BilerMotorcykler

En helt ny model for japanske producenter - Suzuki GW250

Den nye model af den velkendte japanske producenter malokubaturnyh racercykler - Suzuki GW250, som kom på markedet i 2014, har allerede formået at erobre hjerter af fans af motorcykler. Det er almindeligt kendt og populær producent Suzuki beviser sin pålidelighed og kvalitet, holder rating markedsposition og er let at håndtere konkurrencen om mere end 100 år. Den vigtigste opgave for virksomheden med udgivelsen af Suzuki model GW250 er en trendy og meget populær salgsfremmende kombination af "to i én" - den pris og kvalitet. På trods af dette, den prioritet er fortsat den komfort, pålidelighed, sikkerhed, holdbarhed, lethed og design.

Om motorcykel

Alle, der kender de motoriske-fans forstå, at for hver enkelt sag og for hver tur skal have sin egen transport, i dette tilfælde cyklen. Den drøm for enhver biker er at stå i garagen i mindst tre forskellige klasser af motorcykel.

De vigtigste typer af motorcykler :

  • crossover;
  • enduro;
  • chopper;
  • trike;
  • cruiser;
  • sports cykel;
  • sports-turist;
  • klassiske;
  • Street.

Hver af dem er kendetegnet ved sin egen karakteristiske træk, hastighed og ydeevne. For ethvert humør og typen af turen vælge specifik cykel, hverken for spændingen eller for fjerntransport, eller til en hurtig og behagelig tur rundt i byen.

Suzuki GW250: oversigt, beskrivelse af de generelle egenskaber og design

Denne form for motorcykel som Suzuki GW250, anses for at være vejen, men denne model er stadig en repræsentant for low-budget klasse Naked. Tilbage i 2012, den første af disse motorcykel biker vundet hjerter af dets tilgængelighed og pålidelighed og kvalitet mærke Suzuki dybt styrket populariteten af disse modeller bevise deres udsigter, komfort og sikkerhed, samt bekræftet build kvalitet.

Sam vendte cyklen nemt og bekvemt, det er beregnet, samt alle veje klasse model til bykørsel, er specielt god til bynære og vandreture i de smalle gader. Dens udseende er imponerende. Den første iøjnefaldende krom udstødningsrør og usædvanlige figurative lampe, i nogle varianter, du kan finde unikke forrude, som ikke forstyrrer kørsel og sind, men samtidig forhindrer små sten og beskytter mod stærk vind strømme ved høje hastigheder.

Suzuki GW250: tekniske specifikationer

Som tidligere nævnt, er denne cykel ikke hører til nogen tidligere kendt klasse. Mest af alt, det passer landevejscykel betegnelse, alligevel dens funktioner og specifikationer er ikke det samme som en logisk repræsentation af denne klasse. Motor to-cylindret, fire-cyklus, det totale volumen af 248 cu. cm, diameteren af hver af cylindrene -. 53,5 x 55,2 mm, kølevæsken. Højdeenhed - 107,5 cm, total længde - 214.5 cm, vægt - 183 kg, volumen brændstoftanken - 13.3 L kørehøjde - 165 mm akselafstand - 1430. I motorcyklen transmission af seks gear, foran og baggrundslys bremse hydrauliske, enkelt disk. De forreste og bageste slangeløse dæk model, CPT manual, at køre systemet anvender elstart. Slagvolumen på 25,7 l / s udgange 8500 omdrejninger per minut, hvilket tillader drejningsmoment når 24 Nm; maksimal hastighed på disse satser - 135 km / t.

anmeldelser

Lykkelige ejere af denne model i en fart at dele deres erfaringer med andre, rådgive, overtale eller fraråde. Mange forskellige meninger om Suzuki GW250. Anmeldelser dermed varieret.

En hyppig genstand for diskussion bliver naturligvis pris. Dybest set, er alle enige om, at det er i overensstemmelse med oplysningerne i de egenskaber og kvaliteten af denne cykel, i betragtning af, at de fleste medlemmer af denne klasse er meget dyrere Suzuki GW250. Glem ikke, at denne model er designet specifikt som en midrange. I mange anmeldelser kan du se historier om hvordan nice og let at betjene denne motorcykel. Han er virkelig nemt og lydig, viser ikke deres "dyriske" natur og uhæmmet karakter ved høje hastigheder. Klarhed og sammenhængen mellem alle mekanismer taler om pålidelighed og sikkerhed, skarpe bremser spare dig og andre fra ubehagelige øjeblikke. Mange diskutere den bekvemmelighed og komfort af motorcyklen. Alt dette - takket være støddæmpere og central suspension. Komfortabelt sæde i Suzuki GW250 spiller en vigtig rolle i kørsel. Skriv og fuldføre denne model. Alt hvad der behøves er inkluderet i basen. Også meget glad for, at den er udstyret med to lyddæmpere og en bekvem instrumentbræt. Et stort antal anmeldelser, der afsættes til udformningen af denne model. "Det er en smuk, smuk cykel" - mange ejere siger. Dens design er speciel, forskellige fra resten, er det ikke en skam at ride rundt i byen eller gå en tur. Det er også meget let og enkel at vedligeholde, i enhver tjeneste nok detaljer til nogen af hans kit. Du behøver ikke at bruge timer på internettet, til at vandre rundt i byen eller til at ringe op venner og bekendte på jagt efter en bestemt reservedel.

Den overordnede konklusion

Generelt har de japanske producenter nået deres mål. De gjorde et helt nyt, for noget som motorcykel, der har opnået godkendelse af ejerne, populariteten af markedet og det høje antal af salget.

Motor-fans venter spændt på udgivelsen af nye modeller af producenten, holder nøje øje annonceringerne og reklamer. Hver motorcykel Suzuki GW250 - et kunstværk, som ikke har nogen analoger på markedet, er en garanti for kvalitet, pålidelighed og komfort til en overkommelig pris fra den verdensberømte mærke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.