ComputereNetværk

Hvordan man laver en sporing i computernetværk

I hverdagen, vi alle ofte sige ordet "rute": bil motorvej, kabel rute. Udtrykket bruges også af designere, når der arbejdes med grafik, programmører, når debugging et program, administratorer af computernetværk , etc. En sådan bred fordeling ikke giver mulighed for en klar definition af -., Afhængig af anvendelsen har sine egne karakteristika specificeret. Generelt ruten er en retning, eller, hvis du foretrækker, betinget linje.

I dagens artikel vil vi fokusere på netværksteknologier: hvordan man laver spor. Men først, lad os se, hvem det kunne være nyttigt til materialet. Hvis administratorerne af serverne alle forståeligt, fordi det er deres direkte arbejde, hvordan er forbundet med at opspore en almindelig computer bruger? En velkendt situation for mange: en (eller ikke) peger foretrukne websted i det globale netværk er ikke længere åben. Problemet med forbindelsen? Eller på målserveren udføres noget arbejde? Eller en lokal caching proxy eller anden måde forkert behandler anmodningen? Det er forståeligt, at alle ønsker at kende den virkelige årsag til, hvad der sker, snarere end tilfældigt at kontrollere deres gæt. Til dette er to software-værktøjer, der giver at tjekke hjemmesiden og ping at spore.

Enhver hjemmeside - en samling af tekstsider (meta-sprog), som er placeret på serveren. Dette er en speciel computer (vært), er uret tilsluttet netværket. Når brugeren i adresselinjen i din browser ind på siden navnet på anmodningen serveren er sendt til transportøren, og returnerer et svar (sitet vises). Men det er sjældent en brugers computer er tilsluttet direkte til kommunikation linjer til den pågældende server. Typisk mellem dem der er andre enheder - mellemliggende servere, delvis "transparente" for anmodningen. Sporing til serveren giver en slags kort - ruten, som signalet passerer. Forsigtigt se det, kan du med stor sandsynlighed indikerer årsagen til funktionsfejl af ressourcen.

At vide hvordan man laver et spor, kan du straks "cut off" skyld browserindstillinger kabelforbindelsen eller. Som let bestemmes af et problem med udbyderen. For at forstå hvordan man kan gøre opsporing, ganske enkelt, fordi den nødvendige software er inkluderet i alle større operativsystemer (Vindous, Linux, Mac OS). I det første tilfælde kaldes det "tracert", og i den anden - "traceroute". Dette er i modsætning imidlertid arbejde med værktøjs-data i forskellige systemer er identiske.

Forestil dig, at i Vindous systemet ikke åbnes webstedet site, med er til rådighed alle andre ressourcer web. Hvordan man laver et spor? Ved at trykke kombination "Win + R", skal du køre kommandolinjen. I tråd indtastet "tracert site" og udføre (Enter). Der vises et vindue med de aktuelle resultater. De er altid anderledes. Det afhænger af, hvor travlt serveren node og den valgte protokol rute datapakker.

Med ovenstående syntaks er givet samlede antal mellemliggende servere, deres IP-adresser, og pinge hver værdi af dem. Overdimensionerede Ping betyder forsinkelser i åbningen af målområdet, men på den timeouttiden meddelelse angiver et klart problem på ruten (spor). Af den måde, er deres tilstedeværelse ikke, at webstedet ikke åbnes, da kun midlertidige problemer kan være på sitet. Faktisk giver tracert værktøj vejledende data, selvom deres pålidelighed er ganske høj. Hvis en forsinkelse forekommer i de mellemliggende knuder, er det nødvendigt at gentage anmodningen efter den tid - ændre stien og siden vil åbne. Men hvis forsinkelsen på målserveren, årsagen til funktionsfejl er indlysende - det er noget problem på siden af den udbyder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.