Nyheder og SamfundBerømtheder

Elena Samodanova: biografi, karriere, personlige liv

Elena Samodanova, biografi, der blev interesseret i publikum umiddelbart efter udluftning af den tv-kanal "Rusland-1" projektet "Dancing with the Stars", er en professionel danser og en dommer i internationale kategori. Hvordan man starter en karriere af Elena og hvad de faktiske omstændigheder i livet for en stjerne, kan være af interesse for hendes fans?

Biografisk information

Elena Samodanova født i Rostov-regionen, i byen Volgodonsk. Hendes far og mor var professionelle dansere.

En pige fra en tidlig alder begyndte at øve balsal dans. Takket være deres engagement og hårde arbejde Samodanova allerede seksten år var en af de yngste professionelle Latin Dance kunstnere i verden.

Samodanova udføres på dans mesterskaber, som blev afholdt i Kina, Australien, Japan og England. Elena gentagne gange tilegnet titlen. En ung atlet fik endda ind i top ti bedste resultater af latinamerikansk dans par.

I mellem de dansende mesterskaber lykkedes Samodanova at få en universitetsuddannelse - hun er uddannet fra Moskvas Statsuniversitet for Kultur og Kunst i specialitet "Koreografi". Lidt senere, Elena fik diplom i Sydney Teaterskole og bestået den internationale certificering som lærer i balsal dans. Dette gav koreografen til at arbejde i England, Australien, Hongkong og Rusland.

Deltagelse i TV-projekter

Elena Samodanova i tv-projekter begyndte at deltage i 2010, derefter som en koreograf i dommeren inviteret den kinesiske show, "Mr. Hongkong».

I 2012 Elena som danser optrådt på den australske show - AACTA og "Everybody Dance Now". Og når i samme år på en australsk kanal blev lanceret projektet "Dancing with the Stars", sammen hun op med den lokale berømthed.

Efter at Elena som instruktør og danser arbejder for Sydney tv-program "The Voice Australia" og SYTYCD. I 2014 deltog han i indisk Samodanova "Vild med dans", og i 2015 tog hædersplads i samme russiske konkurrence jury.

I Rusland har koreografen vist sig at være den strengeste dommer. Hver gang hun tog et par servering evaluering 2-3 point lavere end sine kolleger. En sådan strenghed Elena forklarede deres objektivitet, fordi det russiske stjerne har aldrig set, så det er muligt at vurdere deres rent koreografiske.

Arbejde med berømtheder

Elena Samodanova ikke er bekendt med den russiske beau monde, for de sidste ti år, der bor i udlandet. Ifølge koreograf, blev hun inviteret til at tale ved VM for forskellige lande - Kina, Australien og så videre ..

En stor rolle i den karriere af danser af udenlandske tv-projekter spiller, der tillod hende at gøre bekendtskab med verdensstjerner i show business: Ricky Martin, Rihanna, Sheril Krou og mange andre.

Som et resultat, som koreograf i 2009 Samodanova arbejdede på Sheril Krou koncert i Hongkong i 2012 samarbejdet med rapperen ved navn Akon i 2013 - med den britiske sanger Seal og amerikanske stjerne Ricky Martin.

Personlige liv

Elena Samodanova og hendes mand Gleb Savchenko - de to dansere. De mødtes, da de var atten: både koreograf i denne periode var beskæftiget med den samme dansestudie. Så begyndte de unge at kommunikere, men den romantiske forhold mellem dem skete ikke - snart Hleb tog til Amerika. Efter et par år, har Elena været en enkel at bruge, og Gleb kaldte hende til USA for at danse med ham i et par. Så begyndte deres kærlighedshistorie.

Personlige liv Helen Samodanovoy blev interesseret i offentligheden umiddelbart efter luftning af "Vild med dans". Og alt sammen fordi i dette projekt Samodanova sad i stolen dommer, og hendes mand Gleb Savchenko dansede i et par med den olympiske mester Adelina Sotnikova. Gul pressemeddelelse efter den første telecast begyndelsen til at opfinde historier om romantik og Gleb Adeline, der er ikke blevet bekræftet. Journalister spurgte, hvad det er - at vurdere sin egen mand? Men Elena rimelighed svarede, at showets arrangører og bad den om at vurdere Gleb: Samodanovoy vigtigste opgave - at evaluere de dansende stjerne, ikke hendes partner professionel.

I sin fritid, Helen nyder Bikram yoga, surfing og ridning. Af is desserter Samodanova elsker mest.

datter uddannelse

Elena Samodanova, hvis datter har et udenlandsk navn Olivia indrømmer, at hun og hendes mand har forskellige syn på forældrerollen. Men de altid finde en måde at blive enige.

Begge ægtefæller er aktive, så de hele tiden er nødt til at planlægge, med hvem og hvornår vil bruge deres tid deres datter. I otte år, Gleb og Elena lærte at manøvrere i en forfærdelig mangel på tid.

Med to år deltager Olivia et dansestudie, og det er muligt, at pigen vil fortsætte koreografiske dynasti. På trods af, at hendes datter vokser Samodanovoy udlandet, Elena forsøger at indgyde i hende det grundlæggende i russisk kultur og lærer med sin russiske sprog.

De seneste nyheder fra livet i Samodanovoy

Elena Samodanova deltager konstant sociale arrangementer og læsset med arbejdet. For eksempel, i december 2015 stjerne blev inviteret til London premieren på musicalen "Tornerose". Ud over Helen, vil denne premiere blive overværet af stjernerne i showbusiness og endda medlemmer af den britiske kongefamilie.

Elena og Gleb også inviteret til den amerikanske juleshow Ballroom med et Twist jul, hvor de vil danse sammen med de amerikanske stjerner af koreografisk kunst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.