Nyheder og SamfundKultur

"Secrets af kroppen" - en udstilling af menneskekroppe i Minsk

Med Mid-Autumn Festival til slutningen af juleferien i Minsk til rådighed til at besøge det var en af de mest markante og chokerende udstillinger i verden. Spændende titel "Secrets af kroppen. Universet inde "samler omkring 200 eksemplarer, hvilket viser strukturen af det menneskelige legeme og organer. Alt dette betyder ikke layouts, og behandles på en særlig måde den virkelige biologisk materiale. Hvor interessant udstilling af menneskekroppe i Minsk, og de kan fortælle folk, der allerede har haft tid til at besøge det?

Historie og ideologi af projektet


En unik vandreudstilling blev skabt for syv år siden i USA. Den grundlæggende idé - at fortælle og vise den menneskelige anatomi er til rådighed for hver seer. For at oprette en "fordel" er virkelig brugt af frivilliges krop, men intet skummel eller skræmmende i udstillingerne der. Faktisk består kollektionen af det faktum, at de ser hver dag på arbejde, læger og studerende, der studerer den medicinske profession. Skaberen af udstillingen Heidi Pinchel i alle hans interviews understreger, at der ikke er noget ønske eller formål at skræmme nogen, det er en alvorlig kognitive foredrag, som vil være nyttige for alle. Udstillingen af menneskekroppe i Minsk til rådighed for gæstestuderende og har en lav aldersgrænse.

interessante fakta

Projektet blev oprindeligt designet som en vandreudstilling. De søgte forfattere er tilgængelig til at tale om, hvordan det menneskelige legeme for folk fra hele verden. I løbet af sin tid eksponering allerede har besøgt mere end 300 millioner seere. Til Minsk samlingen var i Los Angeles. Hvor hun vil gå næste - indtil den store hemmelighed for offentligheden. Der lægges særlig vægt på præsentationen af information. Særlige værelser designet udvælgelseskriterier standarder og udstyret med følgende punkter. Anatomi af det menneskelige legeme - Udstilling (Minsk - værtsby i dag) er ikke underholdning, men rent videnskabeligt. For bedre absorption af materialet udstilling suppleres med informationstavler. Hertil kommer, hver gang du åbner valgt kvalificeret personale, taler sproget i det land, hvor en udstilling, og ledende studieture.

"Mysterier af det menneskelige legeme," Udstilling (Minsk): Hvad kan ses?

I USA og Europa i løbet af livet af vilje deres organer til medicinsk forskning efter døden - det er normalt. De fleste af udstillingerne er netop denne oprindelse (nogle blev brugt med tilladelser afdøde slægtninge). Moderne teknologi gør det muligt at permanent bevare biologisk materiale i sin naturlige form. Det handler om den polymere plastination procedure, der involverer erstatning af den naturlige væske i cellerne på silikone. Udstillingen af menneskekroppe i Minsk lader enheden overveje skelettet og musklerne, og indre organer, og andre væv. "Bortskæring" Blandt de udstillede genstande er der separate organer med demonstration af arten. Present, og hele kroppen og store dele. Skaberne af samlingen mener, at for at lære at klare sig selv, og være opmærksomme på sundhed kan kun forstås, hvordan vores krop. "Mysterier af det menneskelige legeme" - Udstilling (Minsk), som kan hjælpe med viden om sig selv og bevidsthed om deres egne behov.

De vigtigste ting - sande opfattelse

Arrangørerne opfordrer alle til at se med mine egne øjne alle udfordrere. For alle tid indsamlingen show var der ingen klager fra seerne. Nogen synes uetisk at bruge disse organer som undervisningsmateriale. Men på grund af særlige håndtering udstiller lutter høj detaljer og kvalitet, ikke adskiller sig fra de moderne anatomiske modeller, der anvendes i uddannelsesinstitutioner. Faktisk kan næppe nogen skræmme og chokere udstilling af menneskekroppe i Minsk. Billeder og videoer er offentligt tilgængelige på internettet siden den allerførste åbning. Aldersgrænser - "6+". Faktisk har mange besøgende kommer familier, medbringende børn i skolealderen.

Udstillingen af menneskekroppe i Minsk fotos og anmeldelser

Forstå hvordan interessant person, du vil besøge denne begivenhed er muligt, i samråd med dem, der allerede havde besøgt. Minsk beboere blot spørge venner og bekendte, som udstillingen blev åbnet af en tilstrækkelig lang periode, og problemer med antallet af besøgende var ikke. Vi tilbyder til din opmærksomhed og feedback fra byen og tematiske fora. "Strukturen i det menneskelige legeme" - Exhibition (Minsk), der er tilstrækkeligt diskuteret bysbørn begivenhed. Udtalelser er overvejende positive: Det er interessant, usædvanligt og helt sikkert nyttige. Klager over den stil af udstillingerne der, samt krav til samlingen som helhed. Mange tilskuere siger, at weekenden er for mange besøgende, men samlet er det ikke forstyrrer bekendtskab med udstillinger og tilhørende oplysninger. Alligevel kan du finde negative anmeldelser på nogle steder. Hvad er bemærkelsesværdigt - de er overladt til dem, der ikke deltog, og har ingen planer om at besøge udstillingen. Som følge heraf kan disse negative udtalelser blive trygt beskrives som subjektive.

Driftsform og pris

Udstillingen af menneskekroppe åbnet i Minsk den 3. oktober 2014 er lukningen planlagt til 11. januar 2015. Det er beliggende i udstillingen komplekse "Minsk-Arena" indendørs cykelbane. Besøger timer - lige fra 11,00 til 21,00, udstillinger og undervisningsmateriale er meget i aften anbefales at ankomme med tid til overs for en fuld inspektion. Udstillingen af menneskekroppe i Minsk har gode anmeldelser, og det er endnu en grund til at besøge den. Glædeligt og overkommelige billetpriser: fra 130 000 til 195 000 rubler. På hverdage, rabatter, billigere omkostninger og gruppe besøg med forudgående booking billetter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.