LovOverholdelse om regulering

Dagen for afskedigelsen - den sidste arbejdsdag i loven?

dagen for afskedigelsen - den sidste arbejdsdag? Det spørgsmål, som mange borgere. At kende svaret på det er nødvendigt for alle, der planlægger at gå på pension eller skifte job. Efter alt, ansættelsesforholdet - er en særskilt artikel i den russiske lovgivning. Den har sine egne karakteristika, overtrædelse og overtrædelse af hvilket fører til en uretmæssig afskedigelse. En arbejdsgiver, der ikke adskiller sig for sin integritet, vil få store problemer med loven, op til afskedigelse fra arbejde. Derfor bør du forstå, når en person anses for at blive officielt afskediget og er ikke forpligtet til at arbejde. Hvad kan man sige om denne særlige i Rusland?

arbejdskraft kode

Den sidste dag i afskedigelsen betragtes som en arbejdsdag? Meget afhænger af situationen. At arbejdsloven giver denne funktion?

Ifølge reglerne, kan hver person afvises:

  • på initiativ af hovedet;
  • på det personlige anmodning;
  • på grund af reduktion / eliminering af virksomheden;
  • efter fælles aftale.

Derfor er der flere scenarier. I praksis er den mest almindelige afskedigelse på anmodning fra medarbejderen. Ved denne lejlighed, kun at deres intentioner kan siges hver slave er forpligtet til at underrette chefen på forhånd. Mere specifikt er 14 dage forud for den påtænkte opsigelse. I denne situation dagen for afskedigelsen - den sidste arbejdsdag eller ej? Og generelt, når en borger er officielt standser arbejdet på sin arbejdsgiver? På et tidspunkt kan du ikke gå på at øve?

legitime grunde

Faktisk, for at forstå den undersøgte funktion er ikke så svært. Især hvis du omhyggeligt studere arbejdsmarkedslovgivningen i Den Russiske Føderation. afskedigelse dato betragtes som den sidste arbejdsdag. Denne regel er stavet ud i artikel 84.1 i arbejdsretten.

Hvad betyder det? Det er simpelt - den dag, hvor afskedigelse ordre træder i kraft, bør udarbejdes underordnede. Det vil sige, at medarbejderen er tvungent går på arbejde, træne i overensstemmelse med tidligere aftaler, og derefter ordren træder i kraft. På samme dag, har denne person brugt på arbejde, skal du betale fuldt ud. Det er et must, der skal overholdes af arbejdsgiveren. Følgelig er de sidste dage af den fuldt ud tages hensyn til ved beregningen af underordnede.

Ensartede regler - uanset om der

Men den gældende regel ikke altid. Der er en række undtagelser i relation til afskedigelse, samt den sidste dag i arbejde ud borgere. Derfor er der en fælles udtalelse om spørgsmålet under undersøgelse kan ikke siges, at under russisk lov.

Ideelt afskedigelse dato betragtes som den sidste arbejdsdag, som vil blive udbetalt underordnet til fulde. Men samtidig opsigelse af relationer kan være en nødsituation eller efter anmodning fra den ansatte, men med en forskel. Om dem lidt senere. Således er alle spørgsmål i forbindelse med den sidste dag i arbejde ud, ikke har et klart præcist svar. Det er også nævnt i Labour Code of Rusland.

nødsituation afskedigelse

Hvordan at være, hvis du skal med magt opsige ansættelsesforholdet med en underordnet? Oftest er akut proces udføres på anmodning af chefen. Som en mulighed - i forbindelse med afvikling af selskabet.

I dette tilfælde chefen udstede en ordre om afskedigelse. Det foreskriver den nøjagtige dato for afslutning af forholdet til en underordnet. Alligevel vil den sidste dag i arbejde overvejes.

Det bør erindres, at alle de arbejdstimer betales af arbejdsgiveren. Dette er normalt og legitimt krav. Hvad andet er det vigtigt at kende og foresatte, og medarbejdere?

Funktioner skrive ansøgning

dagen for afskedigelsen - den sidste arbejdsdag? Ja. Men, som det er blevet sagt, er der en række tilfælde, hvor det er muligt at tænke anderledes. Selv når afslutning af tidligere indgået ansættelsesforhold er mulig.

Stor opmærksomhed, når man skriver ansøgningen. Den nøjagtige form, det ikke er fastslået. Den vigtigste ting, at en borger udtrykt ønske om at forlade arbejdet skriftligt og på forhånd.

Hvilke funktioner skjuler en ansøgning om afskedigelse? Den sidste arbejdsdag anbefales at registrere der. Den nøjagtige dato angives som følger: "Afvis mig Maj 25, 2008". Så den angivne dato vil blive betragtet endelig når en borger forbliver ved en bestemt position. Du kan ændre antallet af optagelsen. For eksempel i den "Opløs mig en kontrakt med maj 25, 2008", ordre til at afslutte forholdet vil 26.05.2008 I overensstemmelse hermed det hele afhænger af, hvordan den skriftlige redegørelse. Ikke noget særligt eller svært at forstå, om det.

sidste dag

Så mange funktioner er afskedigelse "af deres egne." Den sidste arbejdsdag er ikke altid dagen før opløsningen af ansættelseskontrakt. Dette er normalt.

Sagen er, at loven kan undvære arbejde, der ligger i Rusland, samt uden et job i de sidste dage som en ansat. Hvad handler det om? Hvordan kan jeg nemt holde op på egen hånd og ikke bliver forvirrede, når en borger sidste dag for at arbejde ud?

Det foreslås at forlade eller på syge eller på ferie. For eksempel, for egen regning. Disse tider omfatter ikke opkald personale raffinement. Citizen skal skrive to erklæringer - at tage en orlov af sig selv (fx 14 dage), samt afskedigelsen. I dette tilfælde bliver nødt til at arbejde alene til den angivne i dokumentet, datoen for udgivelsen. Heraf følger, at det ikke altid er den dag, afskedigelse - den sidste arbejdsdag.

Selvfølgelig, i et sådant tilfælde, er beregningen udført under hensyntagen til kun den tid, der er udarbejdet for at give en ferie eller en syg. Ingen anden måde. At kræve fra slaven kan ikke vende tilbage til at arbejde i sådanne situationer. På samme måde, da den ansatte ikke har ret til at bede om penge til en ferie / sygeorlov på hans egen regning. Faktisk er en person afskediges uden selv at gå tilbage til arbejdet.

Det er sådan et svært spørgsmål. Men nu er det klart i hvilke situationer og hvordan du installerer den sidste arbejdsdag i en bestemt virksomhed. Huske alle disse funktioner, kan du ikke være bange for bedrageri. Den sidste dag i afskedigelsen betragtes som en arbejdsdag i de fleste tilfælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.