FormationUngdomsuddannelse og skoler

Vejen til Sortehavet: som falder flod

En af de mest afsidesliggende fra verdens oceaner havene - Sortehavet. Det er beliggende i hjertet af kontinentet og er forbundet til Atlanterhavet gennem strædet. Beliggende langs dens bredder Ukraine, Rumænien, Rusland, Bulgarien, Abkhasien, Tyrkiet, Georgien. I Sortehavet som floder løber? Hvilke lande er Sortehavet? Disse spørgsmål behandles i artiklen.

Sortehavet pool

Dette hav, samt Det Kaspiske Hav, er omgivet på alle sider af jord. Men du kan ikke kalde det en dræning: gennem den smalle Bosporus den modtager vand fra havene. Floden, som løber ud i Sortehavet, er så fuld af vand, der gør det for et par meter over niveauet for den atlantiske niveau, som den er forbundet gennem strædet. Som et resultat, gennem Bosporus til Marmarahavet bevæger sig over en anden - afsaltning. Omkring en fjerdedel af Europa, der grænser op til vand i arterierne flyder ud i Sortehavet. Hvad floder løber ind i det? Omfattende og store. De strækker sig til det område, fem gange arealet af havet. Europas største ferskvands arterier har en stor indflydelse på flora og fauna i nærheden munden. Vand, to gange mere frisk end havet, ikke tillader mange marine dyr, der lever i Sortehavet. Men hans planteplankton er rigelige og vidt udbredt.

Den største flod af Sortehavsområdet

Hvad floder løber ud i Sortehavet? Det er en kraftfuld og truende Donau, Dnjepr sunget af de mennesker, bugtet og blid Dnestr og sydlige Bug uforstyrrelig, og andre levende Rioni. Omkring hundrede af ferskvand arterier, store og små, bringe deres eget vand Sortehavet.

Den mest fuld-strømmende flod er Donau. Det er den største i EU - har sin oprindelse i Tyskland og flyder gennem den lander i de ti stater og flyder på grænsen mellem Rumænien og Ukraine i Sortehavet. Hvad floder løber ud i Donau? Lille tendens til Alpine og Karpaterne henter vand fra europæiske Plains: Tees, Sawa, Prout Vah og andre. Donau vasker bredden af flere europæiske hovedstæder, Beograd, Budapest, Wien, Bratislava. Unik og interessant Donau, at nogle af det flyder under jorden - det er tre dusin kilometer fra kilden. Her slår den største nøglen - Aahsky hvorigennem kommunikationen foregår med andre store europæiske flod - Rhinen.

Dnepr og Dniester

Selv nogle store floder løber ud i Sortehavet? Det er umuligt ikke at bemærke den majestætiske Dnepr-floden, der også løber ind i det. Dette er den anden største flod i Sortehavet: dens længde fra dens udspring i den nordlige del af Valdajhøjderne til munden - Dnjepr flodmundingen - mere end 2200 km. Dnjepr flyder gennem et område i tre lande: Hviderusland, Rusland og Ukraine. Istok ligger i Rusland, i Smolensk-regionen, munden - i Kherson-regionen i Ukraine. I slaviske krøniker er den mest almindelige navn. På dens bredder dannede Rus. Den første omtale af det findes i gamle græske kilder til det 5. århundrede f.Kr.. e. Nu er den største by på floden - Kiev. Dnepr også hældes i bylandskabet af Smolensk, Mogilev, Kremenchuk, Dnipropetrovsk og Kherson, hvorfra hans vej til Sortehavet. Som løber ud i Dnepr-floden? Det har omkring 25 bifloder, hvoraf de største - Desna, Berezina, Pripyat, Sozh.

Det er værd at nævne en anden flod transporterer sine farvande til Sortehavet. Det Dniester. Han var at gøre sin vej fra de østlige Karpater til Dniester flodmundingen. Floden krydser territorium to stater - Ukraine og Moldova. Dniester delta er beskyttet af Ramsar-konventionen. Dette skyldes det faktum, at på bredden af sine mange sjældne planter vokser. Dnestr farvande vaske det område af byer som Tiraspol, Hotin, Soroca, og andre. Hans højre biflod til floden Bic, løber gennem hovedstaden i Moldova - Chisinau.

Russisk Sortehavet River

På spørgsmålet om, hvad Rusland floder løber ud i Sortehavet, er svaret helt sikkert: alle bjerg, som Sortehavets kyst af landet er hovedsageligt bjergrigt. De er små, sjældent mere end 100 km. Den mest berømte af dem er Mzimta, Matsesta, Ashe, Psou og andre. Kaukasus floder har en hurtig og rasende strømme. Mzimta har den største grad: det stammer højt i Kaukasus-bjergene og tømmer nær Adler i Sortehavet. Hvad floder løber ud i Sortehavet ved bredden af Krim? Denne arterie, har en helt anden karakter. Mange reservoirer tørre op Krim-halvøen i sommerperioden. For eksempel Samarli og Tobe-Chokrak. En af de mest fuld flydende er det floden Belbek, som løber ud i Sortehavet et par kilometer fra Sevastopol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.