FormationGymnasier og universiteter

Det viser sig, at sove i klasseværelset hjælper eleverne til at huske nye oplysninger!

Søvn er meget nødvendigt for alle. Talrige undersøgelser fortæller os om vigtigheden af at få nok god søvn om natten. Dette er grundlaget for fremtidens produktiv dag, og en anden undersøgelse hævder, at søvn er meget vigtigt for læring. Søvn efter indlæring af ethvert materiale kan drage fordel i det lange løb.

ny forskning

Disse oplysninger er ikke nyt for lærerne. Men i løbet af forsøget blev anvendt en temmelig usædvanlig fremgangsmåde: forskerne brugte en fiktiv sprog, for at teste en gruppe deltagere i eksperimentet. Frivillige var i stand til at identificere den skjulte regel efter blot lært et par ord. Men det tog omkring en uges træning for at lære at bruge denne regel til at forstå et helt nyt ord opfundet sprog, præsenteret i forslaget.

Student sovende - oplysningerne behandles

Resultaterne af denne undersøgelse viser: elever og studerende har brug for lidt tid til at fordøje de oplysninger og gå videre til den næste fase af læring. Søvn kan være den ene bro, der gør det muligt for hjernen at behandle informationer og integrere den i det samlede system. Desuden viste undersøgelsen, at de frivillige efter at lære ord er baseret på den samme regel, det tog noget tid for at sikre denne viden, før du lære de ord, der ikke er baseret på en bestemt regel. Forskerne fandt også, at en ny gruppe af deltagere, som blev introduceret i undersøgelsen senere, ikke kunne forstå reglen.

Tid til optagelse af nye data

Denne undersøgelse ikke blot fremhæver vigtigheden af søvn for læreproces, men viser også, hvordan sproglærere skal bygge den pædagogiske proces. Lærerne bør ikke give de studerende svære ord inden for samme lektion, hvor de forsøger at beskæftige sig med den generelle regel. For eksempel, når du underviser reglen om udtalen af visse ord, der bør ikke være på samme tid til at give de undtagelser, som ikke udtales som angivet i reglen. Hvis du forventer fra ham noget mere end den gennemsnitlige indikatorer, er nøglen til succes at få nok hvile og tage sig af dig selv. Til dato, at alle de nødvendige betingelser, for samtidig opnå succes i personlige og professionelle bestræbelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.