Intellektuelle udviklingReligion

Trinity Cathedral, Pskov - et symbol på tro og forsvarer af Det Russiske Land

Nogle historiske data tyder på, at de første bosættere ved sammenløbet af to floder, Pskov og Great Western stammer var finnerne. Desuden blev den første bosættelse her organiseret de slaviske stammer Krivichy. Ved det tiende århundrede, er Pskov blevet en by med en stor befolkning, der består af forskellige nationaliteter. Beboere hovedsagelig beskæftiger sig med handel og håndværk.

Byens centrum, sin base - er Kreml (Krom) ligger på kanten af forbjerget, kanten. Nu Kreml er to historiske del af byen, der tilhører forskellige tidspunkter. Detinets med et klokketårn, Veche området og Trinity Cathedral og byen Dovmont.

Begrebet én Gud i lyset af Faderen, Sønnen og Helligånden symboliserer den Hellige Treenigheds Katedral. Pskov Kreml og katedralen er en af de ældste arkitektoniske monumenter i Rusland. Hans storhed og omfanget af fantastiske, selv i dag, sjældent oprejst sådanne grandiose konstruktioner.

Historien om Den Hellige Treenigheds Katedral

Trinity Cathedral i Pskov er den vigtigste helligdom i hele Pskov jord. Katedralen, som vi ser i dag - den fjerde, bygget på stedet. Den første blev bygget af træ, formentlig i 857 e.Kr. i den tid af prinsesse Olga. Jeg stod for Rådet i 1137.

I 1138 Prins Vsevolod-Gabriel rejst i stedet en sten, hvor, efter død af prinsen holdt sin magt. Men desværre, katedralen stod ikke så længe, dens hvælving kollapsede i 1363.

For det tredje blev domkirken lagt i 1365 under borgmester Paul og Ananias, indviet i 1367. Relativt arkitektur af det første tempel er der ingen oplysninger, og det andet og tredje kan ses på nogle ikoner. Ikonet for St Vsevolod-Gabriel, der har en kirke i sin venstre hånd er i Treenighedskatedralen nær relikvier af prinsen. Nøjagtig det samme ikon er i Kozmodemyansk kirke tempel viser en kuppel, set zakomaras to rækker, der ligger over den anden ottekant, det forestiller tribunerne med vinduer og dekorationer i form af buer langs tagskægget, er til stede på platformen og hovedet 8 endelig kors. På Kyndelmisse ikon hvælvet tempel har to rækker zakomar, skyldes det faktum, at templet står i kælderen, det har en aflang form.

brand

Under en større brand i Pskov Kreml i 1609 sprængte en pulver magasin, på grund af hvad kollapsede alle bygninger på begge dæmninger. I domkirken alle brændt, undtagelsen var kraften i den hellige Princes Vsevolod og Dovmont. Efter reparation templet stod indtil 1682, året for Pskov Metropolitan Marcellus begyndte opførelsen af et nyt tempel. Men havde ikke tid til at afslutte det, som den øvre del af templet kollapsede.

Fortsat opførelsen af katedralen, Metropolitan Hilarion i 1691, i 1699 blev kirken indviet. Denne katedral er en, vi kan se. Flere gange templet brændte, men er blevet renoveret inde og ude. Senere, i 1770, blev det knyttet til støttepiller.

Trinity Cathedral, Pskov

Katedralen blev bygget i en slags russisk-byzantinsk stil. Den består af to etager, har en kubisk let langstrakt form, valmtag, med fem kupler. Den østlige del har tre ASPs i form af en halvcirkel, med nord og syd sider er udvidelser. Våbenhuset er placeret på den vestlige side, der er udstyret med en overdækket trappe. I stueetagen af templet lå før grav prinsen af Pskov, og senere kirken St. Olga var udstyret her. Og i 1903 blev der bygget kirken Serafima Sarovskogo.

I 1917, efter revolutionen, katedralen gav afvigerne. I 30'erne af Treenighedskatedralen blev lukket og overført til museum for ateisme. Talrige relikvier af Trinity Cathedral blev overført til Pskov museum-reserve, mange af dem er der den dag i dag.

genoplivning katedral

Hjalp genoplive katedralen Pskov ortodokse mission i august 1941. I første omgang, vi sætter for de vigtigste tempel i byen, overalt var spor af blasfemi antireligiøse museets medarbejdere. Alle rester blev smidt ud af graven, alle måtte søge ud, sat i korrekt form og vende tilbage til området. Bymuseet gav katedral kirkens inventar, hellige genstande, ikoner, blandt dem prins Vsevolod ikon. Vi vendte tilbage til Klokketårnet klokker. Katedralen i Pskov stift genvandt sin tidligere herlighed. Blev bragt til katedralen og mirakuløse ikon af Vor Frue af Tikhvin.

opstandelse

Så i 1941 igen begyndte at operere Treenighedskatedralen. Pskov med hans Kreml er et unikt monument af Rusland. Dens arkitektur er endnu ikke bukket under for indflydelse af vestlig indflydelse.

Tre mirakuløse ikoner holdes i den Hellige Treenigheds Katedral. Af disse er det værd at nævne på ikonet for den hellige prinsesse Olga, som er skrevet af Archimandrite Pskov-Pechora Kloster Alypy. Unikke og andre ikoner af Trinity Cathedral.

Pskov med sine borgere og ministre i Kirken til Millennium af dåb Rus fornyet kapel i St. Seraphim af Sarov. Det var udstyret med en ikonostase, alter og trone. Den nyligt lavet gulve og genoprettede kirke redskaber.

ikonostase

Lige ved Kongeporten er et ikon "Den hellige Face" ikonet til venstre er "Ordet blev kød". Sammensætningen af deesis ikoner inkluderet Fyrster Pskov Dovmont Timothy og Vsevolod-Gabriel. Afsluttet ikonostase ikonet for Vor Frue af "The Omen". Ved porten selv med ikonet i højre side Serafima Sarovskogo, på venstre side - Nikandr Pskov. Begge helgener har tilbragt mange år i bøn og stilhed, som han blev tildelt af Guds nåde og Helligånden, og priste Herren mirakuløse gerninger.

Ikonerne er malet af Archimandrite Zeno. De er som en bøn, lyde som den tyndeste streng, stiger til Gud. Ifølge projektet, og det blev gjort ikonostase af Trinity Cathedral. Pskov Trinity Cathedral inkluderet i kategorien af republikanske betydning monumenter under statens beskyttelse.

Under Den Store Fædrelandskrig standplads i Kreml den er blevet udstyret med tyskerne. Under kampene sårede og Den Hellige Treenigheds Katedral.

Pskov århundreder bevogtede grænser Rusland, gav at invadere vores land, Litauen, Livonia tropper. Creed, hjælpe i kampen mod angriberne i den russiske jord, blev den Treenighedskatedralen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.