HjemlighedKonstruktion

Gazebo - god beskyttelse mod vejret

Det så skete, at havepavillon er blevet almindelig praksis. Det startede tilbage i sovjettiden, og i dag, mange byggefirmaer under opførelsen af huset udføre deres egen balkon ruder. Årsagerne er helt klart. Glaseret balkon giver yderligere beskyttelse mod vejret (sne, vand, støv, etc.) og lydisolering. Endvidere kan en sådan balkon anvendes som uopvarmede opbevaring eller som en ekstra plads. Det afhænger af dit valg.

De bruges oftest kold og varm ruder. På den kolde blot installere ramme med glas, uden at tage yderligere foranstaltninger for at varme. I dette tilfælde, glaseret balkon holder temperaturen lidt anderledes udefra, men dejligt beskytter mod skadelige virkninger af atmosfæren. Altan i dette tilfælde er oftest uopvarmet lager bruges til at lagre sæsonbestemte eller sjældent brugte elementer.

I tilfælde, hvor glasset er anvendes en varm, særlige rammer og termoruder. Desuden i mange tilfælde udført yderligere isolering af loft, gulv, vægge, opvarmning og belysning udføres. Som et resultat, den glaserede balkon konverteres til et ekstra rum, der tjener for eksempel en vinterhave, en workshop, en slags gymnastik eller afslapningsrum. Selv om formålet med lokalerne kan være hvad som helst, som et resultat af varm ruder du kommer længere selv om små, men en regelmæssig værelse.

Men på trods af muligheden for flere værelser, ofte brugt koldt ruder. Dog kan dens gennemførelse være forskellige muligheder. Hovedelementerne i dette tilfælde tjener som en ramme og en ramme, hvorpå de er monteret. De er:

-træ;

-Aluminum;

-metalloplastikovye.

Desuden er det værd at nævne de rammeløse eller panoramavinduer. I dette tilfælde er ruder udføres uden hjælp af rammer og gulv til loft-vinduer. Sådan ligne glasinddækkede altaner, afbilledet nedenfor giver et skøn i detaljer. Men det mest almindeligt anvendte konventionelle trærammer, selvom over tid, de begyndte at opgive deres positioner af aluminium og plast. Det har sin forståeligt forklaring - aluminiumsprofiler til en meget rimelig pris giver dig mulighed for at få høj kvalitet og holdbare ruder.

Alle, der er involveret i forædlende lejligheder, spørger sig selv ganske berettiget spørgsmål om, hvor meget det koster at glasur balkonen. Det er ikke noget enkelt svar, alt vil afhænge af den særlige valg af ruder muligheder. Træramme og en enkel træramme giver resultater for en minimal omkostning. Men dens holdbarhed er flere år gammel, og træ strukturelle elementer får brug for regelmæssig maleri, men sådan forbedring opnås billigere og eliminerer direkte indvirkning på det omgivende miljø i lejligheden.

Samtidig er brugen af aluminium profil, for ikke at nævne den plast, herunder glasfiber, giver en mere holdbar, men også dyrere ruder. Ved at vælge det, skal du beslutte på forhånd, hvad der skal ske som følge af en sådan opgave? Hvis du planlægger at fryselager, vil prisen på værkerne være en, hvis vinterhaven, vil du styre alt dette er meget dyrere.

Gazebo er nu blevet til en hvilken som helst lejlighed er praktisk talt normen. Ruder kan udføres på forskellige måder ved hjælp af forskellige materialer. Og endelig opnåede resultat kan variere voldsomt afhængigt af typen af ruder, der anvendes i udførelsen af arbejdet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.