ComputereSoftware

Shader - hvad er det? Typer, fordele og ulemper

Med den globale edb i det enorme antal af forvirrende vilkår kommer ind i vores verden. Deal med dem alle er ikke så nemt som det ser ud ved første øjekast. Mange af dem har lignende navne, mange har en bred funktionalitet. Det er tid til at finde ud af, hvad den shader, hvor det kom fra, hvad der er behov, og hvad der sker.

optimizer

Mest sandsynligt, du er en ivrig spiller "Maynkraft", og det er derfor, de kom til at vide, hvad det er. Det skal straks bemærkes, at begrebet "shader" sikkert adskilt fra dette spil, og kan "live" fra det separat. På samme måde, såvel som mode. Så svært at relatere disse to begreber er ikke nødvendig.

Generelt, en indfødt af shader programmering, optrådte som assistent inden for faget. Det ville nok være en kraftig opfordring denne optimizer værktøj, men det er virkelig forbedrer billedet i spil. Så når du begynder at forstå, om det er det, vi går til den præcise fortolkning.

fortolkning

Hvad er en shader? Dette computerprogram, som udføres af processoren kortet. Disse instrumenter er designet i et særligt sprog. Afhængig af formål kan det være anderledes. Så shaders konventionelt oversat til instruktioner til processoren grafikacceleratorer.

ansøgning

Umiddelbart må jeg sige, at brugen af det hele forudbestemte destination. Program indlejret i processor grafikkort, hvilket betyder, at de arbejder på parametrene for genstande og billeder en tre-dimensionel grafik. De kan udføre mange opgaver, blandt hvilke arbejder med refleksion, brydning, dæmpning, shear effekter, og så videre.

forudsætningen

Folk er allerede et godt stykke tid forsøger at finde ud af, hvad shader. Selv før disse softwareudviklere har gjort alt i hånden. Processen med at afbilde nogle objekter blev ikke automatiseret. Før spillet bliver født, udviklere uafhængigt engageret i rendering. De arbejdede med den algoritme, det tegnede sig for forskellige opgaver. Så der er instruktioner for anvendelse af teksturer, visuelle effekter osv

Selvfølgelig blev nogle af de processer, der stadig indlejret i jobkort. Sådanne algoritmer kan bruges af udviklere. Men de havde ikke lykkes at pålægge deres algoritmer grafikkort. Brugerdefinerede instruktioner kan udføres af CPU'en, som har været langsommere end grafik.

eksempel

For at forstå forskellen, er det nødvendigt at overveje et par eksempler. Det er indlysende, at spillet kunne være en gengivelse af hardware og software. For eksempel, vi alle husker den berømte Quake 2. Så kunne vandet i spillet være en blå filter, hvis det er en hardware-rendering. Men når software interferens kom stænk af vand. Samme historie med stun granater i CS 1.6. Hardware rendering gav kun den hvide flash, og programmatisk tilføje pixeleret skærm.

adgang

Så det blev klart, at det er nødvendigt at løse sådanne problemer. Grafikacceleratorer begyndte at udvide antallet af algoritmer, der har været populære blandt udviklere. Det blev klart, at alle de "ting" er umulig. Det var nødvendigt at give adgang til de grafiske eksperter.

Før der var spil som "Maynkraft" med tilstande og shaders, blev udviklere får mulighed for at arbejde med de GPU enheder i støbeskeen, der kunne være ansvarlige for forskellige instruktioner. Da programmet blev kendt med navnet "shader". For at oprette dem, specielt udviklet programmeringssprog. Således videoen begyndte at indlæse ikke kun standard "geometri", men også instruktioner til processoren.

Hvor en sådan adgang var muligt, begyndte det at åbne nye muligheder programmering. Eksperter kan løse matematiske problemer på GPU. Sådanne beregninger blev kaldt GPGPU. Til denne proces behov for særlige værktøjer. Fra selskabet nVidia CUDA, fra Microsoft DirectCompute, samt rammen OpenCL.

typer

Jo flere mennesker lært, hvad shaders, jo mere afslørede oplysninger om dem og deres muligheder. Oprindeligt havde en tre-processor acceleratorer. Hver var ansvarlig for en type shader. Over tid, blev de erstattet af universel. Hver har visse komplekse instruktioner, som straks havde tre typer shaders. På trods af integrationen af det arbejde, en beskrivelse af hver type forblev indtil nu.

Vertex type arbejde med tal toppe, der har en masse ansigter. Her kan betyde en masse værktøjer. For eksempel er det om tekstur koordinater, vektorer, tangent, eller normale binormals.

Geometrisk form for arbejde ikke blot med en vinkelspids, men også med en primitiv. Pixel er designet til forarbejdning af stykker af raster illustrationer, og generelt med teksturer.

I de spil

Hvis du er på udkig efter shaders "Maynkraft 1.5.2" så har du sandsynligvis blot ønsker at forbedre billedet af spillet. For at gøre dette muligt, har programmerne været "ild, vand og kobberrør." Shaders testes og finjusteres. Som et resultat, blev det klart, at dette værktøj har fordele og ulemper.

Selvfølgelig nem tilberedning af en række algoritmer - det er et stort plus. Denne fleksibilitet og en betydelig forenkling i processen med spiludvikling, og dermed et fald i omkostningerne. De resulterende virtuelle scener bliver sværere og realistisk. Også udviklingsprocessen bliver meget hurtigere.

Ulempen er kun det, der er nødvendigt for at lære et programmeringssprog, samt at tage hensyn til, at forskellige modeller af kort placeret andet sæt algoritmer.

installation

Hvis du finder en shader pack til "Maynkrafta", må vi forstå, at der er mange faldgruber i at sætte den op. På trods af den allerede svindende popularitet i dette spil, var det stadig hendes hengivne fans. Ikke alle kan lide den tidsplan, især i 2017. Nogle mennesker tror, at de vil være i stand til at forbedre den gennem shaders. Teoretisk set er dette en korrekt erklæring. Men i praksis, vil du ændre lidt.

Men hvis du stadig er på udkig efter måder på, hvordan man indstiller shaders til "Maynkraft 1,7", først og fremmest være forsigtig. Selve processen er ikke noget svært ikke. Hertil kommer, sammen med eventuelle downloade filer der er instruktioner til at installere det. Det vigtigste er at kontrollere versionen af spillet og shader. Ellers vil Optimizer ikke.

På internettet, en masse steder, hvor du kan downloade og installere dette værktøj. Så har du brug for at udpakke filen til en mappe. Der vil du finde en fil «GLSL-Shaders-Mod-1,7-Installer.jar». Efter start vil du blive vist vejen til spillet, hvis det er korrekt, jeg er enig med alle de efterfølgende instruktioner.

Når du vil flytte mappen «shaderpacks» i «Minecraft». Nu når du kører launcher bliver nødt til at gå til indstillingerne. Her hvis installationen var korrekt, vil der være «Shaders» linje. Fra hele listen kan du vælge den ønskede pakke.

Hvis du har brug for shaders til Minecraft 1.7.10, så bare finde sheyderpak korrekte version og gør det samme. Internettet kan forekomme ustabile versioner. Nogle gange er du nødt til at ændre dem, og se efter en passende geninstallation. Det er bedre at se på anmeldelser og vælge de mest populære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.