Selv-dyrkningPsykologi

BSFF teknologi. Bliv hurtig hurtigt

Det er kendt, at alle problemer, komplekser, frygt og egenskaber ved menneskelig adfærd er betinget af hans underbevidstheds tilstand. Mange forskere, eksperter inden for psykiske fænomener som Z. Freud, K. Jung, E. Fromm, E. Erikson mv. Skrev om dette i detaljer og begrundet i deres værker. Men hvis årsagen er fundet, skal der også være en løsning. En af dem er BSFF-teknikken - metoden til dybt arbejde med det ubevidste "jeg". Han har allerede bekræftet sin brugbarhed på eksemplerne på tusinder af mennesker og fortsætter med at samle tilhængere og ligesindede mennesker.

historie

BSFF-teknologi blev oprettet af den amerikanske psykiater Larry Nimes. Men dens rødder går tilbage til udviklingen af Dr. Roger Callahan's "Energy Therapy" (1990). Larry Nimes anvendte succesfuldt forgængerens teoretiske grundlag, men han var ikke tilfreds med den daværende, der forklarede principperne for selve teknologien. Grundig undersøgelse af dette materiale og førte til oprettelsen af en lettere og mere konstruktiv metode, som i den russiske version blev kaldt "Bliv hurtig hurtigt" eller teknikken BSFF (Be Set Free Fast).

Hovedformålet er at etablere en forbindelse med dit underbevidste sind for at forstå dets struktur, princippet om at fungere og om nødvendigt fjerne de eksisterende "funktionsfejl". Men hele processen sker ikke gennem meridianer og virkninger på visse punkter på den menneskelige krop, som det var tilfældet med R. Callahan (selvom oprindeligt denne praksis var til stede i BSFF). Larry Nimes fjernede al mystik og esotericisme og efterlod kun subliminale verbale instruktioner til det underbevidste.

BSFF-teknikken er således ikke en åndelig praksis eller en filosofisk undervisning. Det er bare et værktøj i hænderne på en person til at arbejde med dit eget underbevidste. Metoden er tilgængelig for enhver passende og tænkende person og er ikke forbudt af nogen verdensreligion, men tværtimod er en nyttig tilføjelse til den.

tilhængere

BSFF-teknologi efter frigivelsen havde meget feedback fra specialister og bare folk, der forsøger at finde en universel nøgle til et godt liv. Så er to bøger af russiske forfattere af interesse. BSFF-teknikken var grundlaget for deres forskning. Dmitry Leushkin, også kendt som en "eksperimenter over hjernen", skrev en oversættelsebog, "Become a Free Fast", hvor han delte sine kommentarer til nøgleordene i den teoretiske del af metoden. Men dette arbejde blev mødt med skepsis, selv negativt. Oplyste læsere noterer en ret akavet oversættelse af de originale og temmelig tvivlsomme notater af forfatteren Leushkin.

Der er et andet arbejde, mere vellykket og dybtgående i indholdet, som også berører BSFF-teknikken. Vasiliev Victor - forfatteren af "White Book" - tog et usædvanligt træk og syntetiserede flere teknikker til psykologi og psykiatri rettet mod selvforbedring og slippe af med psykologiske blokke. Ifølge teoretikere og praktikere er denne "manual" ret meningsfuld og effektiv.

algoritme

BSFF-teknikken i praksis ligner en algoritme af handlinger, mens du udvikler gennem hvilken en person gradvist etablerer en forbindelse med hans underbevidsthed og begynder at arbejde sammen med ham. Hele processen omfatter fem trin. Selvfølgelig er dette arbejde ikke en dag. Alt afhænger af omfanget af problemet, den interne modstand, beslutsomhed og målretning af personen.

mål

Formålet med denne psykologiske metode er at finde årsagen til intern stress, en belastning, der blokerer en persons evner. For at bestemme det skal du blot analysere dit miljø, arbejde og forstå, hvilken person eller projekt der er den mest negative. Måske er dette det enkleste trin i metoden. Når målet er bestemt, kan du fortsætte.

Liste over

På dette stadium er det nødvendigt at skrive alle fordomme om målet. Det er vigtigt at være så oprigtig som muligt for dig selv og beskrive alle frygt, irriterende faktorer, tvivl, følelser mv. Listen over BSFF består normalt af disse sætninger: "Jeg er bange for, hvad der vil ske, efter at projektet er afsluttet", "Jeg er besat af problemet med X eller mand X ... "," Jeg er for doven til at gøre noget eller at bevise for nogen ... "osv.

Dette punkt for praksis er meget vanskeligt, da det styrker for en tid at forlade området med psykologisk komfort og løsne såret. At bestemme her er en persons ønske om at gå frem og ikke være bange for at se på øjnene af deres problemer, eller fortsæt med at glide og bekymre sig og akkumulere et com af frygt og komplekser.

Nogle gange er det svært for en person at finde skjulte overbevisninger. I denne henseende har BSFF-metoden udarbejdet flere vejledende punkter formuleringer:

  • Følelse om dig selv ("Jeg er doven ... Jeg skammer mig ... Jeg er bange");
  • Tanker om mennesker, der er i området for at nå målet ("Vasya hindrer mig, jeg er bange for Vasas reaktion eller handlinger, jeg vil ikke vide Vasyas mening ...");
  • Tvivler om målet ("Måske behøver jeg ikke alt dette ... om jeg skal lytte til Washuu eller tage projektet op");
  • Tanker om risiko ("hvis dette sker, så ...", "og pludselig vil der være X, hvis jeg ...");
  • Opgaver, der skal udføres, men de vil forårsage stress ("Jeg skal gøre X").

Foruden negative overbevisninger er det muligt at skrive positive. For eksempel "Jeg vil udføre projektet X med glæde, eller jeg vil lytte til Vasyas mening ...". De vil tjene som ekstra bekræftelser. Men denne genstand er valgfri.

instruktion

Det enklere trin, som BSFF-teknikken tilbyder, er instruktionen. Når listen over fordomme er klar, er det nødvendigt at vælge et søgeord, det vil sige at undervise det underbevidste. Det skal være mindeværdigt, neutralt. Ordene "penge", "sofa" osv. Er derfor uacceptable, men "kvast" eller "viskelæder" er ganske passende. Takket være de foreninger, der opstår under udtalen af disse ord, fejler en person "unødvendigt affald" ud af hans underbevidsthed, "sletter" fejlagtige noter.

Derefter er det nødvendigt at indtaste det valgte ord i den udvidede instruktion til det underbevidste:

"Denne vejledning er for dig, min underbevidste. Altid, når jeg bevidst mærker problemet og udtaler nøgleordet "Broom", vil du fjerne problemet og dets rødder på en effektiv måde. Jeg takker for, at du altid er min trofaste tjener. "

deprogramming

På dette stadium skal udøveren slippe af med fordomme om hans mål. Det er nødvendigt, at listen altid er for vores øjne. Det er vigtigt at bemærke, at det typede ark på computeren eller smartphone ikke fungerer. Dette format vil kun distrahere. Det er bedst at holde sig til et traditionelt ark papir (trykt eller håndskrevet).

Nu er det nødvendigt at læse (højt og til dig selv) et element og derefter at udtale søgeordet. Denne handling skal gentages, indtil en gab vises. Kun i dette tilfælde er det muligt at fortsætte til følgende overbevisning.

Selvfølgelig kan alt dette virke dumt eller shamanistisk, men du kan behandle dette som en psykologisk træning, der taler karakteren. En behagelig bonus er, at det underbevidste sind bliver undervisning - en guide til hurtigt og for altid at slippe af med forkert overbevisning.

Denne proces betragtes også som et vendepunkt, for her må en person forblive alene og beslutte, om han skal handle eller glide på stedet.

lukning

Og endelig, det sidste skridt i BSFF-teknikken, som er ret forudsigeligt navn "Lukning". På dette stadium er det praksis at "hænge lås" på alle dine problembevisskroste og permanent forsegle deres problemer i dem. Selvfølgelig ser alt dette temmelig figurativt ud. Faktisk svarer psykologiske fordomme simpelthen til de troende. Og det ser sådan ud:

"Nu fjerner jeg alle problemer (tvivl, vantro) straks og for evigt, som er relateret til mit mål, X, Venik" (gentag, indtil gaben vises).

"Nu tilgiver jeg alle mennesker, der er relateret til mit mål, jeg tilgiver hele verden og mig selv. Vi gjorde alt så godt som muligt. Broom " (gentag indtil udseendet af gabende).

Det vigtigste er ikke blot at udtale disse sætninger, men at være til stede i øjeblikket, at indse, overbevise og føle.

resultater

BSFF-metoden påvirker fremragende mennesker med blokerede følelser. Faktum er, at undertrykkelse af den følelsesmæssige kugle fører enten til manifestationen af utilstrækkelig adfærd eller til sygdomme. Derfor kan "oplåsning" på det underbevidste niveau løse mange menneskelige problemer.

Som følge af arbejdet med dig selv og dit ubevidste "Jeg" kan du øge stressmodstanden, slippe af med negative reaktioner (irritabilitet, pludselige vrede, despondency), øge energi, fysisk og følelsesmæssig udholdenhed, få tillid til dig selv og dine evner. Derudover hjælper BSFF-teknikken med at overvinde stamceller og andre lidelser, der er psykosomatiske. Alt dette vil uundgåeligt trække held og lykke til livet.

Hastigheden af BSFF-proceduren for hver person er individuel. Når alt kommer til alt afhænger 90% af en persons evne til at føle sin krop og de processer, der forekommer i den følelsesmæssige sfære. Værdien af bagage har akkumuleret problemer. Nogle kan slippe af med det i måneder, andre vil have brug for år. Men dybt arbejde på dig selv er det værd.

Normalt er folk utrolige med BSFF-teknikken, fordi det er svært at tro, at en fæstning, der har været voksende og forankret i årevis, nemt og praktisk kan nedbrydes. Men at få de første resultater, tvivler praktikanter ikke længere på effektiviteten af metoden og fortsætter med at bruge BSFF-værktøjet til at løse livsproblemer.

Udtalelse fra specialister

På trods af at BSFF-teknikken i Larry Nimes har eksisteret i mere end et år, er svarene om det ret modstridende. Måske skyldes dette personlige opfattelser af verdens og menneskets struktur eller en medfødt skepsis. Ikke desto mindre, ligesom ethvert fænomen, er BSFF-metodologien af eksperter opdelt i tre lejre. Nogle accepterer åbenlyst ikke teknikken og tror, at det kun lindrer fokus på problemet, og selve problemet forbliver. Folk (psykologer og psykiatere) kom til en anden lejr, der accepterede metoden og endog forsøgte at øve og korrigere det ud fra deres egne erfaringer og observationer. Den tredje gruppe er observatører, det er neutralitet. De accepterer til en vis grad BSFF-teknikken, men anser det ikke for alle.

anmeldelser

Men strengt og skeptisk kan forskerne være med de resultater, som BSFF-teknikken giver, anmeldelser af de sædvanlige eksperimenter er for det meste positive. De bemærker genoprettelsen af følelsesmæssig balance, slippe af med søvnløshed og mareridt drømme, depressive stemninger, stigende kommunikationsevner, overvinde talefejl (for eksempel stamming). Men hastigheden ved at opnå resultater har sin egen, og reaktionen på en så dyb undersøgelse er også anderledes. I nogle, efter at "træningen" ofte ændrer stemningen, er der en slags psykologisk "forværring". Andre, tværtimod vågner og glæder sig om morgenen, træner øvelser og allerede med en positiv opfattelse af verden om deres forretning.

Det viser sig, at de forventninger, der foreskrives BSFF-teknologi, bekræfter praktiserende lægeres anbefalinger. Det betyder, at dette psykologiske værktøj kan bruges af mange mennesker og hjælper dem med at indstille og nå de rigtige mål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.