TravelingHoteller

Pensionatet "Tornfuglene", Anapa beskrivelse, indkvartering og anmeldelser

Tusindvis af russere i sommeren tendens til at være sikker på at gå til havet for at få en dejlig hvile og forbedre din sundhed på samme tid. Rimelig alternativ til Tyrkiet, Egypten og andre berømte resorts er vores Sortehavskyst. Turisme er stigende med enorm hastighed, hvilket betyder, at der hvert år den forbedrede service, nye resorts og hoteller.

Et af disse vidunderlige steder, hvor du ideelt set kan tilbringe en ferie, mange turister finde pensionat "Tornfuglene". Anapa - en smuk ferieby, som er besøgt af over en million turister i sommersæsonen. Mange af dem søger at finde et roligt behageligt sted, at der var en sikker og komfortabel opholdsstue med børn og ikke meget dyrt at betale for det. Det er alt dette er i fuld overensstemmelse med ønskerne fra pensionatet "Tornfuglene" i Anapa, en anmeldelse, som vi foreslår i denne artikel.

Beliggenhed

En af de vigtigste principper, som næsten alle turister vælger et hotel i nogen udvej, er dens placering i forhold til større infrastruktur. For nogle mennesker, er det vigtigt, at tæt var transport, for andre - stranden, for tredje - underholdning centre.

"Tornfuglene" (Anapa) - gæstehus, som er mere velegnet til dem, der elsker at gå, og for dem, der ønsker at slappe af i et roligt sted, ved siden af, hvor der er butikker, busstoppesteder og eventuelle turist servicefaciliteter.

"Tornfuglene" - det er sådan et sted. Det er beliggende i sommerhusområdet i Anapa på gaden Ternovoy, bygning nummer 12. Dette er ikke meget langt fra centrum. Til fods til at gå mere end 15 minutter. Den samme mængde og til en af de store markeder i byen. Men for at gå til kysten har mere end en time. Tæt nok fra pensionatet kun stoppe minibusser (indtil det er omkring 100 meter), flere caféer og butikker. Men turister, der valgte "Tornfuglene", kan nyde hele ferien den relative fred og ro, denne konstatering er ganske vanskeligt i højsæsonen.

Hvordan kommer man dertil

Det er let nok at komme til pensionatet "Tornfuglene". Anapa har i sin infrastruktur i lufthavnen, hvor flyene ankommer fra alle de store byer i Rusland.

Derfra til mini-hoteller er mest praktisk at gå til overførslen. Det skal reserveres på forhånd. Det bør være en tjeneste af 500 rubler om dagen, og 600 rubler om natten.

I Anapa kan du komme og træne. På W / togstation til "Tornfuglene" også giver en shuttle service, værd 450 rubler om eftermiddagen, og om natten - 550 rubler.

Bilisterne kan komme til pensionatet på egen bil. Her vil de finde en gratis parkering foran porten og betalt ($ 100 per dag) på grunden. Medarbejdere i "Tornfuglene" er klar til at overføre deres fritid endda til Krasnodar. Og med lufthavnen og til toget / togstation det vil koste 4000 rubler.

beskrivelse

"Tornfuglene" (Anapa) - pensionat, som ligger nær centrum af byen, i en af sine sovende områder. Derfor er en lille område af hotellet, og alle de infrastrukturanlæg er meget kompakt. Der er tre beboelsesejendomme, en hyggelig gårdhave med en smart legeplads, en rummelig swimmingpool, parkering og en smuk rosenhave.

Mange turister siger i deres anmeldelser, at hele området er meget velholdt, rent og ryddeligt. Der er også et sted for sports spil, bordtennis, rummelig havepavillon, og bygningen er placeret bibliotek. I hovedbygningen ligger modtagelse. Her en sikker, vaskeservice (mod betaling), tage en hårtørrer og et strygebræt og strygejern. Også i receptionen kan du bestille en tur, ringe til en læge, tage ansvaret leje en klapvogn, videoudstyr, bestille billetter.

Værelser i huset 1 №

Perfekte forhold for ophold tilbyder sine gæster pensionatet "Tornfuglene" (Anapa). Anmeldelser af hans licens fond er kun til gavn. I sig selv et lille pensionat. De tre bygninger er tilgængelige (hver - 3 etager) i alle 20 værelser. De har udsigt over poolen eller byen. I hvert tilfælde er der værelser i forskellige kategorier, forskellige i størrelse, udstyr og design.

Sag nummer 1 byggede den første, men det er i fremragende stand. Værelse kategorier er som følger:

- Billige til 2 eller 3 personer. Udstyr - et sæt af god kvalitet møbler (senge, bord, garderobe, natborde), en lille, men velfungerende køleskab, ældre model tv minimum, fungerende klimaanlægget. Bad og toilet er placeret i stueetagen.

- Standard for 3 eller 4 personer. Økonomi værelser er forskellige fra dem, der bekymrer sig faciliteter er i rummet. Den er udstyret med en håndvask, toilet og bruser.

Non № i huset 2

Privat hotel "Tornfuglene" kan tilbyde sine gæster en meget enkel og forholdsvis billig overnatning i tilfælde nummer 2. Følgende kategorier af værelser her:

- Budget for op til 1 gæst. Udstyr - seng, skrivebord, klædeskab, ventilator, lille holodilnichek, et tv og en håndvask. Alle andre faciliteter er placeret i stueetagen.

- Budget for 2 personer. Udstyr er det samme som i et enkelt rum, og alle faciliteter er på blokken.

- Standard for 2 eller 3 personer. Udstyr - et sæt møbler, aircondition, et lille køleskab, en stol-seng, TV. Disse værelser har en hygiejne rum, hvor der er et toilet, bruser og håndvask.

Værelser i kappe 3 №

Dette er den nye bygning fik sine første gæster i 2015. år. Her alt er gjort i henhold til europæiske standarder, fordi kroppen mest efterspurgte. Værelser i dette tilfælde følgende kategorier:

- Økonomi forbedret, designet plads til 1 person. Udstyr - ny kvalitet møbler, aircondition, en moderne tv, kompakt køleskab, hvilestol stol, el-kedel. Faciliteter placeret på gulvet.

- Suite for 2 personer. Disse værelser har balkon og uden. De er udstyret med moderne møbler og elektriske apparater, et rummeligt badeværelse hygiejne.

mad

Slap af på den brede vifte af varianter tilbyder pensionatet "Tornfuglene". Anapa - den sydlige by, hvor næsten hele året rundt, kan du se en overflod af frugt og grøntsager. Gæsterne kan disse og andre produkter på markedet for at købe, i supermarkedet, "Magnet", som ligger tæt på Via Ternovoy eller i små butikker og forberede måltider på egen hånd. Til dette formål har hotellet en mini-køkken udstyret med el-komfur, vask og mikrobølgeovn. Alle kokke her kan gøre gratis brug af redskaber, gryder og pander. De, der ikke ønsker under en ferie til at stå ved komfuret, kan bestilles mod betaling morgenmad, frokost og middag på hotellets ejer. Hun forbereder en meget velsmagende og varieret, hver dag byder på noget nyt. Derudover kan du spise i de mange cafeer, restauranter og cafeterier i Anapa.

fritid

Rolig og samtidig giver en varieret ferie tur gæstehus "Tornfuglene". Anapa - en meget interessant by, stolt af sine turistattraktioner. Se dem er at købe udflugter til hotellets reception. Transport afgår direkte fra porten "Tornfuglene", her også, og vendte tilbage. Udflugter udføres i sådanne steder:

- strudsefarm;

- mudder vulkan;

- Winery;

- Dolphinarium;

- dysser;

- vandfald;

- hellige kilder i Kaukasus;

- Taman;

- Novorossiysk;

- Sukkah og Su-Pseh.

På pensionatet, kan gæsterne bruge tid ved poolen, hvor liggestole og parasoller er installeret. For sportsentusiaster bordtennisborde er sat i et separat hjørne af værftet. For de yngste gæster på hotellet holdt en vidunderlig børns animation.

hav

Mange turister er meget glade for en badeferie i Anapa. Mini-hotel "Tornfuglene" i forhold til havet er ikke meget bekvemt. Væk og de sandede og sten strande til at gå i mindst 30 minutter. Brochurer rapporterede, at vejen ligger gennem børnenes park, men det tager kun en del af vejen, og den anden bliver nødt til at overvinde på gaderne i byen. Dette er måske det vigtigste ulempe, som vil stå hotellets gæster. På vej til hendes strande rent hav, ibrugtagning vandet og for børnene, og for voksne komfortable. På strandene kan du tage ansvaret parasoller og liggestole.

Pensionatet "Tornfuglene" i Anapa: anmeldelser, priser

Dette privatejede hotel er åben fra begyndelsen af maj til de sidste dage af oktober. Værelsespriser afhænger ikke kun af deres indhold, men også på den måned, hvor de bliver skudt. Så det mildt, og det er 300 rubler per person per dag i maj kommer til at betale for værelset Økonomi, 350 rubler - til standard og 400 rubler - for junior suite.

I juli samme type værelse vil koste henholdsvis 500, 550 og 600 rubler, og i september og oktober - 350, 400 og 500 rubler. Disse priser var i 2012th år. Hvad vil være den 2017:e, er det nødvendigt at præcisere, når booking. Folk, der bo i gæstehuset "Tornfuglene" mere end et år, i en bedømmelse, bemærkes, at det er et af de bedste steder i Anapa til meget rimelige penge.

Hotel "Tornfuglene" (Anapa, Rusland): anmeldelser

Om hvilke tjenester og hvilke tjenester er tilgængelige på denne private hotel, udsigten er forskellige turister. De fleste mennesker som "Tornfuglene" - søde hyggeligt hjørne af Anapa, hvor atmosfæren er altid venlige, næsten hjemlig. Fejrede i en bedømmelse værdighed:

- lave priser;

- mulighed for at bestille overførslen;

- komfortable værelser;

- kvalitet rengøring;

- god mad;

- animation for børn;

- interessante udflugter;

- tilgængeligheden af poolen.

Men der er mennesker, der er i denne guest house var ikke behageligt. fejrede deres ulemper:

- langt fra havet;

- ikke meget tæt på centrum og markedet;

- små retter i køkkenet;

- svag drift elektrisk og mikrobølgeovn;

- begrænset timer bassinkanten.

Vælg dine foretrukne steder og rejse i komfort!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.