FormationHistorie

"Desert Storm"

I 1991 endte det uden alle de vedvarende forsøg det internationale samfund, at overbevise Saddam Husseins regime til at trække hæren ud af Kuwait. Som et resultat, den anti-irakiske koalition af multinationale styrker, der var koncentreret i området ved den Persiske Golf, har lanceret militære operationer i overensstemmelse med mandatet fra Sikkerhedsrådet (Sikkerhedsrådet) af De Forenede Nationer. Operation var konventionelt kaldet "Desert Storm."

Multinationale styrker har været direkte eller indirekte repræsenteret ved 34 lande anført af USA. Om kvaliteten af ammunition og våben, bekæmpe kapaciteter, fordelen var på siden af USA og dets allierede.

Ifølge udenlandske medier rapporter, den overordnede design, der indeholder funktionen "Desert Storm", har til formål at bekæmpe operationer i flere etaper.

Den første fase er involveret angrebet på de centrale kræfter og faciliteter på det område i Irak og Kuwait. Det var meningen at anvende luftfart, tvinge søværnet og Marine Corps, samt krydsermissiler "Tomahawk". De primære objekter, der blev sendt "Desert Storm" var luft forsvarssystemer, kampfly, raket lancering position ( "jord-jord"), en mellemstation område, de vigtigste punkter i militæret og regeringen.

Den anden fase af fjendtlighederne opfordrede til at deaktivere de vigtigste elementer i det irakiske militær-industrielle kompleks, samt Iraks infrastruktur. Med brugen af krydsermissiler "Tomahawk" og serier af systematiske luftangreb også planlagt at ødelægge landets mekaniserede og tank-forbindelse.

I den tredje fase, "Desert Storm" måtte gå i jorden offensiv bevægelse af den fælles indsats af forbindelserne med Marine Corps og hæren, med støtte fra hangarskib-baserede, taktisk og strategisk fly, sammen med specialstyrker, airmobile og luft overgreb kræfter.

I fjerde fase militære aktion er de offensive enheder af Marine Corps og hæren, det endelige nederlag i Kuwait ved irakiske tropper, med henblik på at genoprette sin territoriale og statslige integritet.

Det var meningen at udføre operationen inden for to eller tre uger. Som et resultat af de irakiske væbnede styrker måtte behandles uoprettelig skade på udstyret og de levende kræfter. Desuden blev det antaget, at "Desert Storm" i høj grad underminere den militære og økonomiske potentiale, hvilket igen vil føre til et absolut overgivelse af Husseins regime.

i praksis kampene fandt imidlertid sted er ikke helt i overensstemmelse med det, der er planlagt op. Dette vil igen, styrket konflikten. "Desert Storm", pludselig begyndte i 1991 17. januar nat, lov til at bringe uorden Iraks system med direkte militær magt, dels for at fjerne luft forsvar faciliteter i Irak.

Men fra den anden dag af fjendtlighederne, blev hæren af den multinationale styrke og modstand Air Force jordbaserede fjendens luftforsvar forudsat. Den irakiske regering har indført operationelle camouflage, ved hjælp af allerede forberedt falsk radio og objekt, ild og startpositioner, alternative flyvepladser.

Efter nogen tøven, har anti-Irak Coalition (USA og dets allierede) valgt at fortsætte luft kampagne, der forårsager en systematisk missil og bombe strejker. Samtidig præparater var marine enheder og landtropper til toppen af en storstilet operation.

Det skal bemærkes, at en videreførelse af luftangrebene ændret karakteren og formålet med krigen, som det allerede er blevet sendt til fjernelse af den irakiske økonomi. Går ud over FN-resolutionen, der opfordrede til "befrielsen af Kuwait", blev militære operationer gennemført af hensyn til at vælte regimet ved at anvende en militær-økonomisk potentiale uoprettelig skade.

Således fortsættelse af krigen øget antallet af problemer på uforudsigelige konsekvenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.