Hjem og familieTilbehør

Vi vælger omslag til tabletter

Omslag er designet til at beskytte tabletten mod mekaniske skader. Normalt er de materialer, de er fremstillet af, plast, læder, silikone og endda træ. Valg af materiale afhænger af de formål, som du bruger tabletten til. Hvis enheden er nødvendig for at du skal arbejde, så vil en elegant læder taske. Hvis du rejser ofte, er det bedst at vælge hårde etuier, såsom plastik eller silikone, for at undgå ridser. Lad os se, hvad der er bedst at "pakke" en ny enhed, og hvad skal man være opmærksom på, når man køber.

Bærestativ

Den er lavet i form af en bog, som tjener som en pålidelig beskyttelse mod skader. I dette tilfælde udfører omslaget også stativets funktioner. Når du køber, skal du kontrollere om bøjninger og et specielt fastgøringsmiddel til at installere tabletten på bordet. Du kan købe en smuk model til en pris på 6 00 til 3 000 rubler. De mest populære fremstillingsvirksomheder: Clever, skaber covers til tabletter Samsung, og Belkin, der arbejder for Apple.

pose taske

Beskyttelsesudstyr, designet til lange ture, er praktisk til daglig brug. Taskerne ser meget elegante ud. Takket være stroppen er de behagelige at bære. Sådanne tilfælde er lavet af ruskind eller filt, hvilket gør det muligt at opretholde den ideelle tilstand på skærmen på tabletcomputeren. For forretningsfolk kan et læderprodukt, der kombinerer funktionerne i en kappe og en taske til dokumenter, være en meget bekvem løsning.

Cover med tastatur

Udvider den sædvanlige dækningskunst til computeren. Hvis du skal arbejde meget, skal du vælge omslag til tabletter med indbygget Bluetooth-tastatur. Så din enhed bliver til en bærbar computer, der letter for eksempel et sæt tekstdokumenter. I dette tilfælde øges selvfølgelig enhedens vægt, så løsningen passer ikke til alle.

Etui med en notesbog

Konservative, der er vant til at lave vigtige noter, f.eks. Under officielle forhandlinger, på papir, kan købe specielle tilfælde med en notesbog til noter.

En kompromis løsning for dem, der samtidig anerkender den oplagte bekvemmelighed af computerteknologi, er endnu ikke klar til at opgive gamle vaner. Dette øger enhedens størrelse.

Vandtætte tasker

Ekstremer kan nu ikke begrænse sig til brug af moderne teknologi. Specielt for dem opfandt vandtætte dæksler til tabletten, som giver dig mulighed for at arbejde direkte i vandet. Dette er praktisk, for eksempel for dykkere.

Eksklusive sager

Fans af lyse, unikke billeder ignoreres heller ikke af moderne producenter af tasker til teknologi. Omslag til premium tabletter er lavet af huden på eksotiske dyr: struds, skærm eller python, dekoreret med ædelsten. Nogle virksomheder tilbyder originale tilfælde af bambus eller valnød. Omkostningerne ved sådanne "emballager" vil i nogle tilfælde koste mere end tabletten selv, hvilket ikke altid er berettiget. Derudover er de ikke særlig praktiske til daglig brug.

Så valget af et tilbehør er en fascinerende og ansvarlig besættelse. Med en række moderne forslag vil alle finde en passende mulighed for sig selv. Det vigtigste er at vælge omslag til tabletter efter dine behov og individuelle præferencer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.