BilerKlassisk

64 GAZ (militær-hjulstrukne bil): en oversigt, specifikationer og anmeldelser

Den 17. april, for enhver elsker af sovjetiske biler kom en vigtig dato. Præcis 75 år siden, oplevede vi den første prototype 64 GAZ - biler i den sovjetiske bilindustrien særligt. Trods det faktum, at uanset hvor formel den allerførste og den eneste i lineup vnedrozhnikom betragtet GA-61, er den 64. model af den æra af opførelsen af firehjulstræk personbil produktion for de sovjetiske masserne.

Historien om denne maskine er leveret af flere forkerte formular. Der er udtalelser fra eksperter og historikere, at modellen er plagiat Bantam BRC 40, men denne teknik sovjetiske GAZ 64 på ingen involveret måde. For flere år siden, kunne historikerne ikke finde oplysninger, der hjalp genoprette den mest komplette billede af udviklingen og opbygningen af jeepen.

Ødelæggelsen af de myter

GAS 61, som blev taget i brug i 1939 år planlagt som det vigtigste middel for kommandoen. Vi forventes at blive lanceret produktion af mange tusinde eksemplarer. Men noget gik galt. I oktober 1940 anlægget, som indsamles powertrains GAZ-11, bestået Folkekommissariatet for Aviation Industry. Da den Røde Hær forblev uden SUV'er og lastbiler uden GAZ -63.

Disse kraftenheder, der forblev, kun nok til at understøtte produktionen af rekognoscering tanke T-40. Om bilerne måtte midlertidigt glemt.

Problemet blev løst på uventede måder. Det vigtigste udvikleren af off-road bil GAZ oplevede en artikel i et fremmed tidsskrift, dedikeret til automotive emner. artiklen udtalte således, at "Ford" konstruerer "Pygmy" lastbiler, der går fra den amerikanske hær. Derfor gendrivelse af at 64 GAZ bygger på Bantam modeller. Artiklen sagde, at amerikanske fabrik virkelig sætte 70 biler. Men oplysninger om Bantam er ikke mere. Forfatteren skriver om Ford Pigmy. Artiklen var endda et foto og specifikationer. Det er denne amerikanske SUV tjent som model, hvorfra, senere sagde kopi blev lavet - GAS 64. Selv om det kan betragtes som en kopi af et omstridt punkt. Version af plagiat fra "Bantam" fuldstændig grundløse.

Designer GAZ interesseret i, og selve modellen, og den udbudte mængde til den amerikanske hær. Artiklen blev sagt om tallet på 30 000 eksemplarer. Dette er et meget højt tal. Og så i 1941 de Folkekommissariatet for Medium Machine kommer med kravet om at indsamle et brev prototype i billedet af modellen fra USA. Og så begyndte arbejdet.

Køretøjet var udstyret med en 4-cylindret motor producerer 42 hk., Firehjulstræk, en akselafstand på 206 cm, og dækkene med øget manøvredygtighed.

funktion

Historien om GAZ 64 officielt startede den 9. februar, på værkstedet af eksperimentelle fabrikanter. Det skal siges, at de tekniske egenskaber og krav til SUV kunne afsluttes indtil den 22. marts, hvor arbejdet var næsten færdig.

Således bør den totale længde af SUV ikke være mere end 3100 mm, akselafstand - 2100 mm, højde af niveauet af hætten - 970 mm. Med hensyn til vægt, derefter blev evalueret til 1.000 kg, er belastningen var 200 kg. Krop beregnes til 4 personer.

komplet sæt

Det var planlagt at oprette tre konfiguration. Således er den påståede kommandør mulighed, rekognoscering, samt en traktor til brug for artilleri.

For at kommandere karrosseriet Phaeton. Det gør det muligt at installere radiostationer. Med henblik på rekognoscering enheder planlagt for den samme krop, men på samme tid i kabinen indstillet til svingbasse. Traktoren ønskede også at lave en pickup.

værdi forening

Udviklingen af den første indenlandske SUV førte ledende designer Grachev. Han ønskede alle knuderne 64 GAZ blev forenet med andre modeller så meget som muligt. Dette skridt derefter i vid udstrækning lettet produktion af "fireogtres."

Således blev motoren og CAT opnået fra MM tilbagesendelse af GAS 61 er også blevet anvendt efter mindre modifikationer. Den forreste aksel er også taget på den 61., men det måtte fortsætte lidt - akse og forkortet akslen boliger.

Der er foretaget Disse forbedringer, og på broen af GAZ-11. Hjul blev taget fra GAZ M1, og dæk - fra GAZ En lille del af de andre knuder er taget fra CMM-10.

Grachev har besluttet at tage initiativ og byggede ikke krop afhentning og Faeton. I stedet har chassiset blevet installeret tachanka med udskæringer, som udføres funktionen af døren. Den første prøve var ikke udstyret med en blød kaleche.

De første forsøg

Under testen på det sted, GAZ 64 militær -wheel bil, viste han sig godt, men montage teknologi, der kræves nogle ændringer. Maskinen blev demonteret, og ingeniører analyseret tilstanden af de grundlæggende enheder. Det blev konkluderet, - en prototype på en teknologisk komplekse. Slip suspenderet, krigen begyndte. Produktion etableret i evakueringen, og jeeps blev leveret i brug og anvendt med succes.

design funktioner

Så blev denne jeep skabt på grundlag af GAZ-61, men har en kortere base. Forskellen i længde er 755 mm - på bekostning af firehjulstræk bil var i stand til at øge sin fleksibilitet og permeabilitet. Den korte akselafstand tillod ingeniørerne at bevæge sig væk fra brugen af den mellemliggende kraftoverføringsaksel, som havde nogle vanskeligheder.

Den effekt enhed af MM måtte fortsætte lidt. Motor steg fra de høje monterede rundholter, med tyngdepunktet forskydes fremad.

mangler

Sovjet-hjulstræk GAZ 64 havde visse ulemper. På sit design klagede vi til militæret, når prøven blev testet på stedet - de havde bare ikke gøre det. Da de besluttede at kontrollere, om jeep svømme, legetøj taget fra dem, og til dette de skrev fældende dom.

Den største ulempe - den forreste suspension design, der påvirkede permeabilitet. Problemet lå i de meget stive plader udgave blev fremstillet fjedre - der forårsagede skaden. Jeg havde denne konstruktion og fordele - enderne af fjedrene installeret kraftfulde pakke stifter, kendetegnet ved en høj slidstyrke.

Endvidere ikke lide krig og galoperende off-road. Denne funktion har ført til, at SUV fik øgenavnet "ged". Denne effekt var forårsaget af en kort akselafstand og spjæld forkert. Når det hele fast, "bounce" maskinen stopper.

Som til effektdelen, driften af motor, gearkasse, overførsel kasse, drivline var problemfri. Selv med den lave kvalitet brændstof motor gav nominelle kapacitet.

produktion

I begyndelsen af august 1941 begyndte det første parti af SUV'er til at komme ud af samlebåndet. omkring 600 eksemplarer blev frigivet ved udgangen af året. Også på chassiset, "fireogtres" produceret panservogne BA-64. Færdig produktion af disse unikke militære køretøjer i '43.

samling værdi

Nu er disse biler er meget sjældne. Veje ofte kan du se den GAZ 69, GAZ end 64. Prisen for jeep i dag er omkring 500 tusind rubler, afhængigt af staten. Samlere er meget dyre arbejde at genskabe det oprindelige udseende - der er store problemer med at finde og købe de originale dele og komponenter, design dele.

Populære små kopier af disse biler. De kan købes i butikkerne - de gentager præcis den oprindelige bil.

Her er en han, en sovjetisk "pygmæ" eller den første indenlandske jeep SUV, stamfader af de moderne firehjulstrukne køretøjer. Og du kan se det live i bilindustrien museer eller i private samlinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.