TravelingRetninger

Året rundt fritidshjem "Pavlovsky Park", Ufa. Fritidshjem i Bashkiria

Året rundt, "Pavlovsky Park" (Ufa) - et sted, hvor folk er trætte af de problemer næres af den energi omdirigeret fra den daglige rutine og at vide al charmen fra en inaktiv liv. Tænk alt dette nærmere.

beskrivelse

Fritidshjem i Bashkiria "Pavlovsky Park" ligger på bredden af Pavlovsk reservoir, som ligger 7 km fra landsbyen Pavlovka, og fra byen Ufa - 20 km. Det har alt: og ekstraordinære karakter, og Ural fastlandsklima med mange solrige dage, klar og ren luft. Denne comfort zone, der er designet til at genoprette energi, kræfter, og studiet af associerede historiske steder og naturlige monumenter.

overnatning

"Pavlovsky Park" (Ufa) - er et moderne hotel kompleks bestående af en hovedbygning og servicecenter, som indtager en administrativ bygning med 3 etager og tre 2-etagers hytter.

Kategori værelser beliggende i sommerhuset og den administrative bygning, adskiller sig i den grad af komfort.

loftsrum

Denne studio lejlighed, beliggende på 2. eller 3. sal, med private faciliteter. I det der er 2 senge, et sofabord, 2 borde, TV, 2 polstrede taburetter,, Garderobe, badeværelse (toilet og bruser). Værelser Attic 20 stykker.

luksus

Denne kategori øget komfort. Der er plads til en familie på 4-6 personer. To-værelses suite med en stue, et rummeligt badeværelse, som for nemheds skyld er lagt gulvvarme, og opbevaringsrum. Af værelse består af en dobbelt (en) og to enkeltsenge (to), sofaer, borde, sofabord, tv, garderobe. Rummet har en kedel, køleskab og sæt af retter. Disse tal er 4 stykker.

Suite Superior

Tre-værelses suite med stue, badeværelse med gulvvarme, bryggers og toilet. Værelserne er placeret: en 2-seng, to enkeltsenge, sofa, klædeskab, 2 borde, sofabord, kedel, køleskab og TV. Deluxe værelser i denne kategori - 2 stk.

standard

Enkeltværelser er på gulve 2-3 i hovedbygningen, eller på 1. sal i huset. Værelse med alle faciliteter. Atmosfæren består af de to senge, 2 sokler, sofabord, sofa, TV, garderobe, 2 puffer, absorption køleskab. I badeværelset: bruser og toilet. Standard værelser 30 enheder.

Spisning på hotellet

"Pavlovsky Park" (Ufa) - en café-bar, hvor du kan mageligt sidde både sammen og fejre triumfen, med mange gæster. Banket hal kan rumme 70 personer.

Gæster, der bor på hotellet, spise 3 gange om dagen (i prisen på Værelset inkluderer måltider). Om vinteren, på en kold dag, kan du varme op med gløgg eller en kop varm chokolade. Og i løbet af sommeren, tværtimod, en frisk brise til at sidde på terrassen, nyde duftende kød på kul og natur.

Pavlovskoe Reservoir og fritid

"Pavlovsky Park" byder på flere muligheder for aktiv fritid, afgrænset af tid af året. Om sommeren er det:

 • Oppustelige vandland - ultrarazvlekatelny attraktion, hvor en stor tid både børn og voksne. Den består af en flerhed af dias, trampoliner og andre hvirvelløse strukturer. Det starter med de første helligdage i maj og slutter i slutningen af september.

 • Opvarmede svømmebassiner - to med åbningen af badesæsonen sker langt tidligere, i begyndelsen af maj, takket være det varme vand. Temperaturen af vandet i svømmebassiner holdes ved 20-26 ℃. To puljer: en masse - for voksne, mindre - for børn, og begge er placeret udendørs. Vedtagelsen af vandbehandling løfter stemningen, giver livlighed og friskhed, og ifølge traditionen, giver fritidsklubben mulighed for at svømme i en måned i maj, gratis.
 • Hest robåde eller katamaraner.
 • Guidet kajak eller motokatamaranah, en båd eller en motorbåd.
 • Skating på "banan" og "bolle", vandski.

"Plavdome" til ferie i sommeren Ufa var mere mindeværdig, tage vand til at udøve. Denne luksus skib med 2 dæk, hvor man i ro og mag kan gå på en rejse langs kysten, studere den lokale flora og fauna. Nat i festsalen kan du fejre din fødselsdag eller endda et bryllup. Til "Plavdome" der er et bad med birkekviste, og det er behageligt at køle varm krop kan rulles ned til den nærliggende vand bakke. Solbade på øverste dæk eller at vise sig på dansegulvet, og kan endda vælge på en romantisk tilflugtssted for middag for to på terrassen.

Fritidshjem i Bashkiria "Pavlovsky Park" kan behage deres gæster dampende vand. Denne tønde, hvilket bad er placeret. Også her kan du varme op med en kost og derefter fordybe sig i reservoiret for kontrast.

"Pavlovsky Park" (Ufa), inviterer sine gæster til at kontrollere rigtigheden øjne i instrumentbrættet, vælger som et våben armbrøst, bue eller pneumatisk. Eller spille en sjov attraktion Angry Birds.

At behage dig selv og dine kære duftende kød på kul, "Pavlovsky Park" byder på en havepavillon til leje at vælge imellem: stor eller lille, der er i grillplads.

Om vinteren, "Pavlovsk Park" du kan gå på den kunstige skøjtebane, som hældes rundt om træet (gratis). På banen er udstyret med baggrundsmusik, et klædeskab, samt udstedelse skøjte leje og skarphed.

Der er en kategori af betalte ydelser. De er:

 • Det trækkende svævebanen lift til skiløbere. Det begynder sit arbejde, når mindst tre skiløbere.
 • Udstedelse af det nødvendige udstyr til snowboarding og alpint skiløb.
 • Besøg en af skiløjper, har en længde på 800-1200 meter, med højdeforskel på 140 meter.
 • Skileje til at køre på stier gennem reservoiret.
 • Hest tyubingovoy bakke med baby lift.
 • Snescooter.

Pris for overnatning i "Pavlovsk Park" og prisen på tjenesteydelser

Alle værelsespriser er beregnet individuelt på grund af virkningen af alle de kupon koder og bonusser.

For eksempel, handlingen "Early booking" gør det muligt at spare op til 35%. Hans handling det starter i de første to årtier af juni op til 21 numre, derefter en pause, og så genoptog hun 15-31 August.

I foråret tid tilbyder nedsatte priser til 30-50%.

Hvile på et spring break med et barn, en skoledreng, kan du roligt stole på det frie leje af udstyr.

Standsning i weekenden på hotellet, kan du modtage en gratis dages liftkort (fribillet til svævebanen).

erhvervskunder

Læse om de "Pavlovsky Park" (Ufa) anmeldelser, vil du vide at det er muligt at holde firmaarrangementer. For hver ansat af klienten, som henviser til "Pavlovsky Park", en munter og længe ventet begivenhed. I "Pavlovsk Park" har et konferencerum, der kan rumme 120 personer. Du kan holde et seminar, uddannelse eller møde. Behageligt for en multimedie-projektor, mikrofoner, en skærmstørrelse på 2 til 3 meter, 3 flipchata og lydsystem. For komfort af gæsterne her fungerende klimaanlæg.

I "Pavlovsk Park" kan du vælge den kategori af firmaarrangementer:

 1. Individuel tilgang - hver kundens ønsker taget i betragtning og omsættes i praksis, på grundlag af kapacitet "Pavlovsk Park."
 2. "Turnkey" - dette henviser til overdragelsen af alle uddannelse virksomhedernes festarrangører, der tror på de mindste detaljer og nuancer af scriptet menu eller program. Eksperter "Pavlovsk Park" takket være de indhøstede erfaringer kan arrangere noget af kompleksiteten af begivenheden.

"Pavlovsky Park" - et sted, hvor hver time af tid brugt bringer lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.