TravelingHoteller

Delfinia Hotel 4 * Hotel (Corfu / Grækenland): fotos og anmeldelser

At tilbringe en ferie på den græske ø Korfu turister kan mere komfortabelt. Denne populære med rejsende over hele verden udvej tilbyder komfortable strande, en masse af alle former for underholdning og naturligvis, veludviklet infrastruktur. Корфу (Corfu). Roligt hav og komfortabel indkvartering - er, at først og fremmest gerne vacationers på øen Korfu (Korfu). , к примеру, предлагает постояльцам отлично оборудованные номера по невысокой стоимости. Delfinia Hotel 4 *, for eksempel, tilbyder sine gæster veludstyrede værelser til en rimelig pris. Arbejde med dette hotel mange lokale rejsearrangører.

Område fritidshjem

неподалеку от столицы острова, города Корфу, в 4 км от центра курортной деревеньки Мораитика . Det er denne vidunderlige hotel ikke langt fra øens hovedstad, Korfu, 4 km fra centrum af den udvej landsby Moraitika. Korfu Lufthavn ligger kun få kilometer fra hotellet. Delfinia Hotel 4* (Корфу) отпускники, прилетевшие на самолете, могут на такси или трансферном автобусе туроператора. Kom til Delfinia Hotel 4 * (Korfu) turister, der ankom med fly kan tage en taxa eller bus tur. Også, hvis det er nødvendigt, til Korfu lufthavn er let at køre og nem at offentlig transport. En tur på en regelmæssig busforbindelse til øens hovedstad på mindre end ti minutter.

I forhold til Strandhotellet det ligger også meget bekvemt. Dette hotel er bygget næsten på stranden. For at komme til stranden, til sine gæster være blot et par skridt til at gå.

Beskrivelse af

Delfinia Hotel был в 1967 году. Bygget Delfinia Hotel kompleks var i 1967. Naturligvis under eksistensen af hotellet periodisk udføres renovering. Sidste renovering på hotellet blev lavet i 2001. Accepterer hotellets gæster i en hoved 4-etagers bygning og to yderligere 2 etager. Det samlede areal er besat af hotellets område er 42 thous. M2. Delfinia Hotel 4* (Корфу ). Temmelig præsentable interiør af værelserne og haller - det er, hvad der anses af mange turister, selvfølgelig, adskiller Delfinia Hotel 4 * (Korfu). представленные на странице, это подтверждают. Billeder præsenteret på siden er bekræftet.

. Nogle af de tjenester i dette hotel kan gives til gæster mod betaling. Hvis det ønskes, kan rejsende bruge hotellet både kontanter og kreditkort. MasterCard , Visa и American Express. MasterCard accepteres på hotellet, Visa og American Express. Rygning i lejlighederne af dette hotel, selvfølgelig, det er strengt forbudt. I nogle tilfælde kan administrationen af komplekset giver gæsterne opholder sig i rum med kæledyr (5 kg). Men for katten eller hunden slog sig ned i lejlighederne, ejerne brug for at arrangere dette med hotel manager på forhånd.

Hotellet har

Delfinia Hotel 4* (Корфу) предлагает гостям Корфу 185 комфортных комнат. Samlet kompleks Delfinia Hotel 4 * (Korfu) Korfu tilbyder 185 komfortable værelser. 93 af dem er placeret i hovedbygningen, resten - i datterselskabet. Hvis det ønskes, kan gæsterne på øen lejes på hotellet standard eller familie lejlighed standard værelse. Alle værelser er afleveret på hotellet er udstyret med:

  • ондиционерами; at onditsionerami;

  • køleskabe;

  • Fladskærms-tv.

TV satellit i dette hotel. For nemheds af gæster i hvert rum, blandt andet en balkon, der er udstyret med udendørs møbler. Også beboerne har mulighed for at nyde gratis Wi-Fi-netværk. Badeværelserne i dette hotel er tilgængelige i hvert værelse. Her kan gæsterne bruge en hårtørrer og et sæt af husholdningskemikalier beregnet til svømning.

Anmeldelser af hotellets indkvartering faciliteter

Delfinia Hotel 4* (Корфу) ко мнаты большинство туристов считает не роскошными, но все же достаточно уютными. Afleveret i Delfinia Hotel 4 * Hotel (Corfu) til mnaty fleste turister overveje ikke luksuriøse, men stadig ganske hyggeligt. Møblerne i de fleste af de værelser nye og praktisk sæt. Husholdningsapparater på hotellet bryder ofte ned. Aircondition i lejlighederne arbejde meget godt. Wi-Fi er gyldig i hele det område af centret. Men desværre, netværket er ganske langsomt. De fleste lejere foretrækker at stadig bruge Wi-Fi til at arbejde i caféen. Også frizone vayfay der og på stranden ved siden af anlægget.

Lydisolerede værelser, at dømme efter anmeldelser af turister er ikke dårligt. Mindst de naboer samtaler fra tilstødende værelser , kan gæsterne ikke høre. På TV på værelset, hvis du ønsker det, kan du se og en russisk-sproget kanal.

Badeværelserne i hotellet ganske praktisk. Kun når badning i et brusebad vand kan hældes på gulvet. Men rene og dannede pytter på badeværelset Daglig stuepige. Faktisk eget hotelværelse helt rene. Stort set ingen klager fra beboerne dér og i forbindelse med sengelinned på dette hotel.

Hotelfaciliteter

Delfinia Hotel 4* (Корфу) т уристы могут пользоваться: Om ønsket kan komplekset Delfinia Hotel 4 * (Corfu) t uristy bruge:

  • swimming pool;

  • gratis parkering;

  • bordtennisbord;

  • tennisbane;

  • gym.

Der er også en lille business-center. Her kan gæsterne for eksempel lave kopier af de nødvendige dokumenter, hvis det er nødvendigt. Også hotellet beboerne har mulighed for at spille dart, skak eller billard. Organiseret i komplekset og animation. у бассейна постояльцы могут пользоваться бесплатно. Solsenge ved poolen, kan gæsterne bruge gratis.

Faciliteter for forældre

Delfinia Hotel 4* (Корфу). Selvfølgelig, det giver en masse tjenester, ikke kun for voksne, men også for unge gæster Delfinia Hotel 4 * (Korfu). юда часто покупают отпускники, решившие отдохнуть в Греции всей семьей. Ture med Yuda ofte køber feriegæster, der vælger at slappe af i Grækenland hele familien. предусмотрены игровая комната, стульчики в ресторане. For børn, tilbyder hotellet et spillelokale, høje stole i restauranten. Børnesenge til de yngre gæster på hotellet gratis. Hvis det er nødvendigt, kan beboerne overlade dit barn til tiden kvalificeret sygeplejerske. Imidlertid er denne service leveres kun i den komplekse for et gebyr. Også, hvis det ønskes, kan børnene deltage i klubben.

yderligere tjenester

For et gebyr kan gæsterne gøre brug af denne hotelfaciliteter. Komplekset driver også en biludlejning. Hæve penge lejere har mulighed i en af arbejdsmiljøet i midten af pengeautomater.

Hotellet infrastruktur: anmeldelser

сервис хвалит большинство его постояльцев. Findes på hotellet Delfinia Corfu Hotel 4 * (en. Korfu, Moraitika) tjeneste komplimenter størstedelen af sine gæster. Hotellet mange rejsende føler sig trygge at slappe af og komfortable. Jeg kan godt lide gæster, for eksempel, at der i dette kompleks, bortset fra noget andet, er der også en græsplæne med træer, hvor du kan solbade og selv uden en paraply. For græske hoteller, ved den måde, tilstedeværelsen af en sådan bekvemmelighed er absolut ikke tilfældet.

Swimmingpool-hoteller mange beboere også føler sig trygge nok. Han har stor dybde. Derfor kan det ikke kun tage en forfriskende dukkert og plask, men faktisk svømme. Ulempen ved hotellets pool de fleste af turisterne sagde kun, at personalet på de ruller i vandet for meget klor.

Gym, de fleste indbyggere i denne udvikling, desværre, ikke nyder. Det faktum, at det er næsten altid lukket, og derfra du skal kigge efter nøglen. Den ping-pong i hotellets spille mange lejere. Brug tabeller til tennis her er helt gratis. Under et besøg i billardrum i hotellet tager kun 2 euro.

Delfinia Hotel 4 * (Korfu): bedømmelser af hotellets mad

этом отеле можно с завтраками или же полупансионом. Lej værelser på dette hotel, kan du med morgenmad eller halvpension. Faktisk om hotellet restaurant, er der desværre ikke meget gode anmeldelser. Ifølge mange turister, kunne en sådan institution være i en fire-stjernet hotel ville være udstyret og bedre. Som gæster overveje hotellets restaurant selv noget der minder om en simpel buffet. Tabellerne er for tæt på hinanden, og ingen dresscode. En anden ulempe ved restauranten på hotellet er manglen på udendørs terrasser.

Serveret i en kompleks mad, de fleste gæster overveje temmelig velsmagende. Betjener kunder i hotellets restaurant på systemet "buffet". Hvis det ønskes, kan vacationers tage her retter fra kylling, svinekød, oksekød, kartofler. Desuden er beboerne serveret pasta, æg, salater. Der er på hånden i spisestuen og frisk frugt og grøntsager.

hoteller strand

Havet, som allerede nævnt, er beliggende få skridt fra hotel bygninger. Beach-hoteller, mange turister tror desværre ikke også praktisk. Det faktum, at kysten i dette område er ganske smal. Derfor, på stranden af komplekset forekomme og skarer. Overdækket strand på dette sted er meget melenko småsten. Den mest bekvemme indgang i havet er placeret ved siden af molen.

Solsenge på stranden hotellets gæster gratis. Men desværre, de ikke har nok til alle turister. Hvis det ønskes, kan beboerne i hotellet nyde på stranden og bar. Her om aftenen spiller herunder levende musik. Så når solen går ned i baren kan være ganske hyggeligt. Om aftenen er dette sted besøges af mange beboere i komplekset. størstedelen af vacationers sagde dog, at han ikke var alt for komfortabel i dagtimerne. Morgen og eftermiddag hotellets gæster plejer at gå til stranden til den anden, er det ikke hører til en bar i nærheden. Retter kan bestilles her billigere. Desuden er møbler i baren sæt er mere komfortabel.

Delfinia Hotel 4* (Греция, Корфу) ж ильцам, к сожалению, не выдают. Badehåndklæder på hotellet Delfinia Hotel 4 * (Grækenland, Korfu) Uelzen Nå, desværre, ikke give ud. Erfarne rejsende rådgive begyndere nødt til at tage dit hjem. Solbadning på stranden af hotellet er ganske praktisk, ikke kun på sengene, men i virkeligheden til håndklæder.

tilgængelige attraktioner

отель Delfinia Hotel 4* (Корфу) очень удобно не только по отношению к инфраструктуре Корфу. Hotellet ligger Delfinia Hotel 4 * (Korfu) er meget praktisk, ikke blot til Korfu infrastruktur. го находится и множество всевозможных популярных у туристов достопримечательностей. I umiddelbar nærhed er ikke den første, og i mange former for populære attraktioner i turister. For eksempel kan beboerne i de komplekse besøge Palace Achillion eller berømte græske bad.

Selvfølgelig ved siden af hotellet og driver en række butikker i forskellige specialiteter, barer, restauranter og caféer. Priserne i Korfu som mange turister, meget acceptabelt. Samtidig næsten alle sælgere på dette resort er i stand til at tale på russisk.

Selvfølgelig kan du købe i byen Korfu og en rundvisning i nogle attraktioner på øen eller på fastlandet. Mange gæster Delfinia Hotel 4 * hotel gøre netop det. Hvis sightseeing turister forlader tidligt om morgenen, i spisestuen, de kan vende i vejen korn, hvis nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.