SundhedPræparater

"Ingavirin" børn: brugsanvisning, anmeldelser, beskrivelser

Ikke alle disse stoffer, der er ordineret til voksne, er tilladt at bruge for små børn og teenagere. Dette skyldes primært, at barnets krop ikke helt er vokset til det sidste, og de lægemidler kan være til skade for hans helbred.

I dag vil vi fortælle dig, at er et stof "Ingavirin". Børn Er dette stof eller ej? Du vil også lære, at en del af de nævnte stoffer, da han skulle være, hvilke funktioner den har, og så videre. D.

Beskrivelse, sammensætning, emballering og formen af lægemiddelfrigivelsen

Præparat "Ingavirin" er lavet i form af kapsler str № 2. De er blå (30 mg) og rød (90 mg) farve, og en gelatineskal. Indholdet af dette betyder - pulveret og granulater af hvidt eller flødefarvet.

Den aktive bestanddel af lægemidlet betragtes imidazoliletanamid pentandiovoy syre. Også i pulver og granulat består af følgende ingredienser: lactose, kolloidt silica, kartoffelstivelse og magnesiumstearat. Med hensyn til kapselskallen, den består af azorubin, titandioxid, farvestoffer og gelatine.

"Ingavirin" tabletter markedsføres i blisterpakninger og karton hhv.

farmakologiske karakterisering

Hvad er kuren "Ingavirin"? Børn denne medicin eller ej? Svarene på disse spørgsmål kan findes i materialerne i denne artikel.

Ifølge instruktionen pågældende er et antiviralt lægemiddel. Han skadelig virkning på influenza virus type A og B, samt parainfluenza, adenovirus og respiratorisk syncytialvirus-infektion.

Hvad er grunden den antivirale princip af lægemidlet "Ingavirin"? Børns narkotika og medicin til voksne kan hæmme reproduktionen af virus i den nukleare scene. En sådan virkning skyldes forsinket overgang fra cytoplasmaet til kernen syntetiseret virus NP.

Betragtes midler der kan udøve en modulerende virkning på interferonaktivitet af systemet, og derved øge dets koncentration i blodet til et fysiologisk niveau. Også dette stof stimulerer og normaliserer den reducerede alfa- og gamma-interferonprodutsiruyuschie evne af hvide blodlegemer.

Vi kan ikke sige, at lægemidlet "Ingavirin" (60 mg) var i stand til at inducere dannelsen af cytotoksiske lymfocytter og øge indholdet af NK-T-celler, som har høj killer og antiviral aktivitet mod celler transformeret med virus.

Som for den anti-inflammatoriske virkning af lægemidler i betragtning, så er det på grund af lægemidlet evne til at undertrykke produktionen af proinflammatoriske cytokiner, såsom IL-1 beta, TNF og IL-6, samt reducere aktiviteten af myeloperoxidase.

Funktioner narkotika

Hvad manifesterer terapeutisk effekt "Ingavirin" stof? Sammensætningen af denne midler er, at med influenza og andre virale infektioner, akut respiratorisk karakter (SARS), det bidrager til at forkorte den periode, feber og reduktion af forgiftning egenskaber, såsom hovedpine, træthed og svimmelhed.

Også betragtet medikamentet reducerer bluetongue fænomener reducerer komplikationer og varighed af sygdommen.

Kinetiske parametre af lægemidlet

Det absorberes i blodbanen medicin "Ingavirin"? Instruktioner (prisen af lægemidlet er ikke særlig høj), at når du bruger stoffet i de anbefalede læge doser, absorberes det temmelig hurtigt.

Den aktive bestanddel af lægemidlet ret hurtigt kommer ind i det systemiske kredsløb fra mavetarmkanalen, og derefter jævnt fordelt til alle organer.

Den maksimale koncentration af medikament i blod var 35 minutter efter administration.

Dette stof er ikke metaboliseres i kroppen og elimineres det i uændret form inden for 24 timer (sammen med fæces og urin).

Indikationer orale kapsler

Hvilke sygdomme ordinere et sådant lægemiddel som "Ingavirin"? Anvendelse af denne antiviralt lægemiddel indiceret til:

  • forebyggelse og behandling af influenza A og B;
  • ARI (fx parainfluenza, respiratorisk syncytialvirus infektion, adenovirusinfektion).

Kontraindikationer til at modtage medicin

Er der sådan et lægemiddel som "Ingavirin børn"? Guide rapporterer, at dette værktøj er forbudt at give til små børn og unge under 18 år. Derfor, for at finde sådan et lægemiddel på apoteket ikke er mulig.

Det skal også bemærkes, at disse er forbudt at tage medicin, når:

  • tilstedeværelsen af allergi over for enhver ingrediens af lægemidlet;
  • graviditet.

Drug "Ingavirin": redegørelse

Prisen for dette stof er fremlagt i slutningen. Det bør kun tage i, uanset fødeindtagelse.

Til behandling af influenza og SARS lægemiddel "Ingavirin" i en dosis på 90 mg bør tages i 6-7 dage en gang dagligt. At opnå en bedre terapeutiske resultater og en hurtig genopretning er ønskeligt at begynde behandling umiddelbart når de første symptomer på sygdommen (senest 1,5 dage efter indtræden).

Hvis lægemidlet blev indgivet til forebyggelse af SARS og influenza, bør det anvendes i den samme dosis og med den samme multiplicitet, dvs. i en uge ved 90 mg én gang dagligt.

Før du begynder behandlingen, "ingavirin" bør altid rådføre sig med en læge. Lægen vil fortælle dig, hvordan man kan tage den korrekt i visse tilfælde.

Ifølge vejledningen, betyder behandlingsforløbet bør ikke være mindre end fem dage.

bivirkninger

Drug "Ingavirin", hvis sammensætning blev præsenteret ovenfor, meget sjældent forårsager bivirkninger. I nogle tilfælde kan det bidrage til udviklingen af en allergisk reaktion. En sådan påvirkning af medicin kræver ikke tilbagekaldelse.

lægemiddelinteraktioner

Er det muligt at kombinere med andre lægemidler forberedelse "Ingavirin"? Manualen siger, at medicinen er forbudt kombineres med andre antivirale midler. Det samme gælder for antibiotika.

specifikke anbefalinger

På grund af det faktum, at stoffet ikke anses for beroligende virkning, er dens brug ikke påvirke patientens evne til at føre køretøjer, samt til at udføre et job, der kræver mere opmærksomhed.

Når du tager kapsler af ikke videregive eller tygge.

Lignende midler og udgifter til "Ingavirin" stof

Børns antiviralt lægemiddel, "Arbidol" kan meget vel tjene som en erstatning for narkotika, som af os. Også det har følgende analoger: "Amizon", "Amiksin", "Kagocel", "Lavomax".

Mange patienter mener om det faktum, hvilke af følgende stoffer er bedre? Sammenlignet med "Arbidol" i mennesker, der tager "Ingavirin" hurtigere reducerer kropstemperatur og reducerer symptomerne på forgiftning.

"Amiksin" kan tages til børn fra 7 år. Desuden er det er foreneligt med antibiotika og andre medikamenter. Også dette stof har et bredt spektrum af aktivitet.

"Kagocel" er også en børns medicin. Det er tilladt at give børn fra 3 år. Ud over den influenza er denne medicin bruges med herpes. Det kan også kombineres med andre lægemidler og antibiotika.

Ligesom "Ingaverin" stof "Lavomax" tildeles kun til de 18 år. Men det har et bredt spektrum af aktivitet og en masse kontraindikationer. Denne medicin er kompatibel med antibiotika og anden medicin.

Som du kan se, har vi analoger af stoffet under revision, der er mange. Men de har alle deres egne særheder. Derfor, før du tager dem anbefaler, at du læser vejledningen og konsultere en læge.

"Ingaverina" Prisen er 400-500 rubler per pakke. Med hensyn til sine kolleger, deres omkostninger er meget lavere. I denne henseende er mange patienter foretrækker at erstatte det med billigere midler. Selvom eksperterne ikke anbefale at gøre dette. Efter alt, "Ingaverin" har stort set ingen kontraindikationer og ikke forårsager bivirkninger.

Anmeldelser af antiviral forberedelse

Evaluering af effektiviteten af denne metode til patienterne giver et gennemsnit. Mange af dem siger, at efter at have taget denne medicin forhøjet kropstemperatur falder ret hurtigt, og eliminerer symptomerne på virussygdom. Men der er mennesker, der forlader "Ingaverine" kun negativ feedback. I disse rapporter viser, at dette stof ikke forbedrer patientens tilstand, men også forværrer det.

Af den måde, taler ofte om effektiviteten af lægemidler og gravide kvinder. Selv om dette stof er ikke egnet til den fødedygtige.

Således at have analyseret alle svarene, kan vi roligt konkludere, at "Ingavirin" kan manifestere sig med en helt anden side. Så tag det i virussygdomme eller ikke bør afgøres alene af den behandlende læge.

Af den måde, nogle patienter er interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt denne medicin antibiotikum. Eksperter siger, at dette er en fælles antiviral medicin, ikke et antibiotikum middel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.