Kunst og underholdningFilm

Dzheyson Stethem: biografi. Stien fra gadesælger til stjerne i Hollywood

Dzheyson Stethem, hvis biografi er interesseret i dag af millioner af fans, når der sælges på gaden parfume og ikke engang bekymre sig om karriere en Hollywood skuespiller. Hvordan kom en fyr fra gaden til at komme på det sæt af "Dream Factory" og blive en af de højest betalte skuespillere i verden?

Dzheyson Stethem: biografi, fotos. tidlige år

Statham blev født i Storbritannien. Hans far var en lounge sanger, og hans mor - en almindelig syerske. Dzheyson Stethem, biografi og billeder, som i dag offentliggøres af de mest prestigefyldte publikationer, og tænkte i sin ungdom om skuespillerens erhverv. Han var mere interesseret i sport.

I gymnasiet, drengen spillede fodbold og derefter begyndte at hoppe i vandet. Og for at opnå en sådan succes på dette område, at 12 år var medlem af landsholdet i dykning. Desuden blev den fremtidige skuespiller alvorligt engageret i kampsport, såsom jiu-jitsu.

Men sport er ikke bragt Jason en god indkomst, så han arbejdede på deltid på gaderne i sin fødeby, der sælger kosmetik og parfume. Denne livsform Statham førte til næsten 30 år.

Start handler karriere

Dzheyson Stethem, hvis biografi er en interessant sammenvævningstråde livets kendsgerninger, kom i biografen bare på grund af sin afhængighed til sporten.

Til produktion af tøj i slutningen af 90'erne firmaet Tommy Hilfiger tog ansigtet på den nye kollektion. Reklame agent besluttede at finde en person med en maskulin ansigt og atletisk krop. Naturligvis er den første ting, han begyndte at søge efter mønstre i en sports miljø.

Kontrakt første kolleger foreslog Statham fra britisk hold i dykning. Men de følte useriøst aktivitet for os selv. Statham, tværtimod, glædede sig over muligheden for at tjene ekstra penge og se verden, så jeg aftalt. Jason virkelig gik med en reklamekampagne i mange europæiske lande. På en af de sekulære partier atlet blev introduceret til Guy Ritchie, som ikke var så kendt til nogen. Det er denne instruktør efterfølgende lavet af Statham stjerne krigere.

"Lock, Stock og to rygende Tønder"

Kendskab til Guy Ritchie - er blot en fluke, fordi der ramte filmen Dzheyson Stethem. Biografi fremtidig skuespiller har udviklet sig på en sådan måde, at det første billede blev produceret af Richie Tommy Hilfiger ejer af virksomheden (dette er det mærke annonceret Jason). Det var den anden lykketræf, der hjalp Statham få en rolle i den sensationelle film "Lock, Stock og to rygende Tønder."

Og den tredje var et lykketræf. Da Statham kom til audition, instruktøren bad ham om at spille en gadesælger. Det var den oprindelige del af Jason. Han solgte Gayu Richi værdiløs råvare, og derefter en anden, og nægtede at tage det tilbage. Direktøren blev overrasket smidighed Statham og straks etablerede ham i rollen som eventyrer Bacon.

Statham forklarede efterfølgende beslutning om instruktøren, Gayu Richi havde brug for en virkelige liv karakter, en god handel på gaden i drama skole ikke undervise.

"Snatch"

Efter udgivelsen af debut billede af Gaya Richi på Hollywood firmament tændte en ny stjerne - Dzheyson Stethem. Biografi af skuespillerens personlige liv er nu interesseret i alt.

Statham Gay Richi styrket position i Hollywood, godkender det for hovedrollen i sin næste film - "Snatch" Mere præcist blev den første "ledende parti" betød Bredu Pittu (med den tid, den amerikanske skuespiller var allerede en berømthed). Men når materialet blev filmet i færd med at montere billedet blev medtaget flere scener med Statham, og i sidste ende han befandt sig i midten af plottet.

Dette er en stor præstation som en spirende skuespiller i rammen for at trykke sådanne Hollywood stjerner som Brad Pitt, Benicio del Toro og Rade Šerbedžija. Så Jason åbnede døren til projekter af de mest berømte instruktører i Hollywood.

efterfølgende film

Efter hans samarbejde med Guy Ritchie Statham solidt forankret i amerikanske film.

I 2001 medvirkede han i sci-fi-actionfilm "Ghosts of Mars". vises derefter i filmen af James Wong "Konfrontation". Og allerede i 2002, Statham kommer ind i filmen, der gjorde ham til ikke bare en berømt person, men også en af de højest betalte skuespillere i Hollywood. Dette maleri "The Carrier" manuskript er skrevet af Luc Besson. Senere skuespilleren medvirkede i to andre dele af filmen, mens i 2015 han blev ikke erstattet på de indstillede ed skrein.

Statham derefter deltog i filmen "The Italian Job", hans partner i filmen blev Charlize Theron og Edward Norton. Så var der forbrydelsen komedie "The Pink Panther" og thrilleren "Crank".

I 2010 Jason sluttede en himmelsk team "The Expendables", Silvestrom Stallone samles. I 2017 skærmene udgivet "Fast and the Furious-8", hvor skuespilleren vil spille den vigtigste skurk.

Dzheyson Stethem: biografi, familie, børn, foto

Den personlige liv af en skuespiller, desværre, kan ikke kaldes så vellykket som sin skuespillerkarriere. Dzheyson Stethem, biografi, hvis familie er konstant i søgelyset, er stadig ikke gift og har ingen børn.

Den første kendte ven af Jason på listen - det er en skuespiller Kelli Bruk. Han mødtes med hende i omkring syv år. Måske endda Statham ville gifte sig med hende, men hun forlod ham for skuespilleren Billi Zeynu. Jason i et interview indrømmede, at i lang tid forsøgt at bringe tilbage sin elskede, men det fungerede ikke.

Efter at have overlevet en pause, Jason forsøgte at opbygge et forhold med sangerinden Sofi Monk, og derefter med Victorias Secret model Rosie Huntington-Whiteley. Med den sidste kvinde, han har boet i fem år i en borgerlig vielse. Men rygter om, at Kelli Bruk ikke arrangere hans personlige liv med Billy Zane, sidst konstant nazvanivaet Statham og selv købte et hus i Hollywood ved siden Jason. Men skuespilleren er ikke travlt med at rykke på den gamle rake, og fortsætter med at blive vist på alle de sociale arrangementer er Rosie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.