HjemlighedKonstruktion

Fra at bygge en varm og billigt hus? Hvordan til at bygge et varmt hus?

Nogen ønsker at leve i lever og ånder et træhus, nogen trækker holdbar mursten, og en person i jagten på besparelser, nem installation og god varmeisolering valgt skumblokke.

Desværre kan ingen af de materialer, der ikke kaldes perfekt, derfor, på spørgsmålet: "Hvad at bygge en varm og billig hus" Du kan svare på dette: du nødt til at bygge fra materialet, som er mere end alle de relevante enkelte.

Uanset hvilken materialet vælges til opførelse, bør der lægges særlig vægt på en ordentlig isolering af boliger, da det sparer penge på opvarmning.

På hvad kan du spare?

Næsten alle spørger sig selv: hvad at opbygge varme og billigt hus? Dette gælder både enetages bygninger hytter og permanente boliger. For at opnå den billigste variant af konstruktionen er nødvendigt at være bekendt med de følgende kriterier, reducerer omkostningerne til hele processen:

1. arbejdsstyrken. Byggeri bliver nødt til at tage deres egne hænder. Stadig er det muligt at tiltrække flere frivillige. Husk, at betalingen af arbejdet i konstruktion besætninger - er en stor del af budgettet.

2. Materialer. Nye byggematerialer er perfekt egnet til opførelse af stærke og holdbare bygninger, det vigtigste - at udføre alle i overensstemmelse med instruktionerne. Selvfølgelig, fast, varm mursten hus eller sommerhus på massiv bjælkehus build vil ikke arbejde, men sparer 40% sikker!

3. Overskud i strukturen. På grund af de forskellige funktioner i bygningen kan gives originalitet og glans, men du kan ikke glemme det faktum, at det i høj grad øger mængden af udgifter i budgettet.

4. Disposition. Maksimum funktionelle og kompakte anlæg vil uundgåeligt føre til lavere omkostninger.

Hvilket hus er det varmeste?

Hvis du vil starte opførelsen af deres eget hjem, hver ejer tænker, hvordan man opbygger et varmt hjem. Aktiv enorm indflydelse faktor påføres på konstruktionsmaterialet. De mest almindeligt anvendte omfatte mursten, betonblokke, træbjælker. Så lidt om de vigtigste fordele ved hver af dem:

1. Brick er en meget varm materiale, især hule. Men hvis opførelsen af huset er planlagt i regionen, der er præget af kølig og blæsende vejr, uden isoleringen er stadig ikke nok. særligt materiale, såsom ekspanderet polystyren er ganske velegnet til varme bevarelse. Til isolering belægning kan anvendes på toppen dekorative mursten eller andet beklædningsmateriale.

2. Skum blok, eller beton, er en moderne bygning materiale, som tilvejebringer isolation, fin cellestruktur. varme bevarelse niveau højere end sin forgænger, men vi er nødt til at være et andet problem. Skum betonblokke til at absorbere en masse fugt, som krænker dens forbruger egenskaber. Det vil sige, hvis huset er at blive fodret med regnvand eller smeltevand, så senere vil det tiltrække for meget varme fra solen i løbet af tørring eller fryse i koldt vejr. Jo oftere dette vil ske med den struktur, jo hurtigere vil komme tidspunktet for dens ødelæggelse. Generelt huset, bygget af betonblokke, skal beskyttes mod fugt.

3. Den varmeste betragtes et træhus, som ikke lader varmen ud. Af den måde, vil en trækonstruktion aldrig beholde overskydende fugt, da træet helt klare med regulering af indikatoren. Hvis opførelsen af træhuse ved hjælp af høj kvalitet tømmer eller træstammer, den ekstra beklædning kan ikke engang være nødvendig. Men! Af alle de muligheder, der overvejes af træet er den dyreste materiale.

Og hvad gør du vælger: mursten, skum og træ? Den første ting at komme ud af de klimatiske forhold og mængden af penge i lommen. Så kan murstensbygning være ret varm, hvis en rationel tilgang til udvælgelsen af en radiator. Det samme kan siges om porebeton, hvis det er korrekt at gøre beskyttelse mod fugt.

stålkonstruktioner

Stålkonstruktioner - den mest holdbare og økonomisk overkommelig byggemateriale, der giver en mulighed for at bygge så hurtigt som muligt et sikkert hjem.

Blandt de vigtigste fordele er:

 • overkommelig pris;
 • hurtig og enkel konstruktion;
 • høj fyldningskapacitet og lav vægt;
 • universalitet - materialet er egnet til opfører nogen strukturer;
 • muligheden for at skabe et unikt udseende af det ydre.

Ulemper har også:

 • lav styrke;
 • dårlig varme- og lydisolering.

Stål solide konstruktion er blevet meget populære i dag.

Træ som byggemateriale egnet

Før man går i gang med opførelsen af huset, skal du vælge byggematerialet, opfylder parametrene for holdbarhed, funktionalitet, holdbarhed og miljøvenlighed. Den opfylder alle de ovennævnte kvaliteter træet.

Særlig opmærksomhed bør være farven på materialet. For eksempel, hvis overfladen har områder med mørk blå eller sort, betyder det, at træet er af dårlig kvalitet. Ikke mindre vigtig indikator er fremstillingen af træ. Således er den optimale periode for dette anses for at være vinteren, på grund af materialet på dette tidspunkt er kendetegnet ved et minimum af fugtighed, hvilket reducerer risikoen for revner i væggene i huset.

Nu skal du vælge den type byggemateriale lavet af træ. For eksempel kan billig varme træhus bygges fra logfiler af nåletræ. Men dette materiale er karakteristisk for en betydelig svind, for at undgå negative virkninger, er det bedre at vente med afsluttende arbejde. Du kan bruge andre byggematerialer - lamineret finér tømmer. Niveauet for dens kvalitet er langt højere omkostninger, henholdsvis, også, men konstruktionen er bedre at overlade til fagfolk.

På fordelene ved huse fra SIP-paneler

Beboere af Europa og Nordamerika i mere end halvtreds år Det er kendt, hvorfra man kan bygge en varm og billigt hus, der lever op til de optimale ydeevne holdbarhed og miljøvenlighed - fra Vulture paneler. For ikke så længe siden, har dette materiale blevet populær i Rusland. I dag er stort set alle byggefirma er klar til at bygge et hus for en klient af panelerne, ved den måde, kan dette arbejde gøres uafhængigt. Den sidstnævnte mulighed er ikke kun en positiv effekt på opsparing, men vil ikke skade kvaliteten.

Hus paneler giver følgende fordele:

 1. En høj grad af varmeisolering. Nye byggematerialer kan spare betydeligt ved opvarmning.
 2. Magnificent lydisolerede pålideligt beskytte mod ekstern støj.
 3. En øget sikkerhedsmargin og lang levetid.
 4. Hurtig montering og perfekt glatte vægge, hjørner, hvilket opnås ved blot at tilslutte princip.
 5. Resistent over for de processer af forfald og insektangreb.
 6. Fravær af skadelige stoffer i præparatet.

Hvordan vælger og bygge fundamentet?

Efter valget af byggeriet materiale er færdig, kan du begynde at jorde efterforskning. Den mest betydningsfulde ulempe er nærhed af grundvandet. Dette parameter afhænger af grundlaget for det jord og dybden af dens frysning. Hvis det er planen at bygge et træhus, så vil det være nok fundament på pæle eller tape, hvis værdi er ganske overkommelig. Det er således nødvendigt at beregne bredden af det grundlæggende rigtige. For eksempel, hvis summen af tykkelsen af varmelegemet og foringsmaterialet er 40 cm, fundamentet bør den samme bredde. Husk, at det er nødvendigt at bruge en fugemasse jord - sand, samt at styrke fundamentet. Optimal design styrke opnås efter 28 dage efter, at hælde blev afsluttet. Så kan du begynde at købe byggematerialer og bygge et hus.

Ramme hus: varme, komfort og økonomi

Bygninger, hvis konstruktion blev anvendt til rammen-panel teknologi henvises til den første type. Denne metode giver bygherrer til at realisere drømmen om næsten enhver kunde. Bæreelementet ramme-panel hus, sikre stabiliteten af hele strukturen - grundlag for fremstilling der blev anvendt tømmer eller tunge plader.

Til det ydre elektrode side af chassiset anvendes typisk flere lag spånplader eller cement spånplader. For indersiden af egnet krydsfiner, paneler eller oragalit. Tilvejebringe fugt, lyd og varmeisolering er mulig ved anvendelse af forskellige mineralske materialer. Til at dekorere facaden af rammen-panel konstruktion sten bruges oftest, mursten, sidespor eller dekorative gips.

Karakteristik af en ramme hus

Varm ramme hus har følgende funktioner:

 • At udføre lodrette tømmer vægge anvendes med særlige udsparinger til boliger tappen vandrette træ under samlingen. Den eneste betydelige ulempe ved denne struktur er, at den indvendige finish kan kun startes efter 1 år (den tid, der kræves for svind af brædderne).
 • Metallo-frame-teknologi kræver to zoner - høj og lav. Til sammensyning af data elementer i hjørnerne som regel en stålstang eller rør.
 • Begge sider af metalrammen bør pålægge sandwichpaneler eller plader af drywall forøget brandmodstandsdygtighed.
 • brug mineralsk bomuld fyldstof eller beton blanding til fyldning kløften mellem pladerne.

At bygge et varmt hus med dine egne hænder, skal du kun bruge materialer af høj kvalitet, fordi det påvirker komfort og holdbarhed af den resulterende konstruktion.

House of porebeton blokke

Porebeton blokke er en stor mulighed, hvis du planlægger at bygge et varmt hjem. Prisen for sådanne ideer anses ganske økonomisk. Hvis det vigtigste kriterium - det er varmekapacitet fremtidig bolig, brug af porebeton og dets derivater er en af de bedste muligheder.

Denne praksis med at anvende et byggemateriale viser, at selv et enkelt lag væg ikke kræver yderligere isolering udefra. Derfor betydelige omkostningsbesparelser og tid.

På de moderne komposit-teknologier

Ved hjælp af en kombination af teknologier gør det muligt at:

 • bygge et varmt hus med sine egne hænder;
 • respekterer minimale vægtykkelse;
 • lave et moderne hjem så behageligt som muligt.

Fremragende varmeisolering struktur giver flere lag: opførelse konstruktionsfasen materiale bør opvarmes, og derefter lægge ud facaden.

Denne teknologi bruges i opbygningen af et murstenshus. Sandwich, som omfatter støtte mursten, isolering mursten og fliser, giver ikke modstå den mindst tilladte bredde af væggen.

Opførelse af huse varme på de nordlige breddegrader udføres ofte som følger: først er væggen bygges i én enhed og derefter isoleret og lukket facade.

Spørgsmålet "hvorfra man kan bygge en varm og billig hus" ofte fører til anvendelse af træ. Den bedste mulighed anses en væg med en bredde, der er mindre end det tilladelige, lukkede facader og yderligere isoleret fra ydersiden. Derudover kan du ty til opførelsen af skelettet i sky. I det første tilfælde anvendes til fremstilling slagtekroppen hule skumblokke, er hvis indre er fyldt med armeret beton. Anden udførelsesform - to murstensvægge indbyrdes forbundet ved mellemkomst af den flydende isolering.

Sådan isolere huset udefra?

De mest populære og effektive måde at holde på varmen i huset - isolering af de ydre vægge med en speciel energieffektiv og termisk isolerende materiale. Dette arbejde eliminerer bekymringer yderligere isolering indvendige vægge.

Til dato huset var hyggelig og varm, skal du:

 • købe termisk isolationsmateriale;
 • obtyanut deres ydre vægge;
 • Isolerende afdækning øverste afsluttende lag.

Den mest populære udendørs af varmelegemer er mursten med luft hulrum, betonblokke og stuk. Brick skum blok og er ideelle til opvarmning af 1-2-etages privat hus, og blokerer lyset af glasfiber eller skum - til lejligheden.

Indvendig isolering

Ejerne af lejligheder i boligblokke, ofte ikke praktiserer den eksterne og den interne isolering, som den første mulighed ikke bærer en bestemt effekt. Til indvendig isolering af rummet er mest almindeligt anvendte materiale, der producerer en dampspærre effekt. På toppen af isolationslaget bør anvendes til at dekorere væggen gips eller gipsplader. Samtidig må vi ikke glemme weatherization af vinduer, ellers den interne isolering vil ikke have den ønskede effekt.

Gamle trævinduer skal erstattes med plast lufttæt og energieffektive.

Ved god isolering af private boliger kan spare betydeligt ved opvarmning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.