InternetSøgemaskineoptimering

Seo-optimering dig selv: trin for trin instruktioner, beskrivelser, råd og anmeldelser

At eje din egen Internet ressourcer, uanset deres tematisk fokus behøver at vide om seo-optimering. flere brugere kan nå med det. Følgelig vil antallet af visninger øges. Hvordan kan det gøres seo-optimering dig selv? Trin for trin instruktion vil blive givet i denne rapport.

Hvorfor har vi brug for at fremme en ressource?

På det nuværende stadium af promovering er tilstrækkelig efterspørgsel. Dens vigtigste opgave er at optimere portal for søgemaskiner. På grund af at fremme hjemmesiden, kan du flytte på sidstepladsen. Det er ingen hemmelighed, at brugere forsøger at besøge kun de ressourcer, der ikke er den første side af. Hvis vi ser på den procentvise, de fleste mennesker forsøger at åbne linket, som ligger på de tre første positioner.

Det kan gøres seo-optimering dig selv? Trin for trin instruktioner eventuelle problemer betyder ikke. Forstå kampagne er ikke så svært, som det kan synes. Men hvis tiden er ikke værd at tænke over at overlade denne aktivitet til fagfolk.

Hvilke skridt kan opdeles forfremmelse?

Mange brugere vil gerne vide, hvordan der kan gøres seo-optimering selv. Trin for trin instruktioner, der beskriver hvad der skal gøres for at fremme, populære. Betinget Ressourcer forfremmelse kan opdeles i separate faser. De er som følger:

 1. teknisk optimering.
 2. Intern forfremmelse.
 3. Ekstern forfremmelse.
 4. Arbejde med brugere.

Der bør ikke være nogen dubletter, spejle og snavs

Hvilke nuancer bør overvejes, når den holdes seo-optimering dig selv? Trin for trin instruktioner stor opmærksomhed på tekniske faktorer. Hvis de ikke betaler nok opmærksomhed, så alt det arbejde på området for fremme af webstedet vil blive krydset ud. Søgemaskiner vil ikke rangere de ressourcer, der har et stort antal dubletter, fejl uklar struktur og snavs i indekset. Hvilke faktorer bør overvejes i første omgang?

Hvis du er interesseret i seo-markedsføring selvstændigt, trin for trin, i første omgang brug for at slippe af dubletter og spejle. For at gøre dette, udøve kontrol over strukturen af sitet. Watch omhyggeligt, at webadressen ikke har variabler, der genererer indhold til en række forskellige steder. Ved søgerobotter systemer nødt til at lukke de sider, der ikke bærer nyttig information. Vi taler om shopping, tilmeldingsblanketter, admin, og så videre. N.

Alle fejl skal elimineres

Det bør ikke være på websted "brudte" links. Det er nødvendigt at fjerne nok kendte brugere 404. Med henblik på at opdage ikke-eksisterende sider, kan du bruge speciel software. Blandt de mest populære bør afsættes Nelpeak eller Xenu. Du kan også bruge en enkel plug - Seo Wordpress.

Trin for trin instruktioner til optimering også tager hensyn til behovet for at verificere stabiliteten af værten. Hvis portalen er regelmæssigt falde, og interessen for den bruger, vil han ikke forårsage. Det samme kan siges om de ressourcer, der er indlæst sker i lang tid. Men det skal forstås, at download-hastighed i alle situationer, afhænger af værten.

Interesseret i seo-optimering, trin for trin instruktioner i denne proces? Det skal forstås, at det er nødvendigt at korrekt opfylde 404 fejl. De bør ikke være. Det gør dog ikke altid arbejde for at undgå forekomsten af sådanne fejl. Derfor er det nødvendigt at sikre, at sådanne ting ordentligt perfektioneret motor.

Vi skal ikke bare lukke af robotter uønskede sider. Du skal indstille stien, som du kan komme til den ressource kort og Host direktivet.

Det er underforstået, at tekniske problemer bugne. Ovenfor har vi listet kun de vigtigste.

Højdepunkter intern forfremmelse

Intern seo-optimering af webstedet selvstændigt, skridt for skridt, vi overvejer, kræver grundig tilgang. Det spiller en vigtig rolle. Hvad skal du vide om at fremme?

 1. Primært er det nødvendigt at analysere de ressourcer til at identificere sine styrker og svagheder. Dette vil hjælpe dig med at forstå, hvad for at optimere. Og man bør starte med indeksering. Det skal konfigureres. Kontroller, hvilke sider på portalen allerede er indekseret. Dette vil hjælpe søgningen.
 2. Prøv at finde dubletter, tekniske oplysninger og andre unødvendige ting. Overvej indeksering komplet. Er alle vigtige sider er på jagt efter? Alt, hvad der ikke behøver at blive fjernet fra indekset, ved hjælp af paneler webmaster. Til siden igen fik der, lukke dem fra at blive indekseret. Sørg kræves i meta-tags.
 3. Form xml-map portalen. Med hjælp fra sin bedste muligt at indeksere et netværksshare.
 4. En vigtig rolle i at optimere play titler. Sørg for, at de er unikke inden for din portal. Du bør også finde ud af, hvor godt de beskriver bruger indholdssider, vil titlerne for at tiltrække sig opmærksomhed fra brugerne.
 5. Undersøg alle de tilgængelige tekster. Uden at fejle, er det nødvendigt at sikre, at de er unikke, godt formateret, og har alle de nødvendige vigtige undersøgelser. Kun antallet af vigtige ord og sætninger skal være inden for rimelige grænser. Dette vil hjælpe med at forhindre oversleep.
 6. Det centrale er ikke at haste ind øjne ser unaturligt. Pas på billedoptimering, klemme dem til at øge din download hastighed. Billeder skal være omgivet af en passende tekst til at registrere alt. Det er nødvendigt at udføre intern forbinder disse materialer, der tematisk forbundne. Dette vil bidrage til en jævn fordeling af vægten sider. På grund af dette, kan du også være betydeligt lettere navigation.
 7. Analysere ressource på tilstedeværelse i det af udgående links. Ikke rigtig kvalitative behov for at fjerne. Andre skal være lukket fra indekseringen.

Vigtige aspekter af den eksterne markedsføring

Ekstern forfremmelse. Hvilket betyder, at brugeren seo-optimering og verifikation af en side i en given situation? Når intern forfremmelse er færdig, skal du give hende et skub til udviklingen ressource. Du er nødt til at købe eller få et gratis link til det. Form anker plade, hvor teksten vil blive registreret adresser.

Det er ikke nødvendigt kun at bruge søgeord. Du bør også være opmærksom på den neutrale sætning (navnet på den ressource, for eksempel). De skal se naturlige ud. Nødvendig at afhente donorsteder, som har en tæt tematisk fokus og regelmæssigt indekseret.

Der henvises til den vigtigste regel: alt bør ske gradvist. Referencemasse skal stige kontinuerligt, uden spring og nedetid. Det er ikke nødvendigt at smide arbejdet på hans ressource. Det bør ajourføres med jævne mellemrum, tilføje tekst og billeder. Det anbefales også at forbedre brugervenligheden af portalen. Til dette formål anvender vi de webanalysedata.

Kontakt med målgruppen. Brugeranmeldelser bør tage hensyn til

Det er nødvendigt at kommunikere med brugerne. For at gøre dette, besvare dem ved hjælp af kommentarer. Tilskynde folk til at sprede links til dit websted. Hvis projektet er en kommerciel, skal du sørge for at anbefale, at du opretter et socialt netværk gruppe. Og vi taler ikke om en simpel pablike. Medlemmer fra denne side skal have en bekvem kanal til kommunikation med dig. Tro mig, de er i stand til at finde en masse mangler i din ressource. Og hvis du fjerner dem, vil loyalitet af publikum gives.

konklusion

Hver af de ovennævnte punkter kan afsættes til de enkelte artikler. Det er meget vigtigt, og er genstand for multilaterale seo-optimering. Services i dette område på nuværende tidspunkt har næsten alle web-studie. Dette skyldes den høje popularitet, som blev overtaget af internettet. Men alt hvad du kan gøre dig selv er let nok, hvis vi nærmer sagen grundigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.