SundhedMedicinsk turisme

Rusland, Kislovodsk, sanatorium "Elita": anmeldelse, beskrivelse og anmeldelser

I første halvdel af det 19. århundrede blev byen Kislovodsk kendt som en balneologisk udvej. Sanatorium "Elita" er dets yngste kursted, der begyndte sin aktivitet i slutningen af 2012. Den adskiller sig fra andre lignende institutioner, idet den er privat, organiseret i individuelt ejerskab. For at modstå konkurrence med kendte i hele landet og nyde den velfortjente anerkendelse af folkesundhedsområder-giganter i spa-forretningen, hvoraf i Kislovodsk flere dusin besluttede ejere af "Elita" at lægge hovedvægten på upåklagelig service. Derfor er alt, fra ankomsten af gæster og slutter med deres hjemsted, her yderst kvalitativt, behageligt til mental hvile og effektiv til behandling.

Placering, hvordan man kommer derhen

Helt bekvemt placeret kursted "Elite". Rusland, især Kislovodsk, har et veludviklet transportnet. Denne by er beliggende i Stavropol Territory, i den sydlige del, kun 65 km fra en anden berømt kaukasisk udvej og en stor by - Mineral Waters. Sanatorium "Elita" er bygget på en af de centrale gader, kaldet Linear, postnummer bygning 8. Det ligger ikke i centrum eller i udkanten, i et roligt smukt område nær parken Komsomolsky, som ligger kun 300 meter væk. I nærheden af kurstedet og en vidunderlig sø Gorodskoe . Til andre interessante ting, som det centrale marked, Circus, togstationen, kan du gå et sted i 25 minutter, eller du kan nå minibussen på 5 minutter.

For at komme til sanatoriet "Elita" i Kislovodsk er ikke svært. Flyet skal flyve til Mineralnye Vody, og derfra er det nemmest at tage en taxa. Hvis du ikke ønsker at betale en masse penge, skal du gå fra lufthavnen til togstationen Minvod, og derefter tage toget til Kislovodsk.

Det er endnu nemmere at tage med tog direkte til Kislovodsk. På ankomstdagen til deres gæster tilbyder sanatoriet en gratis transfer.

Hvis du går til behandling af en personlig bil, skal du f.eks. Fra Moskva følge motorvejen E50 til Mineralnye Vody og derefter langs A157 til Kislovodsk.

Terapeutisk profil

Sanatorium "Elita" (Kislovodsk, Rusland) har en licens til behandling af følgende sygdomme, såvel som organer og systemer i menneskekroppen:

- Mave-tarmkanalen (gastritis, sår, colitis, esophagitis, cholecystitis, pancreatitis);

- lunger (astma, bronkitis af en hvilken som helst ætiologi, lungebetændelse)

- ENT organer

- hjerte (angina, arytmi, rehabilitering efter et hjerteanfald);

Blodkar (åreknuder, hypertension, thrombophlebitis)

- muskuloskeletale system (artrose, osteochondrose, radiculitis, reumatisme, arthritis);

- genitourinært system (cystitis, urethritis, pyelonefritis, prostatitis, hæmorider, enuresis)

- gynækologi (inflammation af kvindelige organer, infertilitet, hormonelle lidelser, mastopati)

- Shchitovidka (diabetes mellitus, thyroiditis).

Ud over de vigtigste behandlinger i kurstedet er der programmer, der specialiserer sig i at genoprette helbred for mænd og kvinder samt særlige programmer til behandling af rygsøjlen.

Diagnostisk base

Med en række lidelser går folk til Kislovodsk. Sanatorium "Elita" tilbyder sine gæster at bestå eksamen på moderne enheder af de nyeste modeller og i et laboratorium udstyret med nye teknologier. Her udfører:

- urinalyse

- blodprøver (generelle, avancerede, biokemiske)

- EKG

- Ultralydundersøgelse (charge);

- Forskning ved brug af enheden "Delphis"

- EKG-overvågning af Holter

- daglig overvågning af EKG og blodtryk

I kurstedet kan du konsultere en terapeut, urolog, gynækolog, kardiolog, øjenlæge, gastroenterolog, psykolog, ernæringsekspert, fysioterapeut.

Terapeutisk base

Ifølge mange anmeldelser af mennesker observeres en meget god effekt på sundhedsforbedring hos alle, der besøgte sanatoriet "Elite". Kislovodsk er berømt for sine unikke naturlige faktorer, der hjælper med at slippe af med forskellige sygdomme. Dets vigtigste aktiv er mineralfjedre, som byen har fået navn på. Den mest berømte kilde er Narzan. Vandet i det er carbonhydrid-sulfat, og derudover er det også calcium-magnesium. I forskellige brønde har den en ulig mineralisering og adskiller sig i procent af kuldioxid. På sanatoriet er der eget pumperum, hvor vand hjælper med problemer med tarmene, maven, leveren. På kurstedet ud over naturlige faktorer anvendes de nyeste teknologier til behandling af mennesker såvel som metoder, som er blevet testet efter tid og forskning. Her kan du få følgende procedurer:

- bade (nåletræ, mineral, perle, tørt kulsyre, jodid-brom)

- terapeutiske brusere (stigende, Charcot, cirkulære, i swimmingpoolen hydromassage);

- Mudbehandling (applikationer, tamponer);

- indånding

- Magnetoterapi på forskellige enheder

- terapeutiske saunaer (alpine, tyrkiske, solrige, finske)

- massage af lemmer, krop, urologisk (manuel og hardware);

- Urtebehandling

- ozonbehandling

- Salthule;

- behandling med strømme, vibrationer af forskellig frekvens og amplitude

- elektroforese

- mikroclyster og intestinal vanding.

Innovative og ikke-traditionelle behandlingsmetoder anvendes også i sanatoriet:

- behandling med farve, aromaer

- terapeutisk opvarmning på komfuret

- behandling med leeches

- hippoterapi

- heling ved brand og andre.

Kort beskrivelse

Da i kurstedet kan du hvile uden behandling, nogle kalder hendes hotel-sanatorium "Elita". Kislovodsk, takket være det klima, der hersker her, fra et beskedent bosættelse blev paradiset en smuk by, prydet med tusindvis af blomster og hundredvis af træer. Sanatoriet passer perfekt ind i byudformningen, da dets lille område er bogstaveligt begravet i verdure. Alle infrastrukturfaciliteter her er kompakte, så ferierende meget hurtigt, uden trættende overgange, falder for eksempel fra hospitalet til sovesalen eller til restauranten. Ud over de bygninger, hvor klinikken, diagnostikrum, spa, spisestue, swimmingpool og gym findes, er der en parkeringsplads (gratis) og stalde (ridning og hippoterapi). Stolthed og et lyst højdepunkt i kurstedet - dets tehus, hvor aftenpartier arrangeres og natlige samlinger over en kop te. Du kan også nyde gratis honning, syltetøj, bagværk.

placering

Forskellige levevilkår kan tilbyde deres gæster kursteder, der er så rige på Kislovodsk. Sanatorium "Elite" er glædeligt fremhævet blandt andre med sine egne, vi kan sige, elegante værelser. Her ser selv "Standarderne" luksuriøse ud. Alle værelser har et eksklusivt design, er indrettet med dyre møbler af højeste kvalitet, dekoreret med malerier, stilfulde lamper, spejle, fashionable gardiner og nogle kategorier plus alt og falske lofter. For at give mere hygge er gulvene overalt dækket af tæpper i møbeltonen. Balkoner i værelserne der, men visningerne fra windows er vidunderlige. Det kan være et område, en by, bjerge i det fjerne. Boligbygning, hvor alle gæster er indkvarteret, er bygget i tre etager, men der er ingen elevator i den, som skal tages i betragtning af personer, der har problemer med deres ben.

Værelseskategorier:

"Standard" består af 1 værelse, designet til 1 eller 2 gæster. Dette er den billigste indkvartering, som Elita-sanatoriet kan tilbyde, men selv her føler gæsterne, at de er bemærkelsesværdige mennesker, faktisk samfundets elite.

Udstyr - møbler, der er nødvendige for hygge og komfort (garderobe, seng, natborde, bord, kantsten til et stort moderne TV), et spejl, et godt rummeligt køleskab, en elkedel og et sæt retter, en telefon. På hygiejneområdet er der et brusebad, en håndvask, håndklædetørrer, en hårtørrer, et toilet, badekåber, personlige hygiejneprodukter.

"Studio" består af 1 værelse, designet til 2 personer. Værelserne i denne kategori er mere rummelige end "Standards", de er indrettet med mere stilfulde møbler, herunder en blød sofa.

"Suite" består af et soveværelse og en stue, designet til 2 personer. Værelset er meget smukt, det ser ud, man kan sige, på en kongelig måde. På hygiejneområdet er der store rektangulære bade.

"Apartment". Rummet består af et meget rummeligt, luksuriøst soveværelse og stue med store vinduer, et sæt dyre polstrede møbler (to sofaer, lænestole, osmanniske) med et stort bord og et sæt stole. På hygiejneområdet er der et rummeligt hjørnebad.

Strømforsyning

Alt det bedste er klar til at give gæsterne sanatoriet "Elita" (Kislovodsk). Anmeldelserne fra de mennesker, der har besøgt her, er specielt afsat til fødevareorganisationer. Det foregår i restauranten og udføres i overensstemmelse med systemet med den tilpassede diætmenu. Feriegæster bemærker, at alle retter, selvom diæt, smager som hjemmelavet og endnu bedre. Ud over restauranten er der en café i sanatoriet, hvor du kan forkæle dig selv med fremragende shish kebabs. Men den største fordel ved mad i denne kursted er den berømte te, slik og intime aftener af tehus.

Fritidsaktiviteter

I dalen, omgivet af bjergene, i begyndelsen af det 18. århundrede blev der bygget en fæstning. I mere end 200 år er byen Kislovodsk vokset her. Sanatoriumet "Elita" ligger nær stoppestedet for offentlig transport, så feriegæster nemt kan foretage udflugter til dette berømte feriested, kende bekendtskab med sine arkitektoniske monumenter, slentre gennem en af de største i regionsparken, besøge vandland, cirkus, delfinarium, museer og udstillinger.

Men det er interessant at bruge tid og ikke forlade sanatoriet. Der er 2 store swimmingpools (åben og overdækket), som er fri og ubegrænset i tide. For elskere af en stille ferie i "Elite" er der et bibliotek, der er en hal med billard og tennisborde, et lejeskontor til skak og andre brætspil kører.

Om aftenen inviteres alle gæster til tehuset, og efter at have ønsket at fortsætte aktiv fritid, venter karaoke, en café med levende musik, en natklub med diskotek.

Sanatorium "Elita" (Kislovodsk), priser

Klimaet i dalen, hvor Kislovodsk er placeret, er ret mildt. Om sommeren er der ingen varme, om vinteren - stærke frost, atmosfærisk tryk hopper ikke, der er ingen magnetiske storme . Og alligevel kan vejret præsentere ubehagelige overraskelser i form af piercing vind, slush, nedbør, især våd sne. Alle disse kan glæde naturen fra november til marts. I foråret er Kislovodsk varm og solrig, selvom nedbør ikke er så sjældent i denne periode. Sommer her er varmt, regner hvis de går, så ikke for længe. Sådanne vejrforhold påvirker priserne på udvejens sanatorier. I "Elite" er de dyreste kuponer i højsæsonen, det vil sige fra maj til oktober. Omkostningerne ved "Standard" i denne periode er fra 2680 rubler pr. Person pr. Dag. I lavsæsonen koster det samme nummer 2180 rubler i en dag. Børn får en lille rabat på 10%. Priserne kan variere, så ved bestilling er det ønskeligt at tjekke med operatøren eller på den officielle hjemmeside.

anmeldelser

Sanatorium "Elite" har 4 stjerner, men mange vacationers mener, at det fortjener mere. Dens fordele:

- Unik gæstfrihed af alt personale, professionalisme, venlighed, ønske om at hjælpe i ethvert spørgsmål

- fremragende beliggenhed

- kompaktitet

- Smukke værelser, smukke, hyggelige og rene;

- velsmagende mad

- god behandling

- Aftener i tehuset

- gratis pool

- Wi-Fi er også gratis, det fungerer over hele territoriet

- En interessant organisering af fritid.

Ulemper ved denne kursted noteres ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.