BilerLastbiler

GAZ-33027 "Farmer": firehjulstræk "Gazelle 4 * 4"

Hjulstrækket modeller af den indenlandske bil "Gazelle 4 * 4" udgivet i 1995. Denne linje blev udviklet af Gorky Automobile Plant at levere forsyninger til fjerntliggende steder. Forud for, at "Gazelle" var formlen "2 * 4" med en permanent forhjulstræk. Formel "4 * 4" og omfattede plug ryggen. Først, mængden af parterne ikke var stor, da bilen er designet til at transportere små belastninger på dårlige veje, men ikke på en fuld off-road. Gradvist blev firehjulstræk "Gazelle" modificeret, og snart så lyset af de nyeste bilmodeller. De var den mest succesfulde og modtog den maksimale efterspørgsel er ikke kun for landmænd, hvilket betød, men også repræsentanter for små og mellemstore virksomheder.

Modifikationer GAZ-330.027

Til dato er der mange forskellige versioner, "Gazelle 4 * 4" - GAZ-330.027. Det er en luftbåren platform evrofury med bageste hængslede døre, isolerede varevogne, brød varevogne, mobile butikker, kraner, mobile laboratorier, særlig laboratorium Ministeriet for nødsituationer, Ministeriet for Indre Anliggender og færdselspolitiet, mobile værksteder, fremstillet godsvogne, nødtjenester og mere. Disse modeller er tilgængelige på anmodning og i visse mængder. Base GAS-330 027 er en lille tonnage blokvogn med mulighed for at installere forteltet. Især populær bil "Gazelle" på 4 meter eller 5 meter - længden af kroppen, fordi det giver dig mulighed for at transportere store laster, som er standard modeller til rådighed.

Produkt specifikation GAZ-330.027

På grund af installeringen af firehjulstræk på GAZ-330 027 "Gazelle 4 * 4" er faldet væsentligt manøvredygtighed og flere - kapacitet. Den mindste venderadius er blevet - 7,5 meter, 2 meter højere end bilens ydeevne med formlen 4 * 2. GAS-330 027 kan transportere 200 kg mindre end sin forgænger. Permeabilitet er helt sikkert steget, men frihøjde på 190 mm er usandsynligt, at gøre det muligt for lastbilen trygt gå over ujævnt terræn. Men på vejen vil GAZ-330.027 hygge sig i al slags vejr. Bilen blev mindre kræsen i tjeneste, og producenterne har taget sig af den glatte levering af reservedele til servicecentre. GAZ-330 027 kan køre på både diesel og benzin. Diesel motor Cummins giver miljøindikatorer "Gazelle" - "Euro-4".

Fordele ved GAZ-330.027

Firehjulstræk "Gazelle 4 * 4" kombinerer overbevist parametre lastbil SUV, der kan holde den angivne rute, og det europæiske niveau af komfort udstyr. Diesel Cummins motor gør det nemt at overvinde forhindringer. Køretøjet har en fast struktur, som er verificeret i praksis tusindvis af bilister. Det er nemt at betjene og vedligeholde. Bil velafprøvet, ikke kun i landområderne, men også i bymiljøer. Da platformen krop er kun en meter fra jorden, lastning og losning procedure er ganske enkel. Håndtering model tættere på bilerne. Bilen funktioner forbedret transmission og gearkasse. De optimerede tandhjul og højt drejningsmoment tillader lastbilen til det yderste.

Ulemper ved GAZ-330.027

Anmeldelser af ejerne moderne GAZ-330 027 er kendetegnet ved stabile positiv. Nogle klager over, at lastbilen "spiser" en masse olie og hurtigt genererer ressourcen. Generelt har bilen fået et velfortjent popularitet som yderst produktive ved en relativt lav pris. Det er i øvrigt værd at bemærke, at de flåder involveret i godstransport, GAZ-330 027 med længden af kroppen - mest efterspurgte en maskine, der er aldrig ledig. Oftest er det er købt til transport af store byggematerialer til private og kontor flytter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.