TravelingRejsetips

Urzuf pensioner. Privat pension ved havet

Hver havet har en særlig plads, en slags visitkort. Dette sted er i stand til at give et stort ansvar for positive følelser til folk i alle aldre. Minder fra en dejlig ferie ophold med gæster i lang tid.

hav af Azov

Her en af disse fantastiske steder er landsbyen Urzuf. Det var ham, der i de seneste år, betragtes kendetegnende for denne udvej område. Strandene i forliget er anerkendt som den bedste i Donetsk-regionen. Helligdage bliver populære og prestigefyldte.

rekreation

Urzuf, pensioner som har alle forudsætninger for komfortabel indkvartering, er usædvanligt udvej landsby. Der er alle anstændige tidsfordriv og interessant underholdning. I landsbyen er der mange førsteklasses hoteller. Den private sektor kan prale af en særlig komfort. De vigtigste fordele ved forliget kan betragtes som en service af høj kvalitet og rimelige priser.

fordele

I øjeblikket landsby er et stort resort område. Hvert år flere og flere turister kommer til Urzuf pensioner. Især populær blandt turister er stedet for Ukraine og andre SNG-lande. Hvert år hundreder af tusinder af besøgende besøger Urzuf. Pensionater tæt ved havet, selvfølgelig, er meget populære. Kysten er ren og udstyret. Urzuf er en slags en leder blandt de andre turistområder i Det Azovske Hav kyst. Dette bekræftes af de undersøgelser, høje vurdering udført af miljømæssige institutioner i landet. Den turistmæssige infrastruktur er på det højeste niveau.

Urzuf positivt adskiller sig fra andre badebyer. Dette fremgår af meningsmålinger, der blev gennemført i de mest populære sociale netværk. Flertal turister gav det til denne landsby. Som et resultat, det ærede første plads blandt de andre resorts på Azovske kysten alt det tager Urzuf. Resorts tæt ved havet har modtaget stor evaluering af turister, der har besøgt her.

Lokal feriebolig

Urzuf pensioner udvikle sig og blive bedre hvert år. Servicekvalitet stiger kontinuerligt. Urzuf pensioner vil nemt kunne konkurrere med plejehjem Tyrkiet eller Krim. Det bør tage hensyn til, at priserne er meget demokratisk. Dette er en af de store fordele besad Urzuf. Private pensioner giver alt hvad du behøver for et behageligt ophold af turister. Som regel inkluderet i prisen og mad. Mange turister siger, at Urzuf pensioner overstiger nogle udlandet. Overvej nogle af disse institutioner.

Pension "Rainbow" (Urzuf). oversigt

Denne institution er en af de bedste feriehuse i landsbyen. Den fokuserer på en familieferie. Gæsterne kan uden problemer at komme her med deres børn. Nærhed til havet, ingen tvivl om, er en stor fordel ved denne pension. Fra bygningerne til havet - kun 15 meter. Strand pension overrasker gæsterne med sin velplejet. Ledige hytter og brusere. Shady baldakiner er et fremragende sted for hvile og beskyttelse mod den brændende solen. Quay inviterer alle gæster kan nyde en fantastisk havudsigt. Den er udstyret med bænke.

Overnatning

I pensionen præsenterer værelser varierende grader af komfort. Gæsterne kan opholde sig i rummet i økonomiklasse. Faciliteter er på gulvet, kan du tage et varmt brusebad i pensionatet. Også gæster kan bo i enkelt og dobbelt værelser overlegen klasse.

infrastruktur

I det rekreative huset har en spisestue, en legeplads og plads til parkering. Pension "Rainbow" (Urzuf) er bevogtet døgnet rundt. Det område er indhegnet. Der er alle betingelserne for en sikker ferie, så forældre kan ikke bekymre sig om sikkerheden for deres børn. Komplekset har Wi-Fi, så de fleste forretningsrejsende ikke mister kontakten med omverdenen.

Funktioner børns fritid

Med de mindste gæster vil køre et helt team af animatorer. Forældre kan altid bruge en professionel børnepasning. Besøger børneværelset "Sail", vil barnet bede om at gå der igen. Fritid og underholdning for børn er arrangeret af lærere-animatorer. Interaktive aktiviteter udføres dagligt. Børn er glade for at deltage i forskellige konkurrencer og relæ racer. Lærerne viser workshops om modellering dej og handler. Børn har en stor mulighed for at deltage i konkurrencen om et parti fra en lokal kok.

power Features

Det er inkluderet i prisen. Det giver tre måltider om dagen. Kosten er til stede frisk bagværk, frugt og grøntsager, solide hovedretter, lækre supper og desserter. Især for de yngre gæster til at udvikle en afbalanceret menu for børn, hvor en masse vitaminer.

Andre rekreation

Pension "Surf" (Urzuf) er også betragtes som en af de mest populære steder. I ferieboligen tilbyde turister:

 1. Tredobbelt og firedobbelt værelser. De er placeret i små huse på havnefronten. Der er muligheder med køkken eller uden.
 2. Tre- og fire-etagers hytter.

Det giver en standard sæt af møbler. Tilgængelige bøjle, spejl, stole, bord og seng. Levevilkår er meget beskedne. De er designet til basisløsning gæster, der blot ønsker at bo tæt på havet.

power Features

Den fritidshjem er ikke udstyret med en spiseplads. Men i nærheden er der masser af steder, hvor gæsterne kan fuldt spiser. Ved tilstedeværelse af køkkenet, hvor du kan tilberede dine egne måltider. Det giver et sæt af retter.

yderligere oplysninger

Det område, hvor ligger pension "Surf" (Urzuf), har sin egen strand. Egen underholdning infrastruktur som sådan pension dog ikke, besøgende kan have en stor tid i landsbyen Urzuf, hvor der er cafeer og restauranter, klubber, forlystelsespark og mere.

Feriehus "Santa Maria". oversigt

Gæsterne på dette private pension sikret en komfortabel indkvartering i et roligt område af byen. Centret og stranden er inden for en fem minutters gang. Pension er et ideelt sted at slappe af. Dette er i høj grad bidrage til en udendørs pool, hjemmelavet mad, og afslappende atmosfære.

Liste over tjenester, der leveres

 1. Legeplads. Det er udstyret med moderne udstyr.
 2. Swimming pool. Liggestole til rådighed.
 3. Transfer. Den er fastsat et gebyr.
 4. Braziers. Forudsat gratis.
 5. Økologisk rent vand. Levering vil finde sted.
 6. Sikker parkering. Det kan drage fordel af gratis tjenester.
 7. Videoovervågning. Systemet fungerer døgnet rundt.
 8. Sikkerhed. Døgnet rundt.
 9. Wi-Fi.

power Features

I pensionen forberede velsmagende og kvalitetsfødevarer gives særlig opmærksomhed. Forudsat fødevarer kuponer og gratis. Gæsterne kan bruge den første udformning, garanteret at modtage en rabat. De vil blive fodret tre gange om dagen-retters måltid. Børn får også en rabat. For menuen, udarbejdet af kunden på egen hånd, er der et særskilt gebyr. Gæster, der foretrækker at lave mad selv, kan drage fordel af særligt udpegede køkkener.

yderligere oplysninger

På hotellet er der en swimmingpool. Den er udstyret med nat belysning. Udendørs pool, i forskudt plan. Der er børneafdeling. Vandfald er placeret i nærheden af poolen. Rygning i rum er strengt forbudt. For at gøre dette, er der særlige steder i pensionatet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.