SkønhedHår

Professionelle maskiner til strygejern og krøllejern BaByliss. Kommentarer og synspunkter

BaByliss - kendt fransk selskab beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af en barbershop udstyr. Produkter i dette selskab er interessant for både professionelle og almindelige forbrugere.

En af de største grupper af produkter i virksomhedens portefølje - krøllejern BaByliss, anmeldelser om hvor du kan finde mange niche sites dedikeret til kvinders frisurer og hår styling.

Alle instrumenter til at skabe krøller af dette firma er opdelt i to typer: den professionelle - i navnet på nuværende konsoller, PRO - og til hjemmebrug. Faktisk er den teknik adskiller sig kun i priskategori og tilstedeværelsen af yderligere funktionalitet.

Fra historien om BaByliss

Dannelse og udvikling af virksomheden begynder lige efter opfindelsen af den første curling. Det blev etableret mere end 50 år siden i Paris, de to opfindere - Lelièvre og Fleblamom. Disse Monsieur besluttede, at vi ikke skal skjule produktet af messen køn, og derfor etablerede ploek produktion og begyndte at sælge dem gennem de almindelige butikker, snarere end i, og det lykkedes. På trods af den innovation, BaByliss curling, anmeldelser af som blev vedtaget kvinder fra mund til mund, snapped op som varmt brød. Resultatet blev registreret varemærke af samme navn, har i flere årtier, der leverer sine produkter over hele verden.

Maskiner og krøllejern BaByliss: typer og modeller

I rækken af produkter dedikeret til curling og styling hår, er der flere typer af ploek:

  1. Konventionel curling (BaByliss PRO Spring Keramisk Pulse eller diameter fra 13 til 38 mm).
  2. Dobbelt curling (BaByliss PRO Twin Barrel).
  3. Tilspidset curling (BaByliss PRO 13-25 mm, 19-32 mm, 16-26 mm kompakt og multifunktionel ConiSmooth).
  4. Curling bølge (BaByliss PRO Turmalin Triple Waver, Ionic 3D Waver, Ionic Hi Def Waver, kompakt BaBy Wave).
  5. Curling, korrugering (BaByliss PRO Dry & Ret).
  6. Spiral krøllejern (BaByliss PRO Curl Press).
  7. Maskiner til krøller (BaByliss MiraCurl og Perfect Curl).

Selvfølgelig er udvalget af BaByliss produkter regelmæssigt opdateret med nye modeller. Den følgende liste viser et eksempel på de nyeste gadgets, nød den største popularitet blandt køberne i år.

konventionel curling

Disse tekniske midler er kendt for udlægning af næsten enhver kvinde. Uanset hvilken model, har hver konventionel curling BaByliss flere temperaturforhold, titanium turmalin belægning indikator stå og bekvem cord. Automatisk slukning, og termostaten - de særlige kendetegn besat af professionelle krøllejern BaByliss. Anmeldelser købere siger pålidelighed, sikkerhed og brugervenlighed af disse midler til curling hår.

dobbelt curling

Forskellig fra konventionel ploek har to opvarmning cylindre. Ved brug af denne enhed hår er viklet på en særlig måde - i form af otte første på den nedre cylinder, overlapper så streng og stiger til toppen. Beskyttelseshandsker og en måtte sikre sikker brug af den dobbelte krøllejern BaByliss. Bedømmelser af aktive bærerens varer fejre et spektakulært zigzag form krøller, der er givet ved denne form for vikling. På grund af den oprindelige form, selv de mest trivielle krøller frisure tager et helt nyt look.

konisk curling

En meget interessant design har curling kegle BaByliss. Anmeldelser købere, på trods af sin ukonventionelle formular, siger, at en sådan anordning ikke er mindre populær end den standard type curling. Tilspidsning organer til vinke foran den smalle og bredere ved basen. De tillader dig at oprette forskellige typer låse: lodret, kegleformet, dobbelt. En ConiSmooth model kan også glatte håret. Kvinder observeret tilstedeværelse komfortabel håndtag, muligheden for at kontrollere temperaturen og ensartet varmefordeling over hele overfladen af varmeelementet.

Curling bølge

Den bedste måde at skabe bølgede krøller - en særlig tredobbelt BaByliss curling. Bedømmelser for effekten af det på håret, meget positiv: på grund af temperatur styring fra 140 til 220 ° C for at skabe frisurer kan anvendes individuelt udvalgte termiske betingelser. Tilfreds med messen køn sige, at curling holdes i lang tid, håret efter curling glans og let at rede.

Curling, Corrugation

Bølgepap maskiner er designet til dem, der gerne små bølger. Hår efter en perm bliver mere frodig, og mængden af frisurer øger flere gange. tilbageholdelse funktion gør anordningen til en forudbestemt temperatur på et bestemt niveau, men næsten øjeblikkelige varmeplader - gunstig forskel, som har korrugering automatisk curling BaByliss. Anmeldelser af dette produkt sikkert tale til fordel for hans valg: køberne siger den lette glidende, at modstanden i lak, skum, skum, kompakt størrelse effekt.

spiral curling

Især populær i de senere år begyndte at spiral krøller. Ofte sådan hår kan møde filmstjerner og show business. Fashionistas, og der er ikke villige til at holde trit med den stil af ikoner, især da spiral krøller er næsten alle. At dette er tilfældet BaByliss team og blev opfundet af en særlig curling, så du kan skabe en lignende frisure. Spiral automatiske Curling BaByliss anmeldelser indsamlet ganske begejstret. Nu kvinder, der drømmer om en luksuriøs krøller, bruger ganske få minutter foran et spejl for at skabe et billede af Hollywood diva. Det transporterende princip i spiral krøllejernet udsættes for trykket af håret en særlig udformning, der giver varme fra tre sider.

Maskiner til krøller

Specialmaskiner til den bølge af hår - en absolut hit blandt de nyeste innovationer BaByliss. Dette fremgår af en lang række vurderinger curling BaByliss Perfect Curl automatisk vind i håret, så du kan skabe krøller i forskellige størrelser på få sekunder. Det er almindeligt anvendt i skønhedssaloner eller derhjemme. Desuden at danne krøller maskiner har funktioner dvaletilstand, Biler og lyd timer, som forenkler operationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.