HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan man vælger en sømpistol. Pneumatisk sømning pistol: pris anmeldelser

Det er svært at kalde en fælles konstruktion og montering drift end sømning. Med behovet for dens gennemførelse står næsten alle business manager, der tager sig af den tekniske velfærd i deres hjem. Og det er ikke at nævne de specialiserede snedkerarbejde industrier, hvor arbejdet med beslag sat på en stream. Uanset hvad, en primitiv drift, og sparer tid for sine udførelse værktøj producenter har længe sømpistol fremstilles i forskellige variationer. Modellerne er forskellige i ydeevne, strukturelle resultater, princippet om drift og andre operative karakteristika.

De vigtigste parametre for valg af

Performance er ikke altid det vigtigste parameter for valg, men på møbelindustrien, hvor dette værktøj oftest bruges, denne mulighed er vigtig. Den bestemmes ved antallet af billeder, som er i stand til at producere en pistol i et minut. For eksempel, en elektrisk sømpistol gennemsnitseffekt opfylder størrelsesordenen 30 slag i minuttet. Modeller, der arbejder med lille størrelse hæfteklammer, og giver et større antal skud, men de beregnes på dannelsen af simple nitte lynlåse, såsom plettering.

For at lette anvendelsen vil være overflødigt at beregne tromlens kapacitet og med skruer. De mest rummelig butikker indeholder omkring 300 søm eller hæfteklammer. Endvidere er den kraft af virkningen bestemmes. Og her er der en direkte afhængighed af produktivitet og kvalitet af kørsel. Generelt, jo større er antallet af operationer, jo lavere kvaliteten af gennemførelsen. Det er en højtydende sømmaskinen er mere tilbøjelige til at blive fokuseret på at arbejde med blødt træ og små skruer. Der er undtagelser, men det er sandt for dyre professionelle maskiner.

Funktioner pneumatiske modeller

De mest anvendte elektriske modeller, men også har sine fordele pneumatik. De er hovedsageligt på grund af det faktum, at i pistolen offline fuld motor siden hamre handling udføres ved at tilføre trykluft. Dvs. sømning pistol Pneumatisk er den mest letvægtsdesign i klassen, så det er også den mest bekvemme i form af fysisk misbrug. Dette er især vigtigt, når du udfører serielle operationer, når hånden tager lang tid at holde på vægten og samtidig spark aktivering. Men der er en ulempe i pneumatik. Som enhver anden værktøj, der kører på trykluft, dette apparat kræver tilslutning kompressorenheden. Dette indebærer yderligere omkostninger og er til gene i den samlede arbejdsgang.

klassifikation Supplies

Og elektriske og pneumatiske modeller har ændringer, der arbejder hver for sig med søm og hæfteklammer, såvel som den universelle "altædende" version. I denne sidstnævnte udførelsesform er det ønskeligt fra nægte samme, eftersom sådanne indretninger har ofte en mindre arbejdsgruppe ressource, der ofte brudt. Med hensyn til de specifikke modeller, så for eksempel hæftemaskiner anvendes til at udføre polstring, syning tynde belægningsmaterialer, montering paneler osv. D. En mere produktiv sømpistol Electric, hvilket gør det muligt at arbejde med brættet, krydsfinerplader, samt tyk og solid film. Sådanne modeller kaldes neylerami og anvendes ofte i professionelle byggeri - for eksempel bruge dem til at sikre lægterne, fodpaneler tilstoppe, gør vægge og loft.

I forbindelse med gennemgangen af hjælpematerialer bør tages i betragtning, og størrelsen af elementer. Hæftemaskine modeller arbejder normalt med en fuld størrelse sortiment, og en pneumatisk sømpistol kan være begrænset, afhængigt af de strukturelle træk. Standard længde til rådighed for negle er 8-10 mm. I professionelle modeller, denne serie varierer fra 15 til 30 mm.

Anmeldelser af producenterne

Markedet tilbyder en række sømning, der er konstrueret til forskellige formål. Således forbrugertilliden tjente Bosch model. Ejere af køretøjer af PTK linje, især notere brugervenligheden af gummieret håndtag og evnen til elektronisk justering af hårdtslående magt. Det gav den totale vægt af sømpistolen og i Makita AN901 modifikation. Denne model, mens ikke give et referat af resultatindikatorer, men vil skalere med at køre lange negle ind i et tæt materiale. Få en masse positive anmeldelser og indenlandske køretøjer af "Zubr" linje, som også kan findes og indretningen til fjernelse af søm og hæfteklammer.

Hvor meget koster en sømpistol?

Den billigste enhed er anslået til 1-1.5 tusind. Gnid. Denne model med et par indikatorer, hvoraf mange er tilstopning korte skruer. I midten rækkevidde (op til tre tusind. Gnid.) Du kan finde gode kvalitet enheder med alsidig samling og rummelig tromle. Multifunktionel sømpistol, hvis pris varierer mellem 5-7 tusind. Gnid., Vil også levere strøm til ledelsen brugerindstillinger.

konklusion

Pneumatiske og elektriske modeller er ikke de eneste enheder i klasseværelset sømning. De udgør et alternativ til krudt og opbevaring model, som også har sine fordele. For eksempel en sømpistol, der opererer på pulveret, er i stand til kvalitativt at indføre materialer i tætte tykke søm, dyvler. Trådløse kanoner ikke har en høj kapacitet, men giver dig mulighed for at arbejde væk fra nettet. Faktisk, pneumatiske modifikationer giver lignende fordele, men i løbet af deres bevægelse og skal gøre det muligt kompressionsenhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.