TravelingRetninger

St. Petersburg: interessante museer. De mest interessante museer i St. Petersburg

Elskere af kulturelle og historiske attraktioner fra hele verden, mindst én gang i deres liv har tendens til at besøge St. Petersborg. Interessante museer, gamle kirker, mange broer, parker, smukke arkitektoniske bygninger i stand til at producere for hver af den nordlige Capital gæst et uforglemmeligt indtryk.

Museum-Reserve "Peterhof"

Peterhof er i stand til at fascinere med sin skønhed alle besøgende. Det omfatter mange parker og paladser, som afviger pragt og egenart. Ensemblet består af paladser af Grand Palace, Hermitage Pavilion, Palace House, Catherine krop, paladser Monplaisir og Marly. Det er værd at bemærke, at Monplaisir fortjener mest opmærksomhed af turister, der ankom i St. Petersborg. Interessante museer rundt om i verden kan ikke overskygge skønheden i denne havet palads. Monplaisir blev bygget i det XVIII århundrede og den dag i dag har bevaret sit oprindelige udseende.

Stor interesse og 8 reserve parker, nemlig Alexandria, Kolonistsky, Alexander, engelsk, Meadow, Park Oldenburg, En hytte, Sergievka. Er berømt over hele verden, og fire kaskade af Peterhof - Stor og Løven, The Golden Mountain og skak. Hver af dem udmærker sig ved sin unikke arkitektur. Kun for at se springvandene på Peterhof er nødvendigt at medtage på listen over planlagt at besøge faciliteterne.

Lad os nu tale om de mange spændende museer i St. Petersborg.

Museum for vand

Som regel særorganisationer, snarere, interesserede fagfolk til visse områder end blot besøgende, men dette gælder ikke for Water Museum, er primært beskæftiget med vandværker uden Shpalernaya, bygget i 1861. Det er værd at bemærke, at takket være denne vandtårn Petersborg var i stand til at komme på niveau med sådanne europæiske byer som Paris, London, Rom. Vandværk har givet vandforsyning til hvert hus i byen, skiftende vandet luftfartsselskaber. Projektet af tårnet er designet Ivanom Mertsem og Ernest Shuberskim.

Siden da har meget ændret sig, og nu historien om tårnet lov til at oprette et andet objekt, der med succes kan supplere de interessante museer i St. Petersborg. For teenagere, er børn og voksne organiseret interessante udflugter, hvorunder de tilbud for at se følgende udstillinger: multimedie kompleks, historisk udstilling og udstillingshal.

værktøj Museum

I betragtning af de mest interessante museer i St. Petersborg, kan vi ikke ignorere denne virksomhed, som ligger i Novgorod gaden. Oprettet på initiativ af museet var "Prommashinstrument" trade-produktionsselskab. Hovedformålet med denne kulturinstitution er at gøre de gæster og beboere af St. Petersborg med historien om udviklingen af værktøjet industri i Rusland og verden.

Dette museum præsenterer de gamle prototyper af moderne instrumenter. Samlingen omfatter mere end 2000 udstillingsgenstande, som blev skabt i slutningen af XVIII midtpunkterne af XX århundreder. Blandt de værktøjer - en bred vifte af udstyr, gamle kataloger og bøger med relation til den instrumentalis. Konstruktion af mange objekter, der er repræsenteret på museet, har længe været forældet, men stadig de fleste af udstillingerne er i orden, samt forskellige bemærkelsesværdige tekniske egenskaber.

På museet kan man se de manuelle og elektriske boremaskiner, måling, have, skomager, tømrer, væver, og mange andre værktøjer. Bredt repræsenteret og bænk værktøjer: boremaskiner, tænger, hamre og andre objekter fremstillet på forskellige tidspunkter.

chokolade Museum

Hvilket barn elsker ikke sød? Desuden kan selv sjældent enhver voksen modstå fristelsen til at spise en chokolade slik. Det er derfor umuligt at forestille sig de interessante museer i St. Petersborg huset uden chokolade. Til gymnasieelever og voksne er der en butik, hvor du kan købe de mest lækre og smukke produkter.

Museet præsenterer et enormt antal udstillinger af chokolade foretaget i form af et panel med berømte steder i St. Petersborg, Lenin buste eller Peter I, St. Isaac Katedralen layout. Der er også mere enkle chokolade figurer: dukker, æsler, kaniner, heste, bjørne og så videre.

Freud Museum of Dreams

De mest interessante museer i St. Petersborg er også forbundet med liv og arbejde af berømte personligheder. Det er sådanne kulturgenstande tilhører Freud-museet, der ligger i Det Europæiske Institut for Psykoanalyse Øst. Museet blev åbnet i 1999 takket være en ti års hårdt arbejde af psykoanalytiker Viktor Mazin. Åbningen blev timet til hundredåret året for udgivelsen af bogen "Drømmetydning." Et museum dedikeret til liv og aktivitet af Freud, fås også i Wien (Østrig), London (England) og Příbor (Tjekkiet).

Redegørelsen optager to små værelser (indledende og Snovidenchesky haller), men på trods af dette, kan du bruge en masse tid på at forsøge at optrævle hemmelighederne af mystiske objekter. I det første rum er der 12 vinduer, hvis indhold er dedikeret til stadier af livet af grundlæggeren af psykoanalysen. Det andet rum indeholder udstillinger, der gør besøgende dykke ned i en verden af deres egne fantasier, erindringer, ideer og drømme. Særligt interessant besøg på museet vil være de mennesker, der engang læst, "Drømmetydning."

Jernbanemuseum

Det er umuligt ikke at nævne et andet objekt, overvejer de interessante museer i St. Petersborg. Listen ville være ufuldstændig uden jernbanemuseet, som blev åbnet i 1813. I 1902 en ny bygning blev bygget specielt til ham, hvor det er placeret i dag.

Samlingen museum er repræsenteret ved talrige udstillinger, som er knyttet til jernbanetransport. Det tog også og vogne og lokomotiver, og supplerende elementer, der er nødvendige for togtrafik, og entreprenørmaskiner, og andre strukturer. Nogle af udstillingerne præsenteres i museet i 1900, udstillet på den internationale udstilling i Paris. Hyppige besøgende her er studerende, der studerer områder med tilknytning til jernbanetransport. Efter alt, måske, er det umuligt at komme op med en bedre læringsværktøj end virkelige objekter eller modeller.

I dag Jernbanemuseet i St. Petersborg har at tilbyde til de besøgende på mere end 50 000 udstillinger, blandt hvilke der er modeller og mønstre, og fast, selv arbejder damp lokomotiver og tog.

Club Cafe and Museum "Kamtjatka"

Ikke kun gamle steder og genstande af berømte St. Petersborg. Interessante museer i byen er ofte mere moderne udstillinger, historie, som stadig husker de moderne indbyggere. Disse kulturgoder hører samtidigt klub-café og museum "Kamtjatka", beliggende på gaden Blokhin.

leder af rockgruppen "Cinema" - Viktor Tsoi frem til 1999 var der et gyldigt fyrrum, hvor 1986-1988 arbejdede. På det tidspunkt, Choi var arbejdsdag efter tre, så han havde nok tid til at arbejde, men de sovjetiske myndigheder ikke anser ham en parasit. Ofte gæster i kedlen på det tidspunkt var Sergei Kurehin, Boris Grebenshchikov og Alexander Bashlachev. Her blev det født mange berømte sange.

Efter lukning af fyrrum på initiativ af forretningsmand Alexey Sergeenko og hans venner historiske sted er blevet restaureret og omdannet til en lille smule. I dag er det en kaffebar med en scene, hvor hver uge er unge rockbands. Indendørs eksponering er indsamlet bestående af LPS, plakater, diplomer og fotografier af "Cinema". I en separat fordybning tilvejebragt under glasset 12 strenget guitar sanger og musiker. Den største interesse i dette museum er for fans af russisk rockmusik i almindelighed og af bandet "Cinema" i særdeleshed, fordi de andre interessante museer i St. Petersborg ikke nævner denne æra.

Museum of History of Brewing

Brewery Museum, der ligger i bygningen af anlægget. Stepan Razin på samme gade, er den første kulturinstitution aromatiseret øl i Rusland. Besøgende har mulighed for at lære hemmelighederne af skabelsen af øl, samt få kendskab til de særlige forhold i en kultur af ølforbruget. Her kan du se de udstillinger, som ikke findes i enhver museum i verden. Af den måde, mange interessante museer i St. Petersborg for børn og voksne er unikke udstillinger af forskellige områder af livet og menneskelig aktivitet.

Oprettelsesdato etableringsret er 1995. Dens samling består af mere end 600 udstillinger. Nogle af dem har tidligere været anvendt i den samme plante, nogle blev købt af samlere, og nogle doneret af andre museer. Her kan du se en kopi af den gamle egyptiske bryggeri (den originale er repræsenteret i Hermitage). I en af hallerne på museet er der udstillinger, der fortæller historien om brygning i Rusland. Det er en gammel kobber pot, tænger, smedejern skalaer, en bred vifte af flasker og etiketter.

dukke Museum

Ikke kun staten skal fremme den kulturelle udvikling af borgerne i byen, som er en Sankt Petersborg bopæl. Interessante museer og steder er skabt og enkeltpersoner. Så en af de første private kulturgenstande blev Museum of dukker. Det begyndte med oprettelsen af flere private samlinger af dukker, og i dag er antallet af elementer overstiger 5 000 Hertil kommer, museets gæster, som ofte ikke kun børn, men også voksne har mulighed for at lære om historien om dukken virksomhed, samt at tage del i en af master -undervisning.

Dukkemuseum udstilling består af 9 haller: "Petersburg pershpektiva", "Village Street", "Pride and Glory til Fædrelandet", "svunden Rus", "Forest Kingdom", Halls fortællinger, interiør dukker, useriøst marionetter, workshops, samt en teatersal . I hver af dem kan du se en masse nyt og interessant for både voksne og børn.

sommerfugl Museum

Nogle turister mener, at de mest interessante museer i St. Petersborg - er Butterfly Garden Mindo på gaden. Ropshinskoye og lignende have på gaden. Sandhed. Besøgende begge haver komme ind i den virkelige verden af harmoni og skønhed. Her fødes, lykkeligt flagre, spise, sove, sidde på den besøgende en bred vifte af sommerfugl arter. Museet er et sandt tropisk paradis med en sumpede dødvande og vand skildpadder.

Udflugter afholdes i haven med en guide, som er udgifter til ydelser, der indgår i entréen. Den største glæde er de yngste besøgende, fordi de her har mulighed for at se og endda røre mange sommerfugle.

Museum of Russian Vodka

Kendskab til Ruslands historie - er målet foran sig, som regel, sætte turisterne kommer til at besøge St. Petersborg. Interessante museer i byen introducerer sine besøgende med mange prominente personligheder, deres aktiviteter og levevis. Det er kendt, at al den tid i Rusland fandt sted festen, og det var ikke bare processen med absorption af sprut og mad, og en smuk ritual, som du kan lære en masse ved at besøge Museum of Russian Vodka.

Den blev åbnet i 2008. Russisk vodka - er den nationale drik, som ikke styre nogen begivenhed. På museet kan du finde omkring 1.000 udstillingsgenstande, herunder originale beholdere til forbrug af drikken, lavet på forskellige tidspunkter, samt gravering portrætter af store herskere.

Museum "Crosses"

Besøger interessante museer i St. Petersborg, "krydser" bør også indgå i ruten. Dette museum ligger i fangelejren på gaden Komsomol. Under turen kan du besøge den administrative og frihedsberøvende korps, samt at undersøge et af kamrene. Bygget bygning fængsel var fanger i 1884.

Det skal bemærkes, at museerne er anført ovenfor - det er ikke alle fortjener genstande fra St. Petersborg, fordi denne by kan sikkert kaldes en open-air museum. Her hvor du går, skal du sørge for at løbe ind i et interessant museum, bygninger og monumenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.