FinanserFast ejendom

Privatiseringen af kommunal ejendom: juridiske aspekt

privatiseringsprocessen i landet er en forholdsvis ny juridisk institution i det juridiske system i landet. I Rusland er denne aktivitet reguleret af føderale lovgivning, hvori det hedder, at privatiseringen af kommunal ejendom er en juridisk offentlig ejerskifte procedure i private, som er baseret på en specielt udviklet regler og love. Disse regler fastsætter alle de aktiviteter og metoder til ophør af offentlig ejendom, og fremkomsten af private receptioner.

Loven behandler privatisering som et umotiveret fremmedgørelse ejendom af private personer (enkeltpersoner) eller organisationer (juridisk) kommunal ejendom.

I forskellige kilder, især i den pædagogiske og videnskabelige litteratur, er overdragelsen af kommunal ejendom betragtes som fastsat ved lov overdragelse af fast ejendom og andre formuegoder fra staten formularen (eller kommunale) i privat. I dette tilfælde, loven specifikt angivet, at emnet for transmissionen også kan være værdipapirer og andre aktiver indeholder en ejendomsret.

Loven forudsætter, at privatiseringen af kommunal ejendom, samt staten, sker i overensstemmelse med de principper, der er fastsat nedenfor:

1) anerkendelse af lighed mellem deltagerne i erhvervelsen af kommunal ejendom og overholdelse af den omtale og åbenhed af myndighederne i gennemførelsen af privatiseringen aktiviteter;

2) gengældelse, er at opkræve et gebyr eller overførsel til staten (kommunen) af aktier i den autoriserede kapital i hvilket krediteres privatiserede statsejendom eller ejendom af kommunale formationer;

3) uafhængighed af statslige institutioner til at løse problemer, der påvirker privatisering af kommunal ejendom, og beslutningstagning om disse spørgsmål;

Russisk lovgivning, i dele af, som reguleres af privatiseringen af kommunal ejendom, indeholder udover de allerede nævnte føderale lov, andre retsakter i relation til spørgsmålet om privatisering. I dette tilfælde føderale lovgivning specifikt fastsætter den betingelse, at de andre handlinger vedrørende privatisering, og som er taget på regionalt plan, kan ikke være i strid med føderale lovgivning. Enhver bestemmelse i privatiseringen af kommunal ejendom skal udelukkende aftalt og ikke overskride de beføjelser af en enhed i forbindelse med gennemførelsen af privatisering.

Lovgivningen også klart fastsætter de privatiseringsprocesser. Denne liste er udtømmende og ikke kan fortolkes eller anvendes på en anden måde. Blandt disse metoder, i loven fastsættes følgende:

- ændre form af ejerskab, hovedsagelig gennem omdannelse af UP;

- salg ved auktion;

- en open source implementering af aktiverne;

- realisering ved at placere den i en særlig konkurrence;

- afhændelse af aktiver uden for landet (denne metode gælder kun for de aktiver, som der er en del af statsejendom) ;

- placering og operationer på salg af aktier på børsen;

- gennemførelse af kommunal ejendom ved hjælp af sin offentligt udbud eller gennem et salg uden pris meddelelse;

- indførelse af ejendom i den autoriserede kapital af JSC og forretningsenheder;

- salg af aktiver i tillid som følge af transaktioner;

Sammenfattende kan vi reducere alle operationer i metoderne til privatisering til omdannelsen af unitære virksomheder i, hvilket gør det til den autoriserede kapital, der sælger gennem auktioner og andre former for gennemførelse. Det bør tage hensyn til regionale forskelle i udførelsen af privatisering transaktioner ejendom kommuner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.