positive følelser er, at te serveres samovar. Dette gør udnævnelsen i en stor virksomhed især psykisk. Også gæsterne nyde store dele, bemærk bekvem parkering for private køretøjer, som også er beskyttet. Især anbefales til hvile her for unge par med børn, fordi børn vil være travlt i det veludstyrede sted, og forældrene kan slappe af.

Reducer vurderingen af, hvad personalet ikke synes meget opmærksomme og adræt, ikke velkommen. Men sådanne kommentarer lidt.

hvor er

For at komme til restauranten, skal du gå til Kaluga vejen og køre på det 27 km fra Moskva. Sitet steder kan du finde et kort med den præcise angivelse.

For at reservere et bord eller til at blive enige om den banket, du skal foretage et telefonopkald 8 (499) 408-79-18 eller 342-84-18. Kan også kontaktes på e-mail adressen på den officielle hjemmeside.

Hvis du er interesseret i køkken, restaurant "Kaluga Zastava" tilbyder at levere mad til dit hjem. Dette er en glimrende mulighed for en ferie. Ordrer er taget hver dag fra 10:00 til 23:00. For at arrangere levering, skal du foretage et telefonopkald 8 (925) 888-3-888. Fås til ordre, ikke blot salater, snacks og varme retter, men også drikkevarer. Levering er gratis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.