SkønhedHår

Hvor hurtigt hår vokser på hovedet? Hår pleje, så de voksede hurtigt

Menneskehår kan fortælle en masse om hans helbred, og naturen. En natur begavet en frodig og tykt hår, og de andre ned strejfer i jagten på de mirakuløse plejeprodukter. Der er hår krøllet, bølget eller helt lige. Der er hår fluffy i naturen, snarere end på over-tørret hårtørrer. Alle mennesker er forskellige, samt hår. Hvorfor sker det? Hvad bestemmer, hvor meget hår en mand? Overvej årsager og faktorer i orden.

Hvor meget hår?

Sandsynligvis, for mange vil blive overrasket over, at mængden af hår alle mennesker om den samme. I gennemsnit er det omkring 100 tusind. Dette nummer er fanen basen aktive pærer, hvoraf livslang vokse hår. Hver er individuelt og antallet kan ændres under indflydelse af genetiske faktorer og hormonelle niveauer. Så iboende natur. Men i praksis, at tælle, hvor mange hår hos mennesker er ikke rigtig muligt. Og det er ikke nødvendigt. Hvorfor visuelt hår synes anderledes? Alt sagen i forhold til tætheden af hele området er dækket af pærerne. Efter alt, lederen størrelsen af hver er forskellige. Den anden grund - tæthed og tykkelse af håret. Denne faktor visuelt gør håret tyk.

Hvordan at vokse hår?

Generelt, i hvilket omfang naturlige hår vil være sundt, lagt genetisk. Hvis moderen havde en tyk og luksuriøse hår med krøllede låse, så vil det sandsynligvis børnene vil arve det op. Af de to gener er normalt transmitteret efterkommere stærkere. Dette gælder også for væksten. Selv om denne indikator har en gennemsnitlig værdi - omkring 0,3-0,4 mm pr dag. Den måned sats er 1-1,2 cm. Det viser sig, at håret vokser år på 12-14,5 cm. Men der er mange mennesker, der efter en kort periode, synes det, helt overgroet med hår. Mange hår vokse til 15 cm eller mere inden for 12 måneder. Dette skyldes den hurtige metabolisme. Også, som nævnt tidligere, det har stor indflydelse genetik. Men levevilkår, lokalt vand, tilstrækkelig kost, høj kvalitet kosmetiske pleje naturligvis have en effekt på hårvæksten. Alle disse faktorer skal tages i betragtning, der ønsker at dyrke en le så længe som muligt.

nyttige haircut

De, der ønsker at vide, hvor hurtigt hår vokser på hovedet, kan du gøre en test snit og markere tidsintervallet for der vil være en vis længde. Det er ikke kun oplysende, men også godt for håret. Nogle mennesker tror, at hvis du jævnligt klippe hår ender, vil håret vokse hurtigere. Dette har en vis sandhed. Det faktum, at otstrigaya normalt livløse og beskadigede del af håret, vi derved give resten af længden af den fuldt ud at absorbere alle indgående næringsstoffer. Nu vil de ikke bruge penge på posechennye hår tips, som kan hjælpe en saks. Kun skal huske, at hvis du vil så hurtigt som muligt for at vokse hår haircut værd at gøre på den unge månen. Så det var til at tro, og denne metode er virkelig sin prøve. At opretholde et sundt hår uden at miste den længde, du har brug for at få en klipning en gang om måneden eller to, men ikke mere end 1-1,5 cm.

Væksten i hår og tid af året

På hvor hurtigt hår vokser på hovedet, påvirket af mange faktorer, så hver person, dette tal er anderledes. Men de forskere, der gennemførte observationer på dette område, har bestemt en vis regelmæssighed. For eksempel er i foråret og sommeren hårvækst markant aktiveret, samt i dagtimerne. Ligesom naturen, den menneskelige krop har også en mærkelig sæsonudsving. Dette skyldes de særlige forhold i kost i forskellige årstider. Rig på vitaminer, sporstoffer og en lang række fødevarer næringsstoffer til at fremskynde stofskiftet i kroppen. Af særlig betydning for vækst og god tilstand af hår har frisk frugt, grøntsager, fødevarer rige på calcium. Forbedret struktur opstår, når tilstrækkelig forsyning af vitaminer i kosten gruppe B.

Hårvækst og alder

Hvor hurtigt hår vokser på hovedet, også det afhænger af alder. Den mest aktive fase observeret hos voksne, børn og ældre mennesker har en noget lavere tal. Forskellige satser forbundet med stofskiftet. Børn har en masse ressourcer, der anvendes på den samlede vækst og udvikling af kroppen, mens det i den ældre stofskifte bremser. Disse faktorer har indflydelse på andre indikatorer for menneskers sundhed. Afhængigt af ændringerne i hormonelle niveauer af væksten kan variere. For eksempel, kvinder i overgangsalderen og ofte under graviditet eller amning, mænd i puberteten miste en betydelig del af hovedbunden. Hvor hurtigt voksende hår på hans hoved, er direkte relateret til hormon niveauer. Derfor, i tider med stress, mange mennesker mærke en dramatisk tab. I dette tilfælde hårrødderne er forsikret af natur, men ikke altid en lignende teknik virker. Det faktum, at i hovedbunden, ud over de grundlæggende 100 000 pærer, der er lige så meget fritid. De er i en tilstand af søvn og vågne op klar når det er nødvendigt. Til disse formål ofte bruger en række forskellige vækstfremmere og særlige procedurer. Oprindeligt dog må søges årsagen i kroppen. Det sker, at udskiftning pærer er beskadigede eller ikke levedygtige, så genoprette hår efter hel eller delvis skaldethed opstår eller ej. Det er primært beskæftiger sig med repræsentanter for det mandlige køn.

Hvad skal man gøre for ikke at miste deres hår?

Undertiden årsagen til den hurtige hårtab er vitaminmangel eller utilstrækkelig kost. Kroppen simpelthen ikke komme ind de nødvendige næringsstoffer og sporstoffer, der fremmer væksten af sunde hår. I dette tilfælde, bør du altid konsultere din læge, så tag et behandlingsforløb med vitaminer. På dette tidspunkt kan du hjælpe håret og på ydersiden, hvilket gør en fugtgivende maske. En af de naturlige vækstfremmere er løg saft. Selv vores bedstemødre gjort god brug af denne facilitet til at gøre naturlige hår tykkere, give dem styrke og glans. At tage denne ene pære, under anvendelse af en float fremstillet opslæmning. Den blev hældt i en foldet flere gange gaze og klemte mirakel saft. De gned hårrødderne. Hvis huden er følsom hoved, bør saften fortyndes med vand med en tredjedel. Du kan tilføje et par dråber hjul, burre eller olivenolie. Efter programmet skal vente 10-15 minutter. Hvis du starter ovnen, er det nødvendigt at vaske det samme, for ikke at få brændt hovedbund. I fremtiden skal du sørge for at fortynde saften med vand og derefter anvendt til hårrødderne.

Care Tips

At vide, hvor meget hår vokser, og det sker hele mit liv, at begynde at tage sig af dem er nødvendigt så hurtigt som muligt. Hvis tætheden af et barn er dårlig, er det ikke nødvendigt at håbe, at med alderen at situationen vil ændre sig til det bedre. Skal begynde at styrke allerede i sin ungdom. Til dette formål er der mange populære måder, der er baseret på anvendelsen af naturlige råvarer. Storehouse af næringsstoffer, der findes i vegetabilske olier og ekstrakter. På deres grundlag, forberede sæt masker til hår og hovedbund. F.eks fremragende fugtgivende egenskaber har olivenolie. Den bør anvendes i en opvarmet tilstand, der forårsager både hele længden af hår, og rødderne. Det perfekt nærer og beroliger hovedbunden, hvorfra tilstanden af hele hovedet af hår afhænger direkte. Det bør erindres, at udlægningen af hårets struktur og potentiale forekommer i pæren. Det er derfor vigtigt at overvåge sundheden i huden på hovedet.

Valnød olie til håret

Perfekt fugter svækket hår på hele længden af valnød olie. Det giver glans, volumen og styrke. I dette tilfælde betyder det praktisk talt ikke vejer ned håret og ikke bidrager til dannelsen af fedt ved rødderne. Det er også nyttigt at anvende amerikansk, burre olie og gnid deres massage bevægelser. Og dermed få bedre blodcirkulation og strømmen af næringsstoffer gennem porerne i huden er mere aktiv.

Efter vask dit hår på dem bør anvendes balsam. Denne procedure lukker skalaerne hele strukturen. På grund af dette hår bliver skinnende og glat. Det kan også skylle naturlægemidler decoctions. For blond hår fit kamille og calendula, for mørke - en infusion af løg skræl, brændenælde, etc ...

konklusion

Nu hvor du ved, hvordan man dyrker hår og den hastighed, hvormed samt de metoder, som denne proces kan fremskyndes. Vi ønsker dig til at har altid haft en smuk hår.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.