HjemlighedVærktøj og udstyr

Drikke systemet: de vigtigste funktioner og foto

Udtrykket "væskesystem": anordninger snarere bredt felt af brug. Det kan være særlige filtrering installationer til hjemmet eller drikkesystem for folk, der er involveret i forskellige former for sport.

Stationære drikkesystem "Ny Vand E220"

Denne model er et filter for vand, som kommer til at betale 2500 rubler. Sin installation udføres under anvendelse af en kugleventil eller tee, som er inkluderet i pakken. Systemet er forbundet til lysnettet koldt vand, som oftest udføres under køkkenvask. Renset vand kommer op gennem den installerede ventil. I disse filtre bliver vandet trækkes fra hanen, passerer kæden filterpatroner og derefter ført gennem en særlig ventil. Dette system er beregnet til drikkevand kompleks ledningsvand oprensning fra mekaniske urenheder efter type rust, sand og dynd.

ekstra funktioner

Vandet efter filtreringen befries uorganiske og organiske stoffer, tungmetaller, klor urenheder, der vil afhænge af modifikationen af filterpatroner. Sidstnævnte benyttes i serie, på grund af dette, kan de have et andet formål, og graden af oprensning. Stationære drikkevandsforsyning system har et filter og i stand til at levere fremragende rengøring indikatorer, det har en lav pris og en stor ressource. Sammenlignet med sin værdi i flaskevand priserne, kan det nævnes, at prisen på vand fra et sådant drikkesystem er 20 gange lavere. Blandt andet, kvaliteten er ofte meget højere.

De vigtigste karakteristika ved brand drikkesystem "Ny Vand E220"

Det ovenfor beskrevne drikke system har mange fordele, blandt dem:

  • fast forbindelse;
  • etapevis rengøring;
  • en separat ventil til rent vand;
  • lave omkostninger vandudløb.

Denne enhed er fremstillet i Rusland, så for private forbrugere dens værdi er flere gange lavere end tilsvarende udstyr, der fremstilles i udlandet. Resultat af dette udstyr er stor nok, et minut kan du få 2 liter vand. Trykket kan variere fra 0,14 til 0,8 MPa, svarer til grænsen på 1,4 til 8kgf / cm2. Under installationen, skal du bruge plastrør og fittings faste.

Vigtigste karakteristika drikker systemer til rygsæk

Vand systemet kan være tilvejebragt udstyr, der er beregnet til brug i tandem med en rygsæk. Disse enheder er bekvem og effektiv. Athlete er der ingen grund til at stoppe eller bremse ned for at få en flaske, hvis du ønsker at bruge systemet, kan du drikke vand fra røret. Men det er vigtigt at tænke over, hvordan du vælger et drikkesystem, fordi man kan være en glimrende løsning for en bestemt gruppe af sportsfolk, og den anden ville være helt upassende. Det er nødvendigt at tage hensyn til den aktivitet, som vil påvirke mængden af drikkesystem. For eksempel for bjergbestigere og vandrere egnede beholdere op til 3 liter, som er repræsenteret rejser drikkevandssystemer.

Hvis vi taler om de vandrere i god fysisk form, cyklister eller løbere, at et sådant system vil blive styrket på båndet, og dens volumen kan være lig med en liter. Ikke-professionelle cyklister almindeligvis anvendes på beholdere 1 liter, de indtager en lille plads, men kan købe en lille cyklister eller sekundære system, som er indstillet tilstrækkelig stor tank volumen fra 2 til 3 liter.

Hvis du er interesseret i at drikke system til rygsæk, så er du nødt til at overveje, hvor mange væske ounce du får brug for i løbet af sportstræning. Hvis volumenet af beholderen er lig med mellem 1 og 1,5 liter, kan du bruge 34-50 ounces væske. Dette valg vil være en god løsning for børnene, samt folk, der rejser rundt i byen for korte afstande. Egnede beholdere, såsom volumen og for amatør cyklister, som er beregnet til at reducere vægten.

Løsningen for de fleste

Den mest almindelige størrelse er en to-liters reservoir volumen, som tillader opnåelse af 68 fluid ounces. Dette er den optimale balance mellem størrelse og vægt. Denne mængde vand vil være nok for de fleste cyklister. Hvis du ikke ønsker under sportslige gåture eller cykelture stoppe for at genopbygge systemet, er det bedst at vælge en tre-liters tank i hvilke 102 fluid ounces.

Gennemgang af systemer til at drikke rygsæk

Hvis du er interesseret i systemet med drikkevand til rygsækken, kan du være opmærksom på Cyclotech, som koster 700 rubler. Dette system har en blød fleksibel slange og ventilen, hvor sidstnævnte er beskyttet mod lækage. Udstyret har en passiv ventil. Yderhætten fjerner muligheden for snavs og støv under bevægelse. Dette system er bekvemt at anvende, da det er på linje med rygsæk og reservoiret har den optimale volumen, hvilket svarer til 2 liter.

Som en anden udførelsesform kan overveje hydrator FFW MOLLE 70OZ, der fastsættes for overlevelse. Dette produkt er fremstillet i USA og har en camouflage dække. Indeni ligger en plastbeholder, som holder omkring 2,1 liter vand. For nemheds skyld har fabrikanten billede tilstedeværelsen af fleksibelt dæksel, der tillader, om nødvendigt foretage forbindelsesrøret hydrator til OEM plastbeholder. Det er bemærkelsesværdigt, at drikke kan der anvendes sammen, selv udstyret med gasmaske.

En anden drikkesystem en løbetur - Hydramax 120OZ, som koster 1800 rubler. og har en camouflage dæksel. Systemet suppleres med en lynlås lomme. Den indre beholder kan indeholde op til 3,55 liter vand. Systemet kan bæres på skulderstropperne over ryggen ligesom en rygsæk.

Nærmere oplysninger om de centrale drikke vandforsyningssystemer

Sådanne systemer bør gøre det muligt opsamling af vand fra naturlige kilder, det yderligere rensning og levering til steder af forbrug. For at udføre disse opgaver ved hjælp af specielle strukturer, som er sammensat af vand-indtagelse komponenter, vandindtag strukturer, strukturer til vandbehandling, vandledninger og vandforsyningssystemer, samt tårne og tanke. Systemer indenlandske vandforsyning kan variere afhængigt af vejret og arten af vandforbruget.

En enorm indflydelse på akvædukt vandkilde kredsløb har, dets kapacitet, karakter, vandkvalitet og afstanden til objektet forsynes med vand. Ifølge den vandforsyningssystem, kan en sådan fremgangsmåde være tyngdekraften, eller pumpning band stater. I det første tilfælde er vandet strømmer ved hjælp af tyngdekraften udført ved mekaniske midler, og i sidstnævnte i den anden vandforsyning - kan strømme ved tyngdekraft i nogle områder og under anvendelse af en pumpe - i andre.

Den centraliserede vandforsyningssystem kan variere indbyrdes ved arten af de kilder, for eksempel kan opnås fra søer og floder, artesiske brønde og fjedre, og den ekstraherede blandede type. Når det kommer til byer og befolkede områder, lignende systemer har en samlet form, bliver de forenet i økonomien i ilden linje. Af disse, vandet kommer og industrivirksomheder, hvis disse forbruge en lille mængde vand.

konklusion

Anvendelse drikke kombinerede type system er berettiget i de tilfælde, hvor produktionen rørnettet har et lavt antal grene, i dette tilfælde vand leveres kun til store vand brugere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.