HobbyKunsthåndværk

Hvordan vævede kurve fra pil

Kurvefletning meget harmonisk supplere ethvert interiør. For spektakulære landskaber skal du have erfaring. Artiklen er en af de måder, hvordan man udfører vævning kurve fra pil vil blive overvejet.

At arbejde er påkrævet på forhånd at forberede materialet. Skær stængerne, der skal bearbejdes. I det første trin fri skallerne (gøen). Hvis pilegrene blev skåret i foråret, er der ingen problemer. Ellers skal du suge dem i koldt vand, sætte det løst koblet stråle til en dybde på 15 cm. Udfør proceduren helst i et varmt rum, eller om sommeren på bredden af en flod eller sø. Når skorpen vil blive fjernet, materialet er klar. Du kan forberede barer og på en anden måde: fuldt nedsænke dem i et metal gryde med vand og kog. Eller ved hjælp af en speciel maskine. Willow vævning deres egne hænder - en fascinerende procedure. Lad os se på det i flere detaljer:

1. For at oprette den ovale bund take stang af stor længde og bøje det gennem knæet er snoet og danner en cirkel.

2. Brug den anden grene styrke skabte stykke, indpakning det. Det er nødvendigt at overvåge ensartetheden af tykkelsen.

3. Under anvendelse af følgende kvist, oprette rundtgående krøllet diameter, at kontrakter det for at danne oval størrelse. Efter fiksering, skal du kontrollere symmetrien med en lineal.

4. For at kunne udføre vævning kurve fra pil, er du nødt til at tage to grupper af 4 kvist og sætte en under kruset i diameter (vinkelret) nederst til højre for midten, og den anden - over det til venstre side, forlader med jævne mellemrum.

5. Så kviste indsættes skiftevis parallelt til diameteren af en snoet og stramt dertil: en første gruppe af kanaler højre, øverste venstre side af bjælken, og derefter føder en pind under bunden afsats. Under samme ordning for at indsætte resten af barer, skiftevis retning.

6. nærmer kanterne skal skæres kviste fra gruppen af rør, således at de ikke griber ind for at danne bunden.

7. Hæv stolper og skabe støtte: for fremtidige håndtag - 4 kvist på hver side, på den anden side - på den 2. Der bør være mindst 18 fod.

8. Beskæring kviste (om nødvendigt), der danner opstanderne væg binde dem ovenfra.

9. Ved isætning af nye pilekviste, startende fletning væg med det foretrukne mønster (gennem en vævning rack, laminering etc.). Stigende dem ved at anvende den trimmede ene ende til den anden, der dækker 3-4 bar. Vævning kurve fra pil ser spektakulære, hvis du bruger kontrasterende nuancer af stænger, for eksempel, lys gul og brun.

10. Efter at have nået den ønskede højde danner bunden af håndtaget. At gøre dette, tager en tyk reed pind, skærpe enderne med voks og fedt. Så gevind gennem fordybningen ved siden af små stande, anbringelse i midten.

11. Yderligere dannes Bukning uden at røre ved fire stangen på begge sider af håndtaget. For at gøre dette, en gren ledning inde i kurven, og to udenfor, hvilket skaber en krans.

12. Trim enderne i kurven.

13. Med fire barer, de resterende sider, obkrutit grundlag for håndtag på hver side.

14. Start tips oprettet under bøjning og omhyggeligt klippe dem.

Når enden af pil fletkurv, kan produktet blive malet ved hjælp af både kunstige og naturlige farvestoffer: løg skræl, kaliumpermanganat og nogle planter. For at forbedre det æstetiske udseende og sikkerhed af arbejdet dækker en god lak. På en lignende algoritme udføres vævning kurve fra vinstokke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.