Hjem og familieBørn

Beskyttende shorts børn - hvad er de til?

Dit barn er involveret i sport? Sport aktiviteter kan kræve sådan et køb, som beskyttende børns shorts. De er beregnet til uddannelse og spillene, hvor barnet kan falde på halebenet eller hofte. Disse omfatter skiløb og skøjteløb og rulleskøjter og skiløb og skateboard ...

Beskyttelse af børns shorts: designelementer

Så har dit barn valgt en ekstrem sport. Beskyttelse af børns shorts vil blive en obligatorisk attribut i hans tøj. Hvad er deres struktur?

Beskyttende shorts børn adskiller sig primært i deres substrat. Den består af en fleksibel nylon mesh. Beskyttende elementer kan være blød, perforeret, lavet af skum med forskellige tætheder og tykkelse. Ligeledes kan det blive kastet plast 3D-pad designet til at blive anvendt på hofter og haleben. I øvrigt har de også perforeringer til ventilation. Plastic faner er udstyret kun med en stor størrelse shorts.

ideel beskyttelse

Kort sagt, fordelene ved denne kategori af sportsudstyr meget. Beskyttende børn shorts er udformet således, at når et pludseligt tab af anslagsenergien kan absorberes og ensartet fordelt. Følgelig er sandsynligheden for mulige alvorlige skader reduceres betydeligt. Af den måde, disse shorts, reddede barnet fra haleben skader og lår, og give mere mageligt sidde og ikke begrænser bevægelse.

Prisen er absolut tilgængelig

Hvad kan vi sige om prisen for dette tilbehør? Beskyttende shorts ( "napopniki") børns kunstskøjteløb, cykling, og så skeybordinga. D. Har en forholdsvis lav pris. Det afhænger af virksomheden, størrelse og sammensætning. For eksempel vil de små modeller uden plastik foring koste dig omkring 1300 rubler. Shorts med plast på halebenet - 1700 rubler. Store modeller med overlejringer og mere i hofterne er 2000 rubler. Men du kan bestille flere shorts og en særlig beskyttelse tykkelse. Sådanne modeller er anslået til omkring 2.500 rubler.

Vigtigst er det, glem ikke, at inden de køber beskyttende børns shorts, skal du være sikker på at måle omkredsen af dit barns hofter, uden tøj. Størrelsen vælges afhængigt af fjernelsen af foranstaltninger. I overensstemmelse hermed ændringer og prisklasse.

Opmærksomhed til detaljer

Således de beskyttende shorts til film (for børn), eller for andre sportsgrene er afgørende for børn, der foretrækker aktiv fritid. De gør det muligt for dem at beskytte og haleben og hofter, og balder.

Ved fremstillingen af disse modeller anvendes en særlig skumindlæg, ikke blot mindske virkninger, men også udfører funktionen af fugt og varmeisolering. Vær sikker på, at disse shorts meget komfortable at bruge, så de er udstyret med "åndbare" mesh og perforerede indsatser på alle.

Og ikke kun i dette element. I fremstillingen af dette tilbehør anvendes udelukkende materialer af høj kvalitet. Dvs. den førnævnte elastisk trådnet er fremstillet af kun et hundrede procent polyester. Det er beregnet specielt til sportstøj. Forskellig permeabilitet gitter høj damp (takket være en særlig vævning fibre) og fremragende holdbarhed (på grund af polyester).

Vedrørende beskyttende penovstavok, at de er lavet af omkring 10 millimeter tykt polyethylenskum. Dette materiale er helt sikkert og har en vægt fordel. For det første, når stammen han straks genvinder sin form, og for det andet, holder på varmen, for det tredje, det ikke absorberer fugt. Penovstavki placeret, som regel, er det i de steder, der oftest udsættes for stød.

Kort sagt, de data, der er shorts til børn engageret i aktiv sport. De perfekt beskytte dem mod mulige skader, og derfor er en uundværlig egenskab af unge skiløbere, skatere, hockeyspillere, snowboardere og andre unge fans af ekstrem sport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.