FormationSprog

Hvor mange vokaler på russisk - studere Store og Mægtige

Studiet af det russiske sprog går tilbage til fødslen. Det var dengang, at den lille mand hører de første lyde, der over tid sætter i ord, vendinger og sætninger. Så barnet går i skole, hvor de sædvanlige barndom lyder klassificeret og opdelt i vokaler og konsonanter. Som let at huske det grundlæggende i det russiske sprog og ikke blive forvirret, for at lære, hvor mange vokaler på russisk, og hvor mange konsonanter? Vi lærer sammen!

Som du ved, i vores store og mægtige 33 bogstaver - 10 konsonanter og 23 vokaler. Vokaler er de lyde, der udelukkende tales ved hjælp af læber og tunge. Luftstrømmen i udtalen af sådanne lyde møder forhindringer i mundhulen, så vokaler er altid ren, kan de synge. Men deres klassifikation er ikke så enkel. Grundlaget for denne division er to grupper af vokaler: konventionelle og skrevet i noter. Til de sædvanlige vokaler er en, o, u, y, e, s. Ved skrevet i noter - jeg, w, e, g. Således er spørgsmålet om, hvordan mange vokaler på russisk, er svaret 6 normalt og 4 skrevet i noter lyde.

Skrevet i noter vokaler - er de tre positioner samtidig repræsenterer to lyde: [j] og [a] / [y] / [a] / [e]. Disse positioner er positioner, hvor den ene af vokaler er skrevet i noterne i det første ord efter en vokal eller efter en blød eller hård tegn. Så vokal bliver dobbelt.

Lyde og bogstaver på russisk sprog undertiden korrelere meget usædvanligt. Så i et ord kan være 5 tegn og 6 lyde. Et eksempel på sådan et ord - bær. Hvis vi laver en fonetisk analyse, har vi følgende resultat: [Yagoda].

Konsonanter er også delt i flere kategorier: udtryk, ustemt, hvæsende og klangfuld.

Ustemte konsonanter danner par med stemt. Med andre ord, når en media konsonant står for enden af et ord eller før ustemt konsonant, er det udtales som det tilsvarende døve. Sådanne par 6: w-w, a-f, r-g b-f, g-k, s-c.

Det er ikke svært at gætte, hvad lydene hedder hvæsende. De i udtale hvilken luft passerer gennem mundhulen på en sådan måde, at en hvæsen. Ved sonorant konsonant indbefatter breve l, m, n, p.

Nogle af de lyde og bogstaver i det russiske sprog har visse karakteristika. En af de unikke bogstaver i den Store og mægtige er e. Dette element af alfabetet er forskellig fra de andre vokaler mindst det faktum, at det altid er et chok. Ofte på et brev erstattet med et bogstav e. En sådan tradition har optrådt ikke så længe siden, men det gradvist udrydder vokalen e af den russiske alfabet.

Således kan klassificeringen af vokaler og konsonanter og lyde i det russiske alfabet ved første øjekast virke forvirrende og uforståeligt. Men at vide sine vigtigste punkter, er det nemt at forstå strukturen i modersmål. Først skal du lære, hvordan mange vokaler på russisk, og hvor mange konsonanter, til hvilke grupper de bliver opdelt. Husk, at en grundig undersøgelse af alle sprog begynder med nogle grundlæggende oplysninger, som der undervises i skolen. Men det betyder ikke afhænger af pensum og på egen hånd til at lære vores Store og Mægtige, vi har brug for at lære alfabetet, dens breve og deres grundlæggende egenskaber, for at vide hvor mange vokaler i det russiske sprog, såvel som konsonanter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.