SundhedAlternativ medicin

"MAG-30" - enheden for magnetisk terapi. Anmeldelser af læger, angivelse af anvendelsesformål

Det faktum, at det magnetiske felt effekt på den menneskelige krop er, er bevist. Dette skaber en række indretninger til magnetisk terapi. Er "Mag-30" - en indretning til magnetterapi, som kan generere et inhomogent felt frekvens er 50 Hz.

Det er nemt at bære folk med dårligt helbred, allergi, hjerte-kar-sygdomme, og de ældre. Selv når kan bruges mikrobølgeovnen, UHF og enheden ultralyd terapi er forbudt. I mellemtiden magneten benyttes af menneskeheden siden oldtiden.

Healing magnetfelt

Selv Hippokrates, Paracelsus, og kinesiske lærde i oldtiden brugte de terapeutiske virkninger af magneter. Det er kendt, at magnetisk jern i det syttende århundrede blev anvendt til det ramte område. I øjeblikket er magneterne i medicin begyndte at blive brugt oftere. For eksempel på grund af dem slippe af tungt fysisk skavank, når brysthulen er dannet af for stærk udvikling af brusk ribben. I en specielt designet tunnel administreret silicone magnetisk plade for at opretholde brystbenet. Corset patient valgt blandt en polyamid, en forreste tilsluttede enhed af metal.

Tiltrækningskraften af magneterne brystet hele tiden at være i den ønskede position. Korsettet blev fjernet efter 2 måneder, og pladen er tilbage inde i kroppen for et par mere.

Magnetisk terapi i forskellige områder

Som supplement til kirurgi, er magnetisk terapi i vid udstrækning anvendes i andre områder af medicin. For eksempel en kendt helbredende virkning magnetisk vand. Der er endda et sanatorium i Sochi, hvor han holdt hele forløbet af specielle behandlinger. Det har længe blevet populære emner af magnetterapi med integrerede magneter. Af disse, gør øreringe, armbånd, ure og andet tilbehør.

Forskere endda foreslå brugen af de magneter egenskaber til at bekæmpe neoplastiske sygdomme. de også fundet anvendelse i dermatologi, gastroenterologi, neurologi, psykiatri, ortopædi, pulmonology, og endokrinologi.

"Mag-30" - magnetisk terapiapparatet

Anmeldelser om denne enhed er meget talrige og er positive. Det fremstilles Elamatorskom instrument fabrik. Anvendelse af enheden er mulig på hospitaler og i hjemmet. Virkningen af "Mag-30" af indretningen, såvel som andre lignende anordninger, er baseret på princippet om magnetisk terapi.

Indikationer og kontraindikationer

"Mag-30" - magnetterapi apparat, som er i stand til at behandle mange sygdomme, især:

 • sygdom og skader på bevægeapparatet;
 • Kvinders patologi;
 • diabetes;
 • sygdomme forbundet med venerne.

Videnskabelige beviser viser, at anvendelsen af apparatet er forbedret søvn, normalt tryk, og følelsesmæssige stemning. Tilvænning af organismen i løbet af forskningen er ikke blevet bemærket. Men der er kontraindikationer, såsom graviditet, sygdomme associeret med ekstrakorporal cirkulation, purulent og inflammatoriske processer, forgiftning forårsaget af alkohol.

I hvilke andre tilfælde er strengt forbudt at bruge "Wizard-30"? Indretningen af magnetisk terapi (feedback gentagne gange bekræftet dette) kan ikke bruges, når en person har en pacemaker.

fysiologiske virkninger

"Mag-30" forbedrer cirkulationen processen letter bortskaffelse af traumatisk og inflammatorisk ødem, gendanner væv. Magnetfeltet styrker nervesystemet, forbedrer immunitet, lindrer irritation, men producerer ikke endogene varme med stigende temperatur i vævene.

Udsættelse for magnetfeltet på kroppen på grund af sin overordnede gradvis tilpasning. Hvis zonen falde nerveender, kan det i første omgang synes mindre ømhed. Men de er snart. Kroniske sygdomme kan give smerter i de første to uger af eksponering til instrumentet. procedurer derefter fortsætte normalt.

Enheden "MAG-30": brugsanvisning

Sættet indeholder:

 • enheden selv;
 • magnetfelt indikator;
 • Application Guide.

Til maksimal session fordel, bør der ikke være nogen følelse af ubehag. For at gøre dette, skal du vælge et godt sted for den procedure, der kan være i en behagelig stilling i 40 minutter. Der skal være et stik til elektrisk forsyning, hvor "Mag-30" vil blive brugt. Enheden af magnetiske feedback fra folk fået overvejende positive. Mange, der bruges enheden sige, at dens effekt øges, hvis behandlingen er ledsaget af urtemedicin.

Selve proceduren er indførelsen af indretningen på patientens overflade. Hvis du flytter det ikke er nødvendigt, kan enheden sikres med en bandage eller gaze. Hvis området, som engagementet er udført, en stor, indretningen sendt vilkårligt og gnidningsløst langsom glidende bevægelser, pas på ikke at overskride det område, som sygdomsbekæmpelseszone. Varigheden afhænger af typen af sygdom. Det sikrer fuld sikkerhed for et sådant værktøj til behandling af instrumentet er "Mag-30", brugsanvisning. Brugeranmeldelser rådighed på dette emne viser, at selv om enheden blev anvendt lidt mere end den indstillede tid, de negative virkninger, det forårsagede ikke.

Før og efter den procedure, du kan bruge salver, tinkturer, cremer og andre eksterne hjælpemidler. Hvis behandlingen udføres i den akutte fase af sygdommen, skal det kun startes, når temperaturen vender tilbage til normal, tidligst den tredje dag. Det samme interval er nødvendigt for at opretholde efter operationen. Men den umiddelbare effekt er tilladt for blå mærker og hævelse. Det samme gælder for sager om forfrysninger.

Reglerne for sessionen

De generelle operationelle regler, hvilket tyder på indretningen "MAG-30", instruktion er følgende:

 • Visse tid og regelmæssighed procedurer.
 • Gentagelse kurser flere gange om året.
 • Behovet for at opgive den procedure efter at have taget alkohol og beroligende medicin og psykotrope.
 • I perioden med svær træthed er heller ikke anbefales "Mag-30." magnetisk terapi enhed kan forårsage skade.

Sådan forbereder din enhed

Hvis det anvendte apparat er ikke en lang periode, eller transporteres ved temperaturer under 10 grader, bør det ikke være inkluderet i flere timer. Det skal være på plads ved stuetemperatur. Før det første tilfælde og brug ledningen desinficeres, og derefter at omfatte enheden i netværket. Sørg for, at det magnetiske felt fungerer, er det muligt, ved at anvende lys til arbejdsfladen.

anmeldelser

Mange mennesker fejrer de gavnlige virkninger af en sådan anordning som "Mag-30." Indretningen af magnetisk respons fra læger modtager også rave. Eksperter, der kender maskinen, anbefale det ofte til deres patienter. Kendskab til principper for drift og sikre, at enheden ikke har kontraindikationer i hvert tilfælde er lægerne rådes til at bruge magnetiske terapi til patienten for at fremskynde helingsprocessen.

konklusion

Indretning til magnetterapi kan bruges som et supplement i behandlingen. Vær dog opmærksom på, at det ikke kan erstatte medicin. Men det bemærkes, at "Mag-30" fremmer hurtigere helbredelse. Under alle omstændigheder er udnævnelsen formodes at gøre kun en specialist efter en præcis diagnose og foretage alle nødvendige undersøgelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.