SkønhedNegle

Manicure søm i midten: de bedste ideer

Manicure søm i gennemsnit er nu på toppen af popularitet. Han er ikke kun let at bruge og alsidig, men også meget moderne denne sæson. Næsten alle kvinder i mode catwalk show vidundere male det negle af medium længde. Omsorg for sådan manicure er ganske enkel, og designelementer vil bidrage til at skabe virkelige mesterværker.

Grooming og pænheden

Hvem er på toppen af mode bølge af naturlige og naturlighed, uden overdreven dekoration. Manicure på søm i den gennemsnitlige home run er let, selvom du ikke har de færdigheder og uddannelse. Husk, at den frie kant af neglen længde skal holdes i intervallet 4-5 mm. Når denne form og længde skal gives alle de samme plader, uden undtagelse. Dette vil give en velplejede hænder og æstetiske udseende.

For den gennemsnitlige manicure bør stoppe valg på oval eller kvadratisk form søm. Egnet også rektangulært eller mandel. Når en form er defineret, er det nødvendigt at udføre proceduren til fjernelse af neglebånd og basislakken ansøgning.

Manicure Idéer

Ideer til manicure negle i gennemsnit til tider fascinerende. Du ved ikke engang, hvad det er at give fortrinsret til: raffineret elegance eller dristige ekstravagance. Der er også universelle former for design, der er velegnet til en kampagne for at arbejde, og til en fest eller en ferie.

Hvis dækslet negle monotont belægning og derefter dekorere krystaller, glimmer, geometrisk mønster, er det muligt at opnå en unik elegant manicure. Men det vigtigste - ikke overdrive det. Dekorationer skal ikke være for meget, nok til at sætte dem på en eller to fingre.

Manicure søm i midten kan være smukt dekoreret med populære Ombre. At det viste sig glat og ikke forårsage, bør du prøve at vælge farver, der er tæt på skalaen. Går kontraster kan se temmelig spidst og tydeligt, at det er uhensigtsmæssigt i en business stil.

Af geometriske figurer nogle gange kan man lave et kunstværk. Den største hemmelighed for succes her er det rigtige valg af farver. Manicure søm i midten, vil ikke være så kedeligt og ensformigt, hvis du gør det fantastisk ansigt overgangssted. Bare lidt fantasi og dine hænder - et kunstværk.

fluffy effekt

Når man arbejder med gel lak kæmpe succes begynder at bruge den nye teknologi "flok". Dens basis er påført velour overtræk dannet ved hjælp af meget fine børster fløjl. Mange er skræmt af det faktum, at denne belægning kan skalle eller skalle af, men dette er ikke tilfældet. Ved anvendelse af teknologi af denne belægning kan endda være våd med vand.

Det er nu muligt at møde flokken ikke kun med kort velourbetræk, men med pels af et par centimeter i længden. Den store tvivl er den bekvemmelighed og funktionalitet af designet.

Brug dekorationer

Manicure søm i gennemsnit, i modsætning til hvad mange tror, ikke fratager sine ejere mulighed for at eksperimentere med dekorative ornamenter. Mønstre kan ske ved støbning. Very nice udseende miniature blomster med stængler og blade. Meget god til aften jakkesæt guld støbning eller bladguld.

Med en pensel kan også skildrer mønstre og monogrammer. De kan være både uhøjtidelig og enkel, og forholdsvis sofistikeret, bliver til sammensætningen. Rhinestones, støbning og andre dekorative elementer med moderat brug, ikke blot vil give perfektion til dit billede, men også for at understrege stil og raffinement. Det vigtigste i denne sag - at få en nøjagtig sans for proportioner og smag. Hvis du overdrive det med indretning og ornamenter, i stedet for raffinement og stil, kan du tilføje til billedet af vulgaritet og fordringsfuldhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.