BilerLastbiler

Støddæmpere "Gazelle": beskrivelse, producenter, kommentarer og synspunkter

Spjæld "Gazelle" er en af de vigtigste enheder i bil suspension. Guidet ridning maskine, i virkeligheden, uden disse dele er næsten umuligt. Den vigtigste funktion af støddæmperne - afskaffelse af vibrationer under bevægelse af maskinen.

Hvad er de støddæmpere på "Gazelle" er bedre: gas eller olie?

Serviceres støddæmpere sikre sikkerhed og håndtering.
Alle elementer af denne type er opdelt i to hovedgrupper: det gasfyldte eller gas, og hydraulisk eller olie.

Hver type har sine egne karakteristika, fordele og ulemper, og striden hvilke af dem der bedre vedligeholdt i årtier.

oleomargarine

Svingninger i et køretøj dæmpes ved cirkulation af olie fra et kammer til et andet og dens lave sammentrykkelighed. Som et resultat heraf er de energiomsætning svingninger smørende væske opvarmes.

Olie støddæmpere "Gazelle" har visse ulemper:
• en kompensation kammer indeholder en vis mængde luft. Med aftagende mængder af sin olie passerer gennem kammeret uden anstrengelse. Som et resultat - chok næsten ophører med at slukke udsving.
• Den smørende væske kan omfatte luftbobler. Fordi luft komprimeres lettere end oliesuspension strømmer under drift ikke er et smøremiddel og luftblanding komprimeres. På grund af dette, effektiviteten af hydraulisk dæmpning styrtdykker.
• Oliens viskositet under funktionsenheder kan variere på grund af opvarmning, hvilket fører til fremskyndelse af dets omløb. På grund af denne effekt forsvinder dæmpning. I koldt vejr, er situationen helt modsat. "Gazelle" Suspension er hårdt arbejde, så længe smøremidlet ikke er fuldstændig varmet op.
• Hyppig kørsel på veje, der gør støddæmpere "Gazelle" at arbejde effektivt, kan føre til en reduktion i olie udluftning og amortisering.

gas støddæmpere

En kompensation kammer fyldt med en gas, detalje pumpes under højt tryk inde. For sådan støddæmper de følgende træk.

I sammenligning med gasolie har større stivhed og dermed køre en bil med høj fart en lille smule lettere. Desuden undgår akvaplaning effekt.

Temperaturændringen har ingen effekt på de gasfyldte støddæmpere. Under turen er ikke fast nogen ændringer effektiviteten af deres arbejde.

Hertil kommer, gas støddæmpere adskiller lang levetid.

Men, og de har deres ulemper:
• Gas støddæmpere "Gazelle" dyrere end deres olie kolleger med 20-30%.
• Høj stivhed dele reducerer komforten i bevægelse i bil.
• Suspension af bilen kan slides hurtigt på grund af den øgede stivhed af gas støddæmpere.

Gas eller olie?

På grund af de særlige kendetegn ved hver enkelt type spjæld, er det muligt at foretage følgende konklusioner.

Tight gas er normalt installeret på køretøjer, der drives i temmelig vanskelige forhold. Men de har en lille "men": du kan bruge dem kun med gode asfalterede veje. Ændre nogle andre støddæmpere ledsages ofte af udskiftning af nogle hjulophængsdele.

Olien er bedst brugt til at køre på vejene, ikke skelne god stand, eller monteres på køretøjer, som mistede ramme stivhed.

reparation af støddæmpere

Under operationen støddæmpere kan fejle. I dette tilfælde, de har brug for til at fuldføre udskiftning eller reparation. Bøsning suspension "Gazelle" som toppen af stænglen, beskyttet af en gummihætte, som beskytter emnerne mod snavs.

Hvis du har nogen knirker og rasler ved kørsel på vejen er nødvendig for at diagnosticere suspension. Først og fremmest ser det omkring stammen: Hvis det mislykkes, der var tegn på korrosion eller skader, er det nødvendigt at ændre detaljerne.

Shock "Gazelle" foran

Udskiftning sker i følgende rækkefølge:

• køretøj løftet af en donkraft, hvorefter hjulet er fjernet. Hvis arbejdet udføres på en visning hul, er det muligt at gøre.
• Nøglen til at skrue møtrikken 19 på bolten, der fastgør støddæmper.
• Fjern den ydre skive.
• den øvre støddæmper reduceres på en analog måde.
• Fjernet spjældet selv og den indre skive.
• bøsninger er fjernet fra de særlige øjer.
• Installeret nye støddæmpere.

Bageste støddæmper "Gazelle"

Udskiftning på den bageste suspension gjort mest hensigtsmæssigt ved observation hul.

• Slæk møtrik nedre og øvre ophæng.
• Emnet fjernes fra de to stifter.
• På toppen af tappen vaskemaskine fjernet.
• Gummipropper fjernes fra fligene.
• Bøsninger ønskelig forandring, og derefter støddæmperne er sat på plads.

Støddæmpere til "Gazelle": producenter

Udenlandske virksomheder tilbyder en bred vifte end indenlandske, men udgifterne til deres produkter er meget højere. Blandt de russiske producenter skal bemærkes "Plaza", er engageret i udvikling og produktion af reservedele til kun vores bilindustri. "Damp" Virksomheden tilbyder en meget bred vifte af dele til tuning af suspensionen. Der er et par virksomheder, der producerer dele til indenlandske biler af høj kvalitet.

selskaber er anført ovenfor tilbyder en bred vifte af produkter. Detaljer er normalt ideel til indenlandske biler. Du kan indstille støddæmpere "Gazelle" UAZ - de er i fuld overensstemmelse med udformningen af disse maskiner. Med produkter, der importeres dette ikke vil arbejde: det offer er nødvendigt at bringe glathed, håndterbarhed, eller flytte den mekanisme som helhed. Den største fordel ved den indenlandske chok stadig er det faktum, at de er baseret på russiske forhold - både klimatisk og vej, henholdsvis og det liv, de har betydeligt længere.

Til dato, kan markedet auto dele imødekomme forskellige modifikationer spjæld - fra olie til hydraulisk. Russiske producenter tilbyder bil "Gazelle" hydrauliske oliekomponenter øget kapacitet, øge bremseevne og stabilitet af maskinen og samtidig reducere effekten af planlægning og forbedre håndterbarhed.

Produceret af russiske selskaber spjæld skræddersyet til operationen i barske miljøer. Alle specifikationer er bekræftet oplysninger om prøver og certifikater for kvalitet.

Midget indenlandske biler "Gazelle" drives i meget barske forhold, og dette påvirker ikke kun tilstanden af hele maskinen, men også dens enkelte dele - og især suspension og støddæmpere.

Ifølge statistikker, hydropneumatiske apparater i gennemsnit varer et år og en halv af brug, og denne periode kan variere kørestil, kvaliteten af vejbanen, belastning. Følgelig er de ophængningselementer skal udskiftes hvert år. Valget af egnede dæmpere helt afhænger af præferencer føreren og hans kørestil. Eksperter holde stadig den opfattelse, at "Gazelle" ideelle er en del af den indenlandske produktion, designet under hensyntagen til de særlige forhold i klima- og veje. Følgelig er sådanne dæmpere tjene meget længere end udenlandske kolleger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.