TravelingRetninger

Vuokatti (Finland) - en moderne skisportssted i Skandinavien

En af de smukkeste, rolige, fredelige og moderne skisportssteder i Skandinavien er Vuokatti. Finland i det seneste årti er blevet et populært turistmål, der tilbyder rejsende luksuriøse fritidsfaciliteter. Vuokatti har en meget god beliggenhed, er det kun 600 km fra St. Petersburg, så russerne ønsker ikke at flytte dybere ind Lapland kan blive her. Byen giver varieret underholdning, så der vil være interessant at både voksne og børn.

Skating i hundeslædekørsel og snescooterkørsel, slalom, den berømte Santa Claus Village i Kuhmo, traditionelle køkken - alt dette giver Vuokatti. Finland er ideel til familie og aktiv ferie. En dukkert i sommeren atmosfæren kan være i en tropisk vandland "Katin Kulta", hvor en tyrkisk og en finsk sauna, forskellige dybde swimmingpools, herunder børn, af varierende kompleksitet dias. Efter at have tilbragt hele dagen her, vil børn og voksne huske det i lang tid som ferien sjov og glæde.

På huset er der ingen problemer i Vuokatti. Finland har taget sig af den bekvemmelighed af rejsende, herunder dem i denne by. Her kan du bo i komfortable hoteller, hytter, bygget i stort antal i de sidste 5 år. Gæsterne kan slappe af i natklubber, til at besøge markedet og indkøbscentre, for at prøve de nationale retter i restauranter. Ride på skiløjperne kan både erfarne skiløbere og begyndere. Instruktørerne vil vise og fortælle, hvordan man kommer ned. For nemheds af gæster skråninger markeret kompleksitet.

Elskere af snowboarding kan ride på 80-meter tunnel, som er en halfpipe af international standard. Det fungerer hele året rundt, temperaturen holdes -5 ° C. Tunnelen kan forbedre færdighederne hos skiløb langrend og snowboarding. Det er også muligt at gøre sne slanger, dvs. en tur på en gummiskive. Sådan en interessant, sjov og spændende form for underholdning kom fra Nordamerika i Vuokatti. Finland overtog, selvom sne slanger, men har gjort det sine egne karakteristika.

Byen driver sportsskole, modtaget i 2009 titlen på de bedste ski skoler i landet. Den huser både individuelle lektioner og gruppe kurser for børn og voksne. Coaches undervise forskellige former for vintersport: snowboarding, skiløb, langrend, telemark. For mennesker med handicap er også velegnet skisportssted Vuokatti. Finland har taget sig af de forskellige kategorier af turister, med faglig uddannelse monoski bruges her og andet udstyr.

Byen har mange spændende attraktioner. Hvis du klatre op til toppen af bakken Vuokatinvaara, åbner en vidunderlig udsigt over Vuokatti og Sotkamo (Finland). Kort over området vil ikke tillade at fare vild og savner stedet fortjener et besøg. Det anbefales at gå til Hiidenportti National Park, på den sandstrand Hiukka, besøge museer, og beundre arkitekturen i de lokale kirker. Hvil i Vuokatti vil bringe kun positive følelser og huske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.