RelationerMød

Sådan forelske sig i en mand-ram, og ikke at gå amok?

Vædderen - meget foranderligt natur, så efter din ram er ophørt med at være et mysterium, opstår spørgsmålet: "Hvordan til at forelske sig i en mand-ram, og ikke gå gal?" Efter alt, nogle gange ser det ud til, at protegé af Mars ikke har en anelse om, hvad den "hvile" og "forudsigelighed". Så tag et nærmere kig, hvad kvalitet skal være en kvinde at skabe en familie med en vædder.

Hvilke kvaliteter skal have en kvinde til at holde ram?

Kvinde tænker , hvordan man forelske sig i en mand-ram, må forstå, at denne type af mænd er tiltrukket af munterhed, optimisme og vilje til at påtage sig de mest risikable eventyr. Vædderen brug for at holde i spænding, overraskelse og ikke til at slappe af og vænne sig til den monofoniske livets strøm. For protegé Ares er den vigtigste konstant forandring af billeder, før mine øjne, nye billeder og indtryk. Derfor, for at holde ram, skal damen være i konstant forandring og overraskende satellitter for at vise deres følelser. Desuden bør følgesvend af selve ram være initiativ, hvor det er muligt. Kærlighed mandlige ram ud af ilden med fornyet kraft. optimisme springvand må aldrig tørre ud, og nye ideer har genereret en kvinde med en hastighed burst. Sagen er, at de væddere som bly, men det er ofte "brænde ud", så de har brug for nye ideer, mål, projekter. Og opgaven af kvinderne - at komme med det hele. Så ram vil være glade og tilfredse. Men det er ikke alt. Hvis en kvinde spørger: "Hvordan man forelske sig i en mand-ram?" - det skal være færdig og det faktum, at hendes elskede vilje altid tørster forandring, nye følelser, oplevelser og begivenheder i hans liv. Forudsigelighed - det er hvad dræber et forhold til ram. Denne type mand vil ikke opretholde et forhold til en kvinde, hvis handlinger og måde at tænke på er let at forudsige. Derfor er en kvinde skal altid en lille smule til at ændre, altid være anderledes. Selvfølgelig er dette gælder for ethvert tegn på stjernetegn, men repræsentanter for branden element giver den største værdi.

Sådan forelske sig i en mand-ram, og ikke at gå amok?

Naturligvis sådan livsrytme, der sætter kommunikationen med manden-ram,
modstå styrken er ikke hver. Den vælde af ideer, også kræver en vis mængde af følelsesmæssig stress. Sådan holder ikke blot forholdet, men også din egen følelsesmæssige sundhed?

For det første, er det bedst at fremsætte en masse nemme at design ideer, såsom 230 slags is at forsøge at hastighed, svømme om natten, for at huske sin barndom, og at stjæle et par æbler i haven af en nabo i natten. Denne "massive bombardement" vil være langt mere effektiv end en global idé om en gang om året.

For det andet, skal du ikke lade sig rive med ved at trække tæppet over sig selv. Vædderen kan lide at se ved siden af en kvinde en proaktiv, snarere end en, der vil forsøge at fravriste ham håndfladen på den måde.

Endelig Jeg tænker på hvad de skal give en ram-mand, bedre at blive på noget, der vil blive fyldt med skjulte betydning for ham og trække vejret minder. I et ekstremt tilfælde, købe en smuk lingeri. Vædderen er de mænd, der er i stand til at vurdere den sande værdi af denne slags "gave".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.