Intellektuelle udviklingReligion

Hvor mange religioner i verden? Større verdensreligioner

For længe siden en mand blev født som en vidunderlig følelse, tro på Gud og en højere magt, der afgøre skæbnen for de mennesker, og hvad de vil gøre i fremtiden. Der er mange religiøse trosretninger, som hver har sine egne love, ordrer, erindringsmønter kalender, forbud. Hvor gammel religioner i verden? - et spørgsmål, som er svært at give et præcist svar.

Gamle tegn på fødslen af religioner

Det er kendt, at religiøse praksis i forskellige former begyndte allerede at være et stort antal år siden, men nu er begrebet religion er udbredt og dyrkes. Tidligere, folk har tendens til at være hellige og blindt tro på det faktum, at livet kan give 4 elementer: luft, vand, jord og sol. Af den måde, eksisterer, at religion til denne dag, og det kaldes polyteisme. Hvor mange religioner findes i verdens største? I dag er der ingen begrænsninger på denne eller hin religion. Derfor er de religiøse bevægelser skabt mere og mere, men kernen er der stadig, og de er ikke så meget.

Religion - hvad er det?

Begrebet religion for at omfatte en specifik sekvens af ritualer, ritualer og skikke, gjort enten dagligt (eksempel her er de daglige bønner), eller periodisk, og nogle gange endda en gang. Disse omfatter bryllup, skriftemål, nadver, dåb. Enhver religion i princippet har til formål at forene forskellige mennesker i store grupper. Desværre er disse ofte brugt af grundlæggerne af sekter, med et stort antal tilhængere. På trods af nogle kulturelle forskelle, mange religioner er ens i løftet om, at de troende kan høre. Forskellen ligger kun i den ydre udformning af ritualer. Hvor mange store religioner findes i verden? Dette spørgsmål vil blive besvaret i denne artikel.

De fleste store religioner i verden anses for at være kristendom, buddhisme og islam. Sidstnævnte er den religion mere i øst, og buddhismen praktiseres i de asiatiske lande. Hver af disse grene har en religiøs historie, der varer mere end et par tusinde år, og en række ukrænkelige traditioner, der skal respekteres af alle dybt religiøse mennesker.

Geografi religiøse bevægelser

Med hensyn til geografisk spredning, her omkring 100 år siden var mulighed for at spore forekomsten af enhver pålydende, men nu er det ikke eksisterer overhovedet. For eksempel, før længere engagerede kristne levede i Afrika, Europa, Sydamerika, det australske kontinent.

Muslimer kunne kaldes indbyggerne i Nordafrika og Mellemøsten, og tro på Buddha anses de mennesker, der bosatte sig i det område af det sydøstlige del af Eurasien. På gaderne i de centralasiatiske byer er nu i stigende grad ses stående næsten side om side, muslimske moskeer og kristne tro af Kirken.

Hvordan verdens store religioner?

Med hensyn til viden af grundlæggerne af verdensreligionerne, de fleste af dem kendt af alle de troende. For eksempel, grundlæggeren af kristendommen Iisus Hristos blev (ifølge en anden mening, Gud, Jesus og Helligånden), grundlæggeren af buddhismen, Siddhartha Gautama anses, som er et andet navn - Buddha, og endelig, grundlaget for islam, som mange troende tror banet profeten Muhammed.

Et interessant faktum er, at både islam og kristendom konventionelt stammer fra den samme tro, som kaldes jødedommen. Jesus modtager i denne tro tro Isa Ibn Maryam. Er relateret til den gren af tro og andre kendte profeter, som blev nævnt i Skriften. Mange religiøse mennesker tror, at profeten Muhammed optrådte på jorden, selv før folk så Jesus.

buddhisme

Som for buddhismen, er, at religiøse pålydende rette anerkendt som den ældste af alle, der er kun kendt af det menneskelige sind. Historien om troen har et gennemsnit på omkring to og et halvt tusind år, måske endda meget mere. Oprindelsen af den religiøse bevægelse kaldet buddhismen begyndte i Indien og grundlægger var Siddhartha Gautama. Tro Buddha selv nåede skridt for skridt på vej mod oplysning, mirakel, som derefter blev Buddha generøst deler med ligesindede syndere. Buddhas lære blev grundlaget for skrivningen af den hellige bog kaldet Tripitaka. Til dato er de mest almindelige stadier af den buddhistiske tro betragtes som hinayama, mahayama og vadzhayama. Tilhængere af tro i buddhismen mener, at det vigtigste i livet er en god tilstand af karma, hvilket opnås kun gennem udførelsen af gode gerninger. Hver buddhistiske han passerer stien til at rense karma gennem prøvelser og smerte.

Mange, især i dag, spørger sig selv om, hvor mange religioner i verden eksisterer? Deres præcise antal er svært at nævne. Næsten hver dag er der nye tendenser og grene. Men der er stadig grundlæggende. Og den næste religiøse retning er en af dem.

kristendommen

Kristendom - tro, at et stort antal af tusinder af år siden blev grundlagt af Jesus Kristus. Ifølge forskerne, blev den kristne religion grundlagt i det 1. århundrede til den æra af menneskeheden. Der var denne religiøse bevægelse i Palæstina, og den evige flamme ned til Jerusalem, hvor lysene stadig. Ikke desto mindre er det, at folk har lært om denne tro tidligere, før næsten tusind år. Det er også en udbredt opfattelse, at de første gang folk ikke er bekendt med Kristus og med grundlæggeren af jødedommen. Blandt kristne kan identificeres katolikker, ortodokse og protestanter. Derudover er der en stor gruppe af mennesker, der kalder sig kristne, men der tror på helt anden dogme og besøger andre lokale organisationer.

Kristendommen postulater

De vigtigste ukrænkelige forskrifter Kristendommen er troen på, at Gud har tre forklædninger (Fader, Søn og Helligånd), troen på den frelsende død og fænomenet reinkarnation. Hertil kommer, at tilhængere af kristendommen praktiseres tro på godt og ondt, repræsenteret ved engleform, og Djævelen.

I modsætning hertil protestanter og katolikker, kristne tror ikke på eksistensen af såkaldte "skærsilden", hvor sjæle syndere vælges i himlen eller helvede. Protestanter mener, at hvis troen på frelsen vil forblive i mit hjerte, betyder det, at folk vil komme i himlen er garanteret. Protestanter mener, at betydningen af de ritualer ikke er i den skønhed og oprigtighed, fordi det er ikke anderledes ritualer pomp, og deres antal er meget mindre end i kristendommen.

islam


Som for islam er religion for at være forholdsvis nyt, da der kun var i det 7. århundrede f.Kr.. Sted for forekomst - Den Arabiske Halvø, hvor tyrkerne og grækerne levede. Ortodokse bibler finder sted den hellige Koran, som indeholder alle de grundlæggende love for religion. I islam som i kristendommen, er der flere retninger: sunitizm, shiitizm og haridzhitizm. I modsætning til disse områder fra hinanden, er, at sunnierne anerkender "højre hånd" af profeten Muhammed fire kaliffer, og i tillæg til Koranen, den hellige bog for dem er en samling af Profeten.

Shiiterne mener, at efterfølgere af profeten ting kun kan være blod arvinger. Kharijitterne tror næsten det samme, kun mener, at retten til at arve profeten kan kun blod efterkommere af en nær person. Hvor mange religioner i verden, så mange meninger. Desværre er det ikke alle repræsentanter for religiøse bevægelser helt acceptere eksistensen af en anden retning. Dette fører ofte endda til krige.

Den muslimske tro anerkender eksistensen af Allah og profeten Muhammed, samt den udtalelse, som fastslår, at der er et liv efter døden, og en mand kan blive genfødt i en hvilken som helst levende væsen eller genstand. Enhver muslim hellige tror på styrken af de hellige praksis, fordi der hvert år på en pilgrimsrejse til de hellige steder. Sandelig, en hellig by for alle muslimer er Jerusalem. Salat er obligatorisk ritual for hver tilhænger af den islamiske tro og dens vigtigste punkt er at bede om morgenen og om aftenen. Bøn gentages 5 gange, hvorefter de troende forsøger at overholde alle reglerne i stillingen.

I denne tro er der ramadanen, hvorunder trofaste forbudt underholdt og fik lov til at vie sig til bøn til Allah alene. Den vigtigste by Mekka pilgrimme overvejes.

Og uanset hvor mange verdensreligioner findes i verden. Det vigtigste er, at de alle har det samme mål - at indgyde Guds kærlighed til mennesket.

Enhed og forskellighed i de store religioner

Den ensartethed i alle trosretninger er skjult og samtidig er simpelt i, at alle brancher bliver undervist tolerance, Guds kærlighed i enhver form, barmhjertighed og venlighed over for mennesker. Og islam, og fremme den kristne tro efter opstandelsen død af Jorden, som efterfølges af genfødsel. Desuden mener islam og kristendom sammen til fordel for fænomenet fatalisme og bestemt til luft og ordne det ved magten, men Allah, eller som det kaldes, kristne, den Herre HERREN. Selvom læren af buddhismen er meget forskellig fra kristendom og islam, det forener disse "grene", som er sunget en vis moral, som det ikke er tilladt at snuble på nogen.

Fælles træk er, og instruktioner givet af Gud syndige mennesker. Buddhister dette dogme i den kristne bud, og tilhængerne af islam, det uddrag fra Koranen. Hvor mange religioner, uanset eksisterede i verden, de bringer mennesket til Gud. Bud for hver tro er de samme, men har forskellige stil genfortælling. Overalt er forbudt at lyve, dræbe, stjæle, og overalt ringer om nåde og fred, for gensidig respekt og kærlighed til sin næste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.