ModeGaver

Hvordan til at vælge en gave, der vil glæde? Vi er ved at lære reglerne for etikette

Det menes, at vi alle bare elsker at præsentere og modtage gaver. Anyway, i dette vi stædigt forsikre forfatterne til de fleste bøger og artikler om dette emne. Men fra personlig erfaring, de fleste af os er klar over, at erhvervelsen af en gave - det er meget generende. Problemet med, hvordan man vælger en gave, at "det er nødvendigt at retten" ganske relevant for alle. Efter alt, for sit liv for os en enorm mængde af tid, vi har til at lykønske venner, familie, kolleger. Kun få donorer drømmer, at hans offer blev sendt til at samle støv i et skab eller spisekammer. Tværtimod vi oprigtigt drømmer om at behage en anden person. Anelse om, hvad gave at vælge, er reglerne for etikette for nuancerne i denne vanskelige proces.

Lad os starte med den sædvanlige indenlandske situation - du er inviteret til at besøge for en kop te. Ingen højtidelig lejlighed ikke kun venlige sammenkomster, men det betyder ikke, at du kan komme op tomhændet.

I dette tilfælde er det hensigtsmæssigt at være en flaske god vin og en æske chokolade, en kage eller et sæt af kager til te. En buket blomster til fruen i huset - for givet. Hvis der er børn i hjemmet, kan det ikke skade at tage sig af en lille gave til dem.

Et eksempel på det modsatte - brylluppet mellem slægtninge eller venner. Ofte i dette tilfælde, er spørgsmålet om, hvordan man vælger en gave, er det ikke nødvendigt. Nygifte straks fastsætte, at tage gaverne i kontanter. Men i dette tilfælde, er der absolut ingen grund til at overraske. Det er hensigtsmæssigt at præcisere, hvilken slags gave brud og brudgom ønsker at komme til din mest mindeværdige dag.

I dag er det blevet moderne at give brylluppet alle mulige apparater. Men da de gæster, som regel en masse og er enige om, at de ikke altid har mulighed for, lykkelige par hånd omkring fem strygejern, elkedler og flere par af mikrobølger. Efter min mening, i dette tilfælde, ville en bedre løsning være et gavekort. Lad de unge selv beslutte, at de ikke længere er nødvendige.

Kolleger næsten alle. Og i det mindste et par gange om året er det nødvendigt at lykønske dem på ferie. Men ikke alle ved, hvad en gave, i dette tilfælde mere passende. Giv kolleger dyrt prezenty ikke accepteret, især foresatte. En gave til chefen er generelt bedre at købe et fra hele holdet. Med hensyn til andre kolleger, er det hensigtsmæssigt at præsentere den relevante lejlighed de samme souvenirs (penne, notesbøger, kalendere). Hvis personalet er små og venskabelige forbindelser mellem medarbejderne, kan gaver gives individuel lyd. For eksempel købe et krus til te eller kaffe med forskellige mønstre.

Mange af os ved, at købe gaver til deres kære hårdest.
Selvfølgelig, konkrete råd om, hvordan man vælger en gave til mor, kone, søster eller bror til at give hårdt. Dog vil nogle anbefalinger være ganske passende.
Ældre slægtninge vil sætte pris på de komfortable og luksuriøse ting til dit hjem eller haven. Det er også muligt at præsentere gaver til forældre i forbindelse med deres hobbyer.

Den yngre generation kan behage alle de moderne gadgets, men det tøj og sko bror eller søster er bedre ikke at byde på. Disse er ting for givet, og du skal købe dem bare sådan, uden nogen grund.

Afslutningsvis giver vi nogle anbefalinger, hvordan man vælger en gave til en elsket. Bemærk, at din nuværende betragtes i dette tilfælde som en klar demonstration af dit forhold til skænke. Særligt følsomme i denne henseende messen køn. Så aldrig præsentere din kone eller kæreste ting, kan hvis betydning fortolkes på to måder.

Bemærk, der giver mænd og kvinder hygiejne betragtes dårlig formular. Så glem alt om geler, shampoo, sæber og håndlavet skum barbering.
Giv din favorit cologne kan være ganske - mænd er glade for at stole på valg af varianter kvindelig smag. Men damen at præsentere parfume er ikke ønskeligt, også usandsynligt, at han vil kunne lide det.

Mange mænd tror, at det er hensigtsmæssigt at præsentere et sæt af dyrt tøj. Men ikke alt er så simpelt som det kan synes. Valg af det rigtige BH - en vanskelig proces, der er for mange parametre, der afgør en god pasform. Selv at kende størrelsen, er det vanskeligt at forudsige, hvordan en bestemt model vil se ud på figuren. Og bære en bh, knogler, hvorfra grave i ribbenene - ikke den mest behagelige.

Når du vælger en gave, være styret af ønskerne fra den person, den er tiltænkt, og ikke af overvejelser om funktionalitet. Blomster bør være en obligatorisk tilknytning til en gave. Især hvis vi taler om damen. Men du kan også finde den rigtige blomsterarter arrangement for stærke køn. For eksempel er gladiolus blomster traditionelt betragtes maskuline.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.