ComputereSoftware

Efter hvilke kriterier for at vælge den software? PC-software

Moderne computer verden er det umuligt at forestille sig uden software kompleks (forkortet PO), uden hvilken ingen omkostninger, ingen computer eller mobil-system. I dette tilfælde er begrebet selve softwaren har en tilstrækkelig bred fortolkning og adskillelse i flere typer alt efter strukturen og funktioner, de udfører. Ja, og valget er meget stor. Overvej, hvad er kriterierne for at vælge den software, af en bestemt type.

Klasser Software

Set fra moderne computerteknologi i denne fase af deres udvikling af to store grupper af fælles software kan identificeres: systemisk (generelt) og anvendt (særlige).

Umiddelbart skal det siges, at begge kategorier med hinanden er i tæt samarbejde med særlig software afhænger af systemet i højere grad. Med andre ord, hvis systemet ikke opfylder kravene til normale arbejde, et specialiseret program vil bare ikke starte. I nogle tilfælde er der en omvendt effekt, når ansøgningen er moralsk og teknisk forældet, og det nye operativsystem også fungerer ikke.

Et eksempel på den første effekt, kan du ringe til den situation, da jeg fik den nyeste ændring DOOM3 spil. Dens systemkrav er så høje, at tiden endnu ikke var passende computerkonfigurationer blev skabt.

System Software

Ved systemsoftware den kan tilskrives selv OS, drivere, service og diagnostik programmer, yderligere plug-ins (plug-ins), antivirus, arkiveringssystemer, og så videre. D. Hvad er kriterierne for at vælge den software af denne type? Det er meget simpelt. I første omgang formuleringen af spørgsmålet er at vælge den mest operativsystemer. For os er det oftest Microsoft Windows, sjældent - Mac OS X og Linux. Med hensyn til de typer af systemer Free BSD, er de fordelt kun blandt programmører og udviklere.

Det skal bemærkes, at når du installerer OS udvalgte grundlæggende software (den grundlæggende pakke af standard software og drivere) vil blive installeret automatisk. Så der er ingen bekymring i denne henseende.

Den vigtigste opgave for systemets software er allerede klart, det er at sikre driften af "jern" og dens forbindelse med ansøgningerne.

Vi kan sige, at systemet software i en vis forstand er en bro, der giver sammenhængen mellem "jern" computer systemkomponenter og installerede programmer.

applikationssoftware

Ansøgning programmer eller pakker er i sagens natur specialiserede applikationer, performance orienterede opgaver. De kan være en hel del, så spørgsmålet om, hvilke kriterier for at vælge de relevante områder, vil vi se på senere.

Windows Software

Nu et par ord om familien af Windows. Sandsynligvis alle, der nogensinde har stået over for installationsprocessen, bemærkede, at Windows-software fra synspunkt af klassificeringen systemet har et maksimum og et minimum af applikationer.

Groft sagt var der en maksimal rækkevidde på systemet er nødvendigt for, at systemet fungerer, og til at installere tredjeparts software-pakker, afhængig af opgaven eller brugerens behov.

På Windows PC software kræver konkrete tilføjelser. Først og fremmest, er installationen af codecs og dekodere til at lytte til musik og se videoer, de anti-virus pakker til sikkerhedsformål, kontorprogrammer til at arbejde med de vigtigste typer af dokumenter og så videre. D.

Desværre, den officielle standard distributioner alle fraværende. Derfor taler om, hvilke kriterier til at vælge for den mest omfattende indhold, skal det bemærkes, at det er bedre at bruge installationspakken, der indeholder både af Office, og Archiver og fil ledere, og systemvedligeholdelse værktøjer, og mere. Et slående eksempel er den samme installationsdisken ZverDVD, hvor alle de nødvendige værktøjer og komponenter er blevet samlet.

Indstilling mål, når du vælger software

Overvej nu spørgsmålet om, hvordan man vælger software baseret på de opgaver, der skal tages op. I dag kan de fremhæver den utrolige mangfoldighed af: arbejde med dokumenter, applikationsudvikling, internet, underholdning, der arbejder med databaser, grafik, matematik, lyd, video, etc., etc. Som du kan se, listen fortsætter, som de siger, .... til uendeligt.

Under alle omstændigheder skal den pc-software være baseret nøjagtigt på at udføre en bestemt funktion (dvs. den anvendte software). Men det er ikke alle. Der er en række krav, uden hvilken løsning af spørgsmålet om, hvilke kriterier for at vælge software, der kan simpelthen blive reduceret til ingenting.

Systemkrav

Vi kom til en af de mest alvorlige problemer i forbindelse med udførelsen af en installeret softwarepakke i systemet. Den mindste uoverensstemmelse mellem OS, "jern" og programmet, hvilket indebærer særlige betingelser for normale arbejde, vil kun føre til, at vi får nul resultater.

Få mindst en systemfejl, når meddelelsen vises, at en bestemt komponent er ikke et gyldigt Win32-program.

Det er underforstået, at 64-bit programmer ikke vil arbejde med systemarkitektur til 32 bit. Og det er ikke den eneste mulighed. For eksempel er det ofte observeres svævende computer, hvis systemhukommelse er mindre end nødvendigt for normal funktion af programmet. Det samme gælder for processoren og grafikkortet.

Næsten alle udviklere har det til fælles, at de viser to typer krav: minimum og anbefalede. Umiddelbart er det værd at sige, at dette er forkert. Everyday erfaringer viser, at i de fleste tilfælde, er den minimale konfiguration, der ikke fungerer, selvom softwareteknologi oprindeligt designet det på et system med en minimal brug af systemressourcer. Ofte drejer det moderne computerspil eller forarbejdning pakker af den samme video i realtid, hvor kravene er meget højere end i andre programmer.

Af den måde, hvis nogen lagde mærke til, Kaspersky antivirus er meget krævende for systemet. Nogle gange sker det, at han enten er lige netop ikke starter, eller så meget belastning på computeren i baggrunden, udfører andre opgaver bliver umulig.

Kriterierne for udvælgelse

Hvad er de vigtigste kriterier for udvælgelse af software? Fælles aspekter for alle former for software se sådan ud:

  1. Valget af operativsystemet.
  2. Valg af ansøgningen typen, baseret på den aktuelle opgave.
  3. Overholdelse af de krav, som konfigurationen af anvendelsessystemet, og vice versa.
  4. Funktionel sæt softwarepakker.
  5. softwaretypen (ladning, shareware, helt gratis, og så videre. d.).

Sidstnævnte i øvrigt for vores bruger spiller en afgørende rolle, fordi at betale en høj nok pris for softwareproduktet (i modsætning til de vestlige lande) er i stand til ikke enhver, selv om han ved, at i tilfælde af køb af de officielle udgave, kan du få en fuldt funktionel pakke med alle de erklæret eller avancerede funktioner. Ofte er dette inkluderer automatisk system af gratis opdateringer produkt via internettet.

Dog er vores brugere aldrig forvirret i den forstand, at på internettet kan du finde ikke kun gratis grundlæggende software, men andre oprindeligt betalte programmer af enhver type. I et ekstremt tilfælde, hvis du ikke handler ulovligt, at størstedelen af licenseret software, du kan finde masser af gratis analoger. Funktioner kan naturligvis være mindre, men til et grundlæggende sæt opfylde de grundlæggende krav til alle brugere.

konklusion

Som du kan se, valg af software af enhver type er ikke så svært, som det ser ud i første omgang. Det vigtigste er at påse, at alle de ovennævnte afhandlinger og tilgang til at tackle den mest rimelige måde med et minimum af omkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.