ComputereSoftware

Hvordan sletter jeg beskeder på Skype. to måder

Nu med mulighederne i programmet Skype underskrive hver computer ejer. Derudover gav aktiv popularisering af mobile kommunikationsenheder såsom smarte telefoner, formidlere og tabletter mere kendt Skype. På trods af den brugervenlighed, nogle stadig rejser spørgsmålet om, hvordan man sletter beskeder på Skype. Heldigvis blev udviklerne af denne funktion leveres og implementeres i det endelige produkt. Faktisk vil denne dag, og vi taler, men inden da lad os lidt flere detaljer om selve programmet og dets muligheder.

I øjeblikket har mottoet for det moderne samfund bliver kommunikation og dialog. Inden for computerteknologi til udveksling af tekstbeskeder mellem abonnenter har længe været brugt af berømte ICQ (ICQ), som efterfølgende blev overtaget mange ekstra funktioner. I den virkelige verden, først regerede personsøgere, der giver alle de samme udveksling af kort tekst. Det blev hurtigt klart , at en sådan meddelelse ikke kan betragtes som fuldstændig, så at erstatte personsøgere kom mobiltelefoner, og Skype ICQ blev skubbet til side. Dette program implementerer fire funktioner: lyd og video, filoverførsel, udveksle tekst, som er blevet en klassiker. Når tilstrækkelig hastighed til internettet, og der er en mikrofon og et kamera kan levere videokvalitet med fjernt følgesvend.

På trods af den rige variation af kommunikationsfunktioner, er en simpel korrespondance stadig ofte brugt, som før i tiden. Stadig, bedre måder af forskellige årsager ikke altid acceptabelt. En af funktionerne i Skype - for at gemme alle sendte og modtagne tekster. Den lider privatliv, så spørgsmålet om, hvordan man sletter beskeder på Skype, ganske relevant. For eksempel i den medfølgende tekst kan indeholde følsomme oplysninger, for eksempel adgangskoder, adgang til internet bankkonto, der sendes til en slægtning. Selv hvis din hjemmecomputer er stadig ubehageligt at vide, at nogen af disse kan være bekendt at nemt se de data, der sendes til arkivet. Så vi er nødt til at sortere ud hvordan du sletter beskeder på Skype. Hertil kommer, at for visse, hver mand, der er tidspunkter, hvor du har brug for til på Skype til at foretage en samtale tete-a-tete. Ideal - korrespondance. Ved afslutningen er der kun vil være ikke at glemme at fjerne den.

Som allerede nævnt, er der flere måder at slette beskeder på Skype. Den første - en personale. For at få adgang til de funktioner, der er nødvendige for at køre et program fra menuen for at fortsætte til "Funktioner - Indstillinger", vælg gruppen "Snyd og SMS" og "IM indstillinger". Nødvendig linje rullemenu - "Record historie". Her kan du angive tidspunktet for meddelelsen opbevaring og, selvfølgelig, for at se en måde at slette beskeder på Skype, fordi navnet på knappen ved siden af "Clear History" taler for sig selv.

Den anden metode er mere grov, men dens effektivitet er 100%. Det kan bruges, hvis du ønsker at finde ud af at slette alle beskeder i Skype, og login samtalepartnere (og sin egen indtastning af data) er kendt. Du skal bruge Explorer eller filhåndtering til at fortsætte ad den vej af "Systemet drev: \ Bruger \ navn \ AppData \ Roaming» og slette Skype-mappen. Når du kører programmet vil antage, at det først er tændt for computeren. I stedet for at fjerne kan anbefales til midlertidig lagring den angivne mappe hvor som helst, og hvis det er nødvendigt - at kopiere tilbage.

Af den måde, historien om korrespondance, telefonopkald og modtagne filer i en arbejdsmappe Skype er lagret i krypteret form, så den direkte udtræk af data fra filen ikke er muligt, for at særlige "tak" til udviklerne. Men der er flere programmer til nemt konvertere oplysninger i forståeligt sprog. Det er derfor, det håb til kryptering er ikke nødvendig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.