Hjem og familieBørn

Riddle om geden, kål da ulv

Det synes at være sådan en simpel kæledyr, men mange historier om ham opfundet! Et mysterium om geden, kål og en ulv? Ja det er interessant, ikke blot at gætte, og fortælle hendes rart og tegnefilm på sin plot sæt og computerspil gør!

Riddle om en ged, en ulv, og kål

Og det var så. Jeg samlede engang en mand i en båd til at krydse til den anden side af floden. Lad ingen. Vi måtte bære ham selv en ulv, en ged ja hvidkålshoved. Så gåde om geden effekten begynder.

Og hvorfor den gamle mand havde brug for en ulv, så ingen kender. Sandsynligvis, gjorde han mere cub på en mark i gården samlet op, så dens voksen. Det slæber ham dette dyr, cur håndlavede hæle løb. Og alle et vildt starte den inde for negle sad. Er det stille og roligt ikke kunne se ud som grå ged fawn sjov, men til ejeren. Og jeg stræber volchischa sted alene med en liderlig ophold og at spise det, bare rå, med hove og en hale, uden en kniv og gaffel. Her var det en uhøflige og egoistisk bæst.

Kun ejeren og var ikke født i går. Arten af ulven, han for længst regnet ud, men kun henvise til, er ikke særlig vist.

Så de kom til floden, men stoppede. Sammen har de ikke passer ind i båden. Måske den gamle mand kun én passager med en take eller bære kål. Hvordan at være her?

En ulv i sjælen fryder, tænker: "heldig fyr på stranden kål - her er jeg med en ged-og få endnu! Og hvis først jeg vil tage væk, ged - hjernedøde brute - kål pozhuot, gode slag fra ejer shlopochet! Alle min glæde. "

Og her er nogle mysterium om geden og ender - det mest interessante sted. Fordi, som en mand med hans klarede så perevoz alle på den anden side uskadt - ved det svar, du holder, min dyrebare studerende.

Svaret på gåden om kål, ged og ulv

Den vanskelige opgave at stå foran en mand. Kan ikke på nogen måde eller ged og kål orlov, heller ulv med alene geden. Her er en gåde om geden, og derefter er nødvendig logik, og kreativ tænkning.

Kun manden indså hurtigt: en båd lastet skotinku hornede, og ulven til at vogte kål venstre. Ja, så lige og sagde: "Sæt bold! - det er sådan en fornærmende kaldenavn givet et vildt dyr, bare den ulejlighed fra hendes ulv. - Sid, ja kål vagt "!

Kun kørte geden mand, ryggen. Wolf igen slugte spyt ... Jeg er nu en gammel mand sikker på hvor uheldig hans hold til geden! Faktisk tog manden bolden på denne tid. Dovoz kun på den anden side, ulven sprang-galop fra en båd, og sad skromnohonko som om intet galt med det, og nogle tanker ikke.

Men den gamle mand vil ikke bruge på bukkene! Han ged DAC ulv fra under hans næse - og igen i båden. Årer samlet op og endda svømmede tilbage. På næsten ulven øjne fra deres stikkontakter ikke povylazili gammel mand noget helt vanvittigt, da geden til kål og lykke!

Perevoz mand zhivotinku, landede på kysten. En kål taget med ham. Goat brægen overraskelse selv stoppet. Alle forsøgte at forstå, hvorfor dette er føreren af ryggen og bærer her. Men hvor gør han? Selvom han er med horn og en fætter af ram, og fordi de er i sindet noget lignende.

Og den gamle mand ulv kål losset. Så igen, hans hold fornærme ham igen, men gik for en ged. Prøvede ulv kål tænder til at bide, så meget, så han var væmmes, han hylede med bitter vrede. Siden da, han ofte hyler - minder en mand, han outsmarted.

Spillet er at "genoprette gåden"

Hvis virksomheden går, kan du underholde dem, der tilbyder en kreativ opgave. For det er taget ikke meget kendt puslespil, der udledes fra det alle substantiver. Svaret er placeret i toppen af listen.

Budgivere Restore puslespillet "tilbyder udfordrende arbejde. Har de klare? Efter alt, er det praktisk taget umuligt at gætte fra det foreslåede ord, hvad er dette mysterium: ged skæg, bast, bast.

Og i virkeligheden, det lyder som.

Hvem ryster lange skæg, med lindetræ bast tårer op og bast ikke væver?

Og svaret vi alle husker, fordi dette ord stod i træk først. Dette er naturligvis en ged!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.